Ebru's Hairstudio & Beauty

Linnaeusstraat 234, Zaandam
3,6
34 reviews
Linnaeusstraat 234, Zaandam
Last-minutekorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

3,6
34 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik wilde 1/3 van de lengte van mijn haar in een donkerdere kleur verfen, vergelijkbaar met mijn natuurlijke kleur. Ik koos een donkere, koele blond, maar Ebru zei dat dat kleur is op, dus ze zal een soortgelijke kleur vinden. Eindelijk heb ik warm lichtbruin op mijn hoofd, dat ziet er slecht uit met mijn koude blonde eindes van mijn haar. Helaas is het licht in de studio zo slecht dat ik het echte resultaat thuis heb gezien. Ook de kwaliteit van die verf is niet goed, want ik zie nog steeds mijn grijze haar. Ik liet ook zien dat ik ongeveer 1/3 van mijn haar wil verven (ik heb een lichtblonde kleur), maar de verf greep alleen uitgroei. Verspilling van tijd en geld.
Anoniem
2 maanden geleden
Ik had via treatwell een afspraak ingepland om 10.40u geknipt te worden. Echter ben ik pas om 11.30u geknipt. Dat vond ik wel slecht. Maar uiteindelijk snel en efficiënt geknipt.
Silvana
6 maanden geleden
Helemaal goed!
Tycho
10 maanden geleden
Ebru is een aardige vrouw. Maar ik ben zeer ontevreden over de behandeling. Ik kwam voor de uitgroei in mijn blonde haar te laten verven. Ik gaf aan dat het caramel kleurig moest worden zoals te zien was in mijn lange haar. Ebru zei het komt goed; resultaat was heel donker en asblond. Dit vond zij mooier, maar ik niet! Ook het knippen ( puntjes en iets aan de achterkant in lange lagen, werd een horizontale streep haar. Nadat ik thuis goed heb gekeken ben ik terug gegaan om het minder blokkerig te laten knippen. Ebru knipte toen de onderkant ipv de bovenlaag mer de uitdun schaar. Resultaat; mijn haar is nu een stuk korter en helemaal recht. Het valt helemaal niet mooi. Ik ben niet meer teruggegaan om mijn haar opnieuw te laten knippen omdat ik geen vertrouwen meer heb in haar.
Anoniem
één jaar geleden
Maura
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Ebru's Hairstudio & Beauty
Linnaeusstraat 234
Zaandam

Bij Ebru's Hairstudio & Beauty op de Linnaeusstraat in Zaandam kun je terecht voor een nieuwe, frisse coupe of een goede onderhoudsbeurt voor je haar. Voor welke trend je ook gaat, jouw wensen worden hier gehoord. Daarnaast voorziet het professionele team jou niet alleen een nieuw kapsel. Ze zijn ook gespecialiseerd in het epileren van de wenkbrauwen, make-up, waxen en definitief ontharen. Een bezoek aan deze salon zorgt er dus voor dat jij van top tot teen kunt genieten van een beautymake-over.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0018:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
12:0018:00

Kappers in de buurt