Effectivemassage

Langelo 3, 3085AK Rotterdam
4,8
10 reviews
Langelo 3, 3085AK Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Goede en professioneel masseur .
ferry
één jaar geleden
Behandeling door Salon
Een zeer effectieve en kundige masseur. ik had vrij acute en heftige rugklachten. Naast het bezoek aan de fysio is deze masseur zeer aan te bevelen. Inzicht in mijn klachten en een goede ondersteuning voor de oefeningen die ik van de fysio kreeg. De massage hielp om de ergste pijn te verzachten waardoor ik ook mijn oefeningen effectiever kon doen. In drie behandelingen was de vooruitgang heel goed te merken. Geeft ook veel uitleg als je wilt, wat ik als zeer positief ervoer.
Annelies
één jaar geleden
Veel succes met je werk en rust goed uit.
Jeanne noordegraaf visser
2 jaar geleden
Er zouden meer mensen moeten voelen hoe aangenaam Dirk masseert. Zijn handen zijn net kacheltjes je voelt je herboren na een behandeling.
KarelD
2 jaar geleden
Ga iedere week, heb er baat bij ben zeer tevreden, aan te raden.
George
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Effectivemassage
Langelo 3
3085AK Rotterdam

Ben je op zoek naar een manier om sneller van je blessure af te komen? Boek dan een behandeling bij Effectivemassage aan de Langelo in Rotterdam. Dirk vult de vertrouwde massage aan met het gebruik van kinetische tape. Hierdoor wordt als het ware de massage voortgezet door de tape. Door het aanbrengen van tape kan pijn worden beïnvloed en bewegingen worden gestuurd. Tape kan het herstelproces dus optimaliseren. In zijn praktijk kun je rekenen op een discrete behandeling. Sportmassage staat bij Dirk hoog in het vaandel. Alle voordelen die deze massage geeft zijn een weldaad voor je lichaam. Maar uiteraard kun je hier ook terecht voor andere fijne massages.

MaMaandag
18:0022:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt