Delete - Rotterdam Hillegersberg

Kerkstraat 4, 3054NC Rotterdam. Part of Delete waxing.
5,0
8 reviews
Kerkstraat 4, 3054NC Rotterdam. Part of Delete waxing.

Browse services

Venue reviews

5,0
8 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Fijne salon met een soort kluis ruimte waar je geharst word. Heel professioneel en hygiënisch.
Priscilla was really professional and did a fantastic job. The place has an nice and relaxing atmosphere. I definitively recommend this place!
De ruimte is lekker knus en je wordt vriendelijk en warm ontvangen. Als het de eerste keer is dat je daar gaat waxen nemen ze vooraf nog even eea met je door, je wordt dusdanig op je gemak gesteld dat het gelijk vertrouwd en goed aanvoelt. Kortom, snelheid, zorg, nauwkeurigheid en passend advies, dat is wat je krijgt bij Delete Hillegersberg. Ik ben zelf woonachtig in Utrecht en vind het niet erg om de afstand af te leggen.
Mooie, nette salon. Makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zorgvuldige en vakkundige medewerksters. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en naar behoren uitgevoerd. Helemaal top!
Super fijne salon!
Show more reviews...

Meet the team

V
Virginia

Services

Hair removal
P
Priscella

Services

Hair removal

About

Delete - Rotterdam Hillegersberg
Kerkstraat 4
3054NC Rotterdam

Bij ontharingssalon Delete - Rotterdam Hillegersberg zijn ze gespecialiseerd in waxen. Vrouwen en mannen kunnen hier terecht voor een Brazilian, het waxen van de benen, armen en het gezicht.

De specialisten stellen je op je gemak, zodat je tijdens de waxbehandelingen toch even kunt ontspannen. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Het voordeel van waxen is dat de haartjes zo'n drie tot zes weken wegblijven. De specialisatie van Delete is de Brazilian wax en de Boyzilian, de Brazilian wax voor mannen. Je kunt hier kiezen uit de full Brazilian wax, de strip of triangle. Je kunt in deze salon ook een Brazilian wax combineren met een vajacial of vajazzling.

Let op: je kunt in de salon niet met contant geld betalen.

MonMonday
10:0021:00
TueTuesday
10:0021:00
WedWednesday
10:0021:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
10:0018:00

Waxing Salons nearby