Linnaeusstraat 234, Zaandam
Last minute

Browse services

All
Hair
Hair removal
Face

Venue reviews

3,8
36 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
lief geholpen
Ik wilde 1/3 van de lengte van mijn haar in een donkerdere kleur verfen, vergelijkbaar met mijn natuurlijke kleur. Ik koos een donkere, koele blond, maar Ebru zei dat dat kleur is op, dus ze zal een soortgelijke kleur vinden. Eindelijk heb ik warm lichtbruin op mijn hoofd, dat ziet er slecht uit met mijn koude blonde eindes van mijn haar. Helaas is het licht in de studio zo slecht dat ik het echte resultaat thuis heb gezien. Ook de kwaliteit van die verf is niet goed, want ik zie nog steeds mijn grijze haar. Ik liet ook zien dat ik ongeveer 1/3 van mijn haar wil verven (ik heb een lichtblonde kleur), maar de verf greep alleen uitgroei. Verspilling van tijd en geld.
Ik had via treatwell een afspraak ingepland om 10.40u geknipt te worden. Echter ben ik pas om 11.30u geknipt. Dat vond ik wel slecht. Maar uiteindelijk snel en efficiënt geknipt.
Helemaal goed!
Show more reviews...

Meet the team

Ebru
Prof. Hair & PMU ARTIST
4.2
5 reviews

About

Mijn Hair & Beauty salon laat je zelf verwennen door professionele Handen👋 (it s Magic Time)

Services

Hair
Face
Hair removal

Portfolio

About

Ebru's Hairstudio & Beauty
Linnaeusstraat 234
Zaandam

Bij Ebru's Hairstudio & Beauty op de Linnaeusstraat in Zaandam kun je terecht voor een nieuwe, frisse coupe of een goede onderhoudsbeurt voor je haar. Voor welke trend je ook gaat, jouw wensen worden hier gehoord. Daarnaast voorziet het professionele team jou niet alleen een nieuw kapsel. Ze zijn ook gespecialiseerd in het epileren van de wenkbrauwen, make-up, waxen en definitief ontharen. Een bezoek aan deze salon zorgt er dus voor dat jij van top tot teen kunt genieten van een beautymake-over.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
12:0018:00

Hair Salons nearby