Schiedamseweg 83b, Rotterdam
Open Today: 10:00 - 18:00
Off peak

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Venue reviews

3,1
31 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik had een afspraak bij Diva Beauty, maar er was niemand die mij kon helpen. Er was maar één medewerker die geen idee had wat de bedoeling was. Dit maakte een heel erg onprofessionele indruk op mij. Ik vind het bizar dat ik een afspraak boek bij hen en dat zij dan niemand in de kapsalon hebben om mij te helpen. Ik heb ruim 20 minuten gewacht. Daarna ben ik heel teleurgesteld weggegaan. Zonde van mijn tijd. Ook heeft Diva Beauty achteraf geen contact met me opgenomen om excuses aan te bieden.
HORRORERVARING Duygu beweert niet te weten van de afspraak viaTreatwell Ze luistert niet naar mijn wens voor Ombre maar wilt een Balayage zetten Na twijfel toch maar ingestemd. Er wordt niet geluisterd naar de kleur die ik uitkies: zij zou het beter weten en ik mag vertrouwen dat het er mooi uit komtzien. Ik wou DONKERbruin als een foto Result:mijn haar is BLOND en ze is niet ervaren genoeg dit meteen te corrigeren. Vol verdriet de volgende dag teruggegaan! Nooit de look gekregen op de foto :(
Ze is heel meedenkt met wat je wilt. Zal nooit teveel knippen, wat veel andere kapsters wel vaak doen. Ook luisteren kan ze heel goed. Het is een gezellig uurtje naar de kapper bij haar.
Top ervaring!
Show more reviews...

Meet the team

Duygu
3.1
20 reviews

Services

Hair
Face
Hair removal

About

Diva Beauty
Schiedamseweg 83b
Rotterdam

Diva Beauty - aan de Schiedamseweg in Rotterdam - is een kapper die een stapje extra zet voor je. Of je nu langs gaat voor knippen, extensions, een sunkissed balayage of een volledige kleuring: het team zet zich volledig in voor je. Dit betekent dat het team snel werkt maar de kwaliteit gaat natuurlijk niet verloren. Laat eigenaresse Duygy vooral weten wat je wensen zijn: ze adviseert je graag!

Goed om te weten: je kan bij de salon ook terecht voor een bruidskapsel.

MonMonday
12:0018:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0021:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
12:0018:00
Products used in this venue

Hair Salons nearby