Delete - Rotterdam Hillegersberg

Kerkstraat 4, 3054NC Rotterdam. Onderdeel van Delete waxing.
5,0
10 reviews
Kerkstraat 4, 3054NC Rotterdam. Onderdeel van Delete waxing.

Alle behandelingen

Reviews

5,0
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Great experience and professional service. The employees are very friendly and efficient. They let you know about their methods of work, before they start with the treatment. Really satisfied with the result.
Fijne salon met een soort kluis ruimte waar je geharst word. Heel professioneel en hygiënisch.
Priscilla was really professional and did a fantastic job. The place has an nice and relaxing atmosphere. I definitively recommend this place!
De ruimte is lekker knus en je wordt vriendelijk en warm ontvangen. Als het de eerste keer is dat je daar gaat waxen nemen ze vooraf nog even eea met je door, je wordt dusdanig op je gemak gesteld dat het gelijk vertrouwd en goed aanvoelt. Kortom, snelheid, zorg, nauwkeurigheid en passend advies, dat is wat je krijgt bij Delete Hillegersberg. Ik ben zelf woonachtig in Utrecht en vind het niet erg om de afstand af te leggen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

V
Virginia

Behandelingen

Ontharen
P
Priscella

Behandelingen

Ontharen

Over

Delete - Rotterdam Hillegersberg
Kerkstraat 4
3054NC Rotterdam

Bij ontharingssalon Delete - Rotterdam Hillegersberg zijn ze gespecialiseerd in waxen. Vrouwen en mannen kunnen hier terecht voor een Brazilian, het waxen van de benen, armen en het gezicht.

De specialisten stellen je op je gemak, zodat je tijdens de waxbehandelingen toch even kunt ontspannen. Ze gaan hier snel, vakkundig en hygiënisch te werk zodat alle haartjes met de haarwortels en al worden verwijderd. Het voordeel van waxen is dat de haartjes zo'n drie tot zes weken wegblijven. De specialisatie van Delete is de Brazilian wax en de Boyzilian, de Brazilian wax voor mannen. Je kunt hier kiezen uit de full Brazilian wax, de strip of triangle. Je kunt in deze salon ook een Brazilian wax combineren met een vajacial of vajazzling.

Let op: je kunt in de salon niet met contant geld betalen.

MaMaandag
10:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
10:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0018:00

Ontharingssalons in de buurt