Diana hairdesign

4,5
221 reviews
Gedempte Zuiderdiep 51, Groningen
Vandaag open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Ons werk

Reviews

4,5
221 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd een hele fijne behandeling. Ik blijf hier altijd terugkomen voor m’n wenkbrauwen bij Diana en m’n haar bij Lisette!
in het begin er erg blij mee maar na 3 weken ongeveer verdween de kleur gewoon? Mijn oude uitgroei was weer zichtbaar en m’n haar werd groenig? ik heb de kapper persoonlijk een berichtje gestuurd maar ze wilde mij niet kosteloos helpen want het lag aan de zilver shampoo elvive? Dit is niet de eerste keer dat ik grijs ga, andere keren bij andere kappers nooit problemen gehad en ook niet met de elvive shampoo, nu vervaagd de kleur ineens.? Erg jammer koste een hoop en krijg nul service
Toon reactie salon...
I loved the results I got! I was looking for another kind of style but following Diana's advice I went for another thing and it was the best decision
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Diana
4.6
40 reviews

Over

Hi! Ik ben Diana, de eigenaresse en ben al ruim 30 jaar kapster. Bij mij kun je terecht voor alles wat betreft haar. Daarnaast doe ik ook de wenkbrauwen. Ik behandel je haar met alle liefde, zodat je met een grote lach de deur uit kunt gaan.

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen
Lisette
4.6
19 reviews

Over

Hey! Ik ben Lisette en ik ben al sinds mijn 15de te vinden in een kapsalon. Highlighten en balayages zetten vind ik geweldig, maar dat geldt ook voor het heren knippen!!

Behandelingen

Haar

Portfolio

Kawtar

Over

Hey! Ik ben Kawtar en ik ben kapster. Naast het haar kun je ook bij mij terecht voor een lashlifting. Ik wil me klanten graag tevreden stellen en ze er op hun aller best uit laten zien!

Behandelingen

Haar
Gezicht

Portfolio

Over

Diana hairdesign
Gedempte Zuiderdiep 51
Groningen

Ben je op zoek naar een salon waar je terechtkunt voor een nieuw kapsel en een mooie make-up? In het centrum van Groningen vind je Diana Hairdesign. Het team van professionals staat voor je klaar om je een nieuwe coupe te geven die precies bij jou past. Ook mannen kunnen in deze kapsalon terecht voor een haar- of baardbehandeling. Daarnaast bieden ze bij Diana Hairdesign ook diverse beautybehandelingen aan. Zo kun je hier onder andere je wimpers of wenkbrauwen laten verven of een mooie make-up laten aanbrengen. Je zult de salon stralend verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt