Doubles

Boezemkade 29, 2987BB Ridderkerk
4,9
74 reviews
Boezemkade 29, 2987BB Ridderkerk

Browse services

All
Hair removal
Face

Venue reviews

4,9
74 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb deze keer gekozen voor een lijnzaad masker. Dit was echt perfect voor mijn huid, zo rustig en zo zacht erna. De extra voetmassage werd op prijs gesteld. Daarna de fijne behandeling voor mijn gevoelige huid. Sylvia luisterde goed naar mijn verhaal en legt uit waarom ze voor een bepaalde behandeling kiest. Uiteraard in overleg met mij. Deze schoonheids salon is een aanrader
De salon is prettig om binnen te komen, rustgevend. Zelf ben ik altijd heel ontspannen bij Sylvia. Zij komt rustig over, relaxed en geeft goede adviezen.
Weleda relax behandeling gehad. Sylvia is zeer kundig en weet wat ze doet. Ik voel me zeer op mijn gemak bij Sylvia. Ik ga dit zeker meer doen!
Ik ervaar Doubles als een fijne salon. Sylvia is een zeer professionele schoonheidsspecialiste met veel vakkennis. Ik ben inmiddels al 5 keer geweest en mijn 6e behandeling staat ook al gepland. Ik zou deze salon iedereen aanraden!
Show more reviews...

Meet the team

Sylvia
5.0
51 reviews

Services

Face
Hair removal

What our customers say about Sylvia

Knowledgeable6
Professional5

About

Doubles
Boezemkade 29
2987BB Ridderkerk

Behoefte om even helemaal te resetten? Je bent van harte welkom in de sfeervolle salon van Doubles in Ridderkerk. Eigenaresse Sylvia is gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica en maakt gebruik van de producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en die het internationale label NATRUE voeren. In combinatie met de behandelingen stimuleren deze producten het zelfherstellend vermogen van de huid en houdt het biologisch evenwicht in stand.De behandelingen worden uiteraard aangepast aan jouw huidbeeld, behoeftes en mindset. Je kunt hier tevens terecht voor specialistische acnebehandelingen. De salon is aangesloten bij de Anbos.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MonMonday
18:3020:30
TueTuesday
10:3017:30
WedWednesday
10:3021:00
ThuThursday
10:3021:00
FriFriday
10:3017:00
SatSaturday
09:4514:15
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby