Diva Beauty

Schiedamseweg 83b, Rotterdam

Sorry, Diva Beauty is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Zoek meer salons

Patchi Alotchi

49 reviews
Mathenesserweg 59C, 3027HG Rotterdam

Muge Hair & Beauty Salon

53 reviews
Rösener Manzstraat 62, Rotterdam

Kapsalon LiesBeth

27 reviews
Mathenesserweg 11-A, 3027HC Rotterdam

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,2
31 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had een afspraak bij Diva Beauty, maar er was niemand die mij kon helpen. Er was maar één medewerker die geen idee had wat de bedoeling was. Dit maakte een heel erg onprofessionele indruk op mij. Ik vind het bizar dat ik een afspraak boek bij hen en dat zij dan niemand in de kapsalon hebben om mij te helpen. Ik heb ruim 20 minuten gewacht. Daarna ben ik heel teleurgesteld weggegaan. Zonde van mijn tijd. Ook heeft Diva Beauty achteraf geen contact met me opgenomen om excuses aan te bieden.
HORRORERVARING Duygu beweert niet te weten van de afspraak viaTreatwell Ze luistert niet naar mijn wens voor Ombre maar wilt een Balayage zetten Na twijfel toch maar ingestemd. Er wordt niet geluisterd naar de kleur die ik uitkies: zij zou het beter weten en ik mag vertrouwen dat het er mooi uit komtzien. Ik wou DONKERbruin als een foto Result:mijn haar is BLOND en ze is niet ervaren genoeg dit meteen te corrigeren. Vol verdriet de volgende dag teruggegaan! Nooit de look gekregen op de foto :(
Ze is heel meedenkt met wat je wilt. Zal nooit teveel knippen, wat veel andere kapsters wel vaak doen. Ook luisteren kan ze heel goed. Het is een gezellig uurtje naar de kapper bij haar.
Top ervaring!
Wat een verschrikking. Via Treatwell een afspraak GERESERVEERD en bevestiging gekregen. Ik moest mijn haar doen voor een bruiloft. Ik stond daar om 10.00. Er was niemand, de zaak gesloten. Alle nummers gebeld die ik kon vinden, zowel via Treatwell als online, maar geen enkele nummer was in gebruik. Ik heb tot 10.30 gewacht en blijven bellen, maar zonder resultaat. Zo onverantwoordelijk! Gelukkig liep ik snel naar een kapper paar meter verderop en werd ik gelijk geholpen.
Toon meer reviews...

Over

Diva Beauty
Schiedamseweg 83b
Rotterdam

Diva Beauty - aan de Schiedamseweg in Rotterdam - is een kapper die een stapje extra zet voor je. Of je nu langs gaat voor knippen, extensions, een sunkissed balayage of een volledige kleuring: het team zet zich volledig in voor je. Dit betekent dat het team snel werkt maar de kwaliteit gaat natuurlijk niet verloren. Laat eigenaresse Duygy vooral weten wat je wensen zijn: ze adviseert je graag!

Goed om te weten: je kan bij de salon ook terecht voor een bruidskapsel.

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
12:0018:00