Diva Beauty

Schiedamseweg 83b, Schiedam
3,9
20 reviews
Schiedamseweg 83b, Schiedam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Gezicht

Reviews

3,9
20 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wat een verschrikking. Ik had een plekje geboekt voor 10 uur. Daar aangekomen was ze nog dicht. Heb tot 10.15 daar gestaan. Heb gebeld nummer was niet in gebruik. Ben weggegaan
Slechtste salon waar ik ooit in mn hele leven geweest ben. Het is een rommel in de salon, van hygiëne hebben ze nog nooit gehoord en zeer onprofessioneel. Highlights laten zetten met als gevolg dat ik in plaats van blonde, oranje plukken heb gekregen. Ik heb bij de kapster aangeven dat er overal vlekken in mijn haar zat (door slordig werken) waarop de zogenaamde kapster zegt je haar valt er toch overheen dat zie je niet. Echt geen aanrader.
Ik vindt deze salon super ik kom vaak terug ze is klant vriendelijk en dat is voor mij heel belangerijk. (Ze kan super mooi blonde kleuren zetten ) 😍👌🏼
Ik had een afspraak om 10:00 (ik had nog een bevestiging gekregen!!) maar toen ik daar kwam bleek dat ze dicht waren. Ik had toen gebeld en ze zeiden dat ze niet meer aan epileren doen, terwijl ik al eerder ben geweest bij deze winkel/salon. Voor niks gekomen dus. Heel onverantwoordelijke salon die zich niet aan de afspraken kan houden en daarnaast mensen niet eens op de hoogte stellen. Ik kom hier echt nooit meer.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Duygu
3.6
11 reviews

Behandelingen

Haar
Gezicht
A
Andrea

Behandelingen

Haar
Gezicht

Over

Diva Beauty
Schiedamseweg 83b
Schiedam

Diva Beauty - aan de Schiedamseweg in Schiedam - is een kapper die een stapje extra zet voor je. Of je nu langs gaat voor knippen, extensions, een sunkissed balayage of een volledige kleuring: het team zet zich volledig in voor je. Dit betekent dat het team snel werkt maar de kwaliteit gaat natuurlijk niet verloren. Laat eigenaresse Duygy vooral weten wat je wensen zijn: ze adviseert je graag!

Goed om te weten: je kan bij de salon ook terecht voor een bruidskapsel.

MaMaandag
12:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
12:0018:00
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt