Diva Beauty

3,5
26 reviews
Schiedamseweg 83b, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,5
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat een verschrikking. Via Treatwell een afspraak GERESERVEERD en bevestiging gekregen. Ik moest mijn haar doen voor een bruiloft. Ik stond daar om 10.00. Er was niemand, de zaak gesloten. Alle nummers gebeld die ik kon vinden, zowel via Treatwell als online, maar geen enkele nummer was in gebruik. Ik heb tot 10.30 gewacht en blijven bellen, maar zonder resultaat. Zo onverantwoordelijk! Gelukkig liep ik snel naar een kapper paar meter verderop en werd ik gelijk geholpen.
Vandaag spontaan bij deze salon terecht gekomen. En heb een super ervaring. Deze kapster heeft gouden handjes en laat al je wensen uitkomen. Ben super tevreden met mijn balyage en ga er zeker nog eens terug.
Het was een lirvr sociale kapster en ze heeft het prachtig gedaan
Ik had om 12 uur een afspraak. Sta ik voor de deur is er niemand aanwezig alles was dicht er branden geen lichten helemaal niks. Tot half 1 gewacht en nog was er niemand. Superslecht verschrikkelijk. Ik kon hun ook niet bereiken want het nummer was niet in gebruik. Nooit meer.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Duygu
3.4
16 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
Ontharen

Over

Diva Beauty
Schiedamseweg 83b
Rotterdam

Diva Beauty - aan de Schiedamseweg in Rotterdam - is een kapper die een stapje extra zet voor je. Of je nu langs gaat voor knippen, extensions, een sunkissed balayage of een volledige kleuring: het team zet zich volledig in voor je. Dit betekent dat het team snel werkt maar de kwaliteit gaat natuurlijk niet verloren. Laat eigenaresse Duygy vooral weten wat je wensen zijn: ze adviseert je graag!

Goed om te weten: je kan bij de salon ook terecht voor een bruidskapsel.

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
12:0018:00
Producten gebruikt in deze salon
L'Oréal

Kappers in de buurt