Gedempte Zuiderdiep 51, Groningen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,3
244 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Vriendelijk ontvangen, op afgesproken tijd behandeling. Er werd luid gesproken met elkaar over en weer tijdens mijn behandeling en mijn wenkbrouwen zijn echt te donker geverfd. De eerste keer dat ik daar was was het perfect geverfd in de goeje kleur. Wenkbrouwen wel mooi getreated met "draadjes"
Werd niet verteld wat er werd gedaan, welke kleur ik wilde, welke vorm etc.
Hele lieve kapster
Was goed! Vriendelijk en behulpzaam!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisette
4.4
24 reviews

Over

Hey! Ik ben Lisette en ik ben al sinds mijn 15de te vinden in een kapsalon. Highlighten en balayages zetten vind ik geweldig, maar dat geldt ook voor het heren knippen!!

Behandelingen

Haar
Gezicht

Portfolio

Kawtar
4.0
5 reviews

Over

Hey! Ik ben Kawtar en ik ben kapster. Naast het haar kun je ook bij mij terecht voor een lashlifting. Ik wil me klanten graag tevreden stellen en ze er op hun aller best uit laten zien!

Behandelingen

Haar
Gezicht

Portfolio

Diana
4.0
49 reviews

Over

Hi! Ik ben Diana, de eigenaresse en ben al ruim 30 jaar kapster. Bij mij kun je terecht voor alles wat betreft haar. Daarnaast doe ik ook de wenkbrauwen. Ik behandel je haar met alle liefde, zodat je met een grote lach de deur uit kunt gaan.

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen
Elisar
4.5
60 reviews

Over

Hoi! Ik ben Elisar en ik ben kapster, visagist en doe daarnaast ook de wenkbrauwen & lashlifting. Totale veranderingen is helemaal mijn ding. Eventueel ben ik ook buiten de openingstijden beschikbaar én op locatie voor haar styling & make-up. Je mag altijd een appje sturen naar 0628440889.

Behandelingen

Gezicht

Over

Diana hairdesign
Gedempte Zuiderdiep 51
Groningen

Ben je op zoek naar een salon waar je terechtkunt voor een nieuw kapsel en een mooie make-up? In het centrum van Groningen vind je Diana Hairdesign. Het team van professionals staat voor je klaar om je een nieuwe coupe te geven die precies bij jou past. Ook mannen kunnen in deze kapsalon terecht voor een haar- of baardbehandeling. Daarnaast bieden ze bij Diana Hairdesign ook diverse beautybehandelingen aan. Zo kun je hier onder andere je wimpers of wenkbrauwen laten verven of een mooie make-up laten aanbrengen. Je zult de salon stralend verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0020:30
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt