Effectivemassage

Langelo 3, Rotterdam, 3085AK

Effectivemassage has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

LASE.

17 reviews
Gooilandsingel 109-113, 3083DP

Bent Spoke Therapy

212 reviews
Mijnsherenlaan 119A, 3081GJ Rotterdam

Massagepraktijk Boekenrode

59 reviews
Boekenrode 30, 3085JJ Rotterdam

Browse services

Venue reviews

4,8
10 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Goede en professioneel masseur .
Een zeer effectieve en kundige masseur. ik had vrij acute en heftige rugklachten. Naast het bezoek aan de fysio is deze masseur zeer aan te bevelen. Inzicht in mijn klachten en een goede ondersteuning voor de oefeningen die ik van de fysio kreeg. De massage hielp om de ergste pijn te verzachten waardoor ik ook mijn oefeningen effectiever kon doen. In drie behandelingen was de vooruitgang heel goed te merken. Geeft ook veel uitleg als je wilt, wat ik als zeer positief ervoer.
Veel succes met je werk en rust goed uit.
Er zouden meer mensen moeten voelen hoe aangenaam Dirk masseert. Zijn handen zijn net kacheltjes je voelt je herboren na een behandeling.
Ga iedere week, heb er baat bij ben zeer tevreden, aan te raden.
Show more reviews...

About

Effectivemassage
Langelo 3
3085AK Rotterdam

Ben je op zoek naar een manier om sneller van je blessure af te komen? Boek dan een behandeling bij Effectivemassage aan de Langelo in Rotterdam. Dirk vult de vertrouwde massage aan met het gebruik van kinetische tape. Hierdoor wordt als het ware de massage voortgezet door de tape. Door het aanbrengen van tape kan pijn worden beïnvloed en bewegingen worden gestuurd. Tape kan het herstelproces dus optimaliseren. In zijn praktijk kun je rekenen op een discrete behandeling. Sportmassage staat bij Dirk hoog in het vaandel. Alle voordelen die deze massage geeft zijn een weldaad voor je lichaam. Maar uiteraard kun je hier ook terecht voor andere fijne massages.

MonMonday
18:0022:00
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
Closed
FriFriday
Closed
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed