Doubles

Boezemkade 29, 2987BB Ridderkerk
4,9
74 reviews
Boezemkade 29, 2987BB Ridderkerk

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,9
74 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb deze keer gekozen voor een lijnzaad masker. Dit was echt perfect voor mijn huid, zo rustig en zo zacht erna. De extra voetmassage werd op prijs gesteld. Daarna de fijne behandeling voor mijn gevoelige huid. Sylvia luisterde goed naar mijn verhaal en legt uit waarom ze voor een bepaalde behandeling kiest. Uiteraard in overleg met mij. Deze schoonheids salon is een aanrader
De salon is prettig om binnen te komen, rustgevend. Zelf ben ik altijd heel ontspannen bij Sylvia. Zij komt rustig over, relaxed en geeft goede adviezen.
Weleda relax behandeling gehad. Sylvia is zeer kundig en weet wat ze doet. Ik voel me zeer op mijn gemak bij Sylvia. Ik ga dit zeker meer doen!
Ik ervaar Doubles als een fijne salon. Sylvia is een zeer professionele schoonheidsspecialiste met veel vakkennis. Ik ben inmiddels al 5 keer geweest en mijn 6e behandeling staat ook al gepland. Ik zou deze salon iedereen aanraden!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sylvia
5.0
51 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Sylvia

Deskundig6
Professioneel5

Over

Doubles
Boezemkade 29
2987BB Ridderkerk

Behoefte om even helemaal te resetten? Je bent van harte welkom in de sfeervolle salon van Doubles in Ridderkerk. Eigenaresse Sylvia is gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica en maakt gebruik van de producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en die het internationale label NATRUE voeren. In combinatie met de behandelingen stimuleren deze producten het zelfherstellend vermogen van de huid en houdt het biologisch evenwicht in stand.De behandelingen worden uiteraard aangepast aan jouw huidbeeld, behoeftes en mindset. Je kunt hier tevens terecht voor specialistische acnebehandelingen. De salon is aangesloten bij de Anbos.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:3017:30
WoWoensdag
10:3021:00
DoDonderdag
10:3021:00
VrVrijdag
10:3017:00
ZaZaterdag
09:4514:15
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt