Gedempte Zuiderdiep 51, Groningen
Open Tomorrow: 09:00 - 17:00

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Venue reviews

4,3
245 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Vriendelijk ontvangen, op afgesproken tijd behandeling. Er werd luid gesproken met elkaar over en weer tijdens mijn behandeling en mijn wenkbrouwen zijn echt te donker geverfd. De eerste keer dat ik daar was was het perfect geverfd in de goeje kleur. Wenkbrouwen wel mooi getreated met "draadjes"
Werd niet verteld wat er werd gedaan, welke kleur ik wilde, welke vorm etc.
Hele lieve kapster
Show more reviews...

Meet the team

Lisette
4.4
24 reviews

About

Hey! Ik ben Lisette en ik ben al sinds mijn 15de te vinden in een kapsalon. Highlighten en balayages zetten vind ik geweldig, maar dat geldt ook voor het heren knippen!!

Services

Hair
Face

Portfolio

Kawtar
4.0
5 reviews

About

Hey! Ik ben Kawtar en ik ben kapster. Naast het haar kun je ook bij mij terecht voor een lashlifting. Ik wil me klanten graag tevreden stellen en ze er op hun aller best uit laten zien!

Services

Hair
Face

Portfolio

Diana
3.9
49 reviews

About

Hi! Ik ben Diana, de eigenaresse en ben al ruim 30 jaar kapster. Bij mij kun je terecht voor alles wat betreft haar. Daarnaast doe ik ook de wenkbrauwen. Ik behandel je haar met alle liefde, zodat je met een grote lach de deur uit kunt gaan.

Services

Hair
Face
Hair removal
Elisar
4.5
60 reviews

About

Hoi! Ik ben Elisar en ik ben kapster, visagist en doe daarnaast ook de wenkbrauwen & lashlifting. Totale veranderingen is helemaal mijn ding. Eventueel ben ik ook buiten de openingstijden beschikbaar én op locatie voor haar styling & make-up. Je mag altijd een appje sturen naar 0628440889.

Services

Face

About

Diana hairdesign
Gedempte Zuiderdiep 51
Groningen

Ben je op zoek naar een salon waar je terechtkunt voor een nieuw kapsel en een mooie make-up? In het centrum van Groningen vind je Diana Hairdesign. Het team van professionals staat voor je klaar om je een nieuwe coupe te geven die precies bij jou past. Ook mannen kunnen in deze kapsalon terecht voor een haar- of baardbehandeling. Daarnaast bieden ze bij Diana Hairdesign ook diverse beautybehandelingen aan. Zo kun je hier onder andere je wimpers of wenkbrauwen laten verven of een mooie make-up laten aanbrengen. Je zult de salon stralend verlaten.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0017:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:0019:30
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
09:0017:00
SunSunday
Closed

Hair Salons nearby