ELLE & MOI

4,7
4256 reviews
Chris Bennekerslaan 25B, Rotterdam, 3061EB
Open Today: 09:30 - 18:00

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,7
4256 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ricardo has been doing my hair for almost 2 years now and I'm so happy with the result each time. He's very professional, detail-oriented as well as super friendly. Elle & Moi is also a really nice hair salon, the staff is helpful and kind, and the service is top notch.
Heerlijke bindweefsel massage na een drukke werkweek! Iris was weer top!
Iris is een prettige persoon, met verstand van zaken. Zij heeft een zeer goede en stevige hand van masseren. Mijn verzuurde benen heeft zij met verve aangepakt. Kijk, hoe pijnlijk ook, weer uit naar de volgende massage.
Mijn kapsalon afspraak moest onverwacht veranderen door omstandigheden. Het team van Elle & Moi heeft dit soepel en handig opgelost, waardoor mijn afspraak niet geannuleerd hoefde te worden. Heel fijn! De twee hairstylisten die mij hebben geholpen hebben hun werk uitstekend gedaan. Met een goed gekleurde en een goed geknipte coupe ging ik weer naar huis. Complimenten!
Altijd een feestje om door Ricardo geknipt te worden
Show more reviews...

Meet the team

Emma
Huidspecialist
4.7
67 reviews

About

Emma is een ervaren huidspecialist. Zij stelt klanten graag op het gemak en werkt zeer secuur en rustig. Peelings vallen onder haar favoriete behandelingen omdat hiervan het resultaat na afloop meteen zichtbaar is. Naast gezichtsbehandelingen heeft Emma veel ervaring op het gebied van laserontharing. Professionele eigenschappen: Klantgericht | Precies | Rustig | Houdt van haar vak.

Services

Body
Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about Emma

Professional8
Skilled8
Knowledgeable7
Friendly5
Lisa
Huidtherapeut
4.9
215 reviews

About

Lisa heeft als ervaren huidtherapeut veel kennis van de huid. Ze staat bekend om haar professionele huidadviezen en ze vind het een uitdaging om huidproblemen op te lossen. Huidverbetering staat bij Lisa op nr. 1. Zij onderscheidt zich dan ook op het gebied van acné behandelingen, peelings, microneedling en laserbehandelingen. De favoriete behandeling van Lisa is laserontharen. Hier heeft zij tevens jarenlange ervaring mee. Professionele eigenschappen: Houd van complexe behandelingen | Heeft een passie voor huidverbetering | Is sociaal.

Services

Face
Hair removal
Medical & Dental

What our customers say about Lisa

Professional21
Knowledgeable18
Talented13
Skilled13
Gleice
Pedicure & nagelstylist
4.9
202 reviews

About

Gleice is werkzaam als pedicure en nagelstylist. Haar passie ligt bij pedicure behandelingen en het verhelpen van voetproblemen. Haar streven is dan ook dat klanten met perfect verzorgde voeten de deur uitgaan. Professionele eigenschappen: Kan goed luisteren | Werkt secuur | Neemt haar werk serieus.

Services

Nails
Physical therapy

What our customers say about Gleice

Skilled16
Knowledgeable13
Experienced12
Professional10
Palmira
Pedicure expert & nagelstylist
4.8
85 reviews

About

Palmira is al jaren werkzaam in de beautybranche en is dan ook een alleskunner. Naast het behalen van haar diploma's als schoonheidsspecialiste, kapster en make-up artist, ligt haar grootste passie bij het uitvoeren van manicure en pedicure behandelingen. Zij streeft er dan ook naar om mensen met perfect verzorgde handen en voeten de deur uit te laten gaan.  Professionele eigenschappen: Sociaal | Attent | Doorzetter | Creatief | Empathisch | Stelt mensen graag op het gemak.

Services

Nails
Physical therapy

What our customers say about Palmira

Professional10
Friendly8
Experienced7
Skilled7
Titzya
Nagelstylist
4.9
37 reviews

About

Titzya is een aantal jaar geleden haar eigen salon gestart in Nijmegen. Door economische perikelen en een nieuwe liefde verhuisde zij eind 2021 naar Rotterdam. Sinds januari 2022 is Titzya onderdeel van het elle & moi team. Zij houdt van het creëren & ontwerpen van mooie lange nagels. Naast BIAB natural nail treatment, CND Shellac en SPA manicures kun je bij Titzya ook terecht voor mooie nailart creaties. Professionele eigenschappen: Ondernemend | Perfectionistisch| Sociaal | Gedreven | Ambitieus | Opgeruimd.

Services

Nails

What our customers say about Titzya

Knowledgeable5
Skilled5
Pleasant5
Ingrid
Topstylist
4.8
68 reviews

About

Ingrid is met maar liefst 18 'kappersjaren' een een ervaren topstylist. Door de jaren heen heeft zij veel cursussen gedaan en shows bijgewoond van grote kappersmerken. Als kleurspecialist valt kleuren onder haar favoriete kappersbehandeling, daarnaast kan zij uitstekend knippen en föhnen.  Professionele eigenschappen: Spontaan | Vrolijke uitstraling | Inlevingsvermogen | Creatief.

Services

Hair

What our customers say about Ingrid

Professional8
Skilled6
Knowledgeable5
Ricardo
Topstylist
5.0
40 reviews

About

Ricardo heeft Portugese ‘roots’ en is met 10 jaar ervaring een kapper in hart en nieren. Hij vindt het heerlijk om klanten in de watten te leggen en de ultieme kappersbeleving te geven. Ricardo houdt van kleuren, highlights & balayages en is gespecialiseerd in knippen. Met kleuren brengt hij dimensie aan in het haar en met knippen geeft hij het kapsel de structuur die het nodig heeft. Hier speelt hij graag mee, voor de mooiste haarcreaties. Verder is hij dol op de Olaplex herstelbehandeling, omdat dit de natuurlijke chemie van het haar herstelt en zorgt voor optimale hydratatie, zodat het haar weer mooi glanst. Naast prachtige haarcreaties ben je bij Ricardo aan het goede adres voor fijne wasmassages waardoor je even heerlijk kunt ontspannen. Professionele eigenschappen: Sociaal | Secuur | Klantvriendelijk | Zorgzaam.

Services

Hair

What our customers say about Ricardo

Skilled7
Experienced5
Talented5
Chelsea
Topstylist
4.7
10 reviews

About

Chelsea is erg leergierig waardoor zij zich graag verdiept in de nieuwste haartrends -en technieken. Dit is de reden dat zij het kappersvak na 10 jaar ervaring nog steeds met veel passie uitvoert. Vooral de dagelijkse afwisseling qua behandelingen en de verschillende type klanten in haar kappersstoel, zorgen ervoor dat een dag nooit hetzelfde is. Haar belangrijkste doel is dat klanten een fijne kapperservaring hebben en met een goed en zelfverzekerd gevoel de deur uit stappen. Professionele eigenschappen: Opgeruimd | Secuur | Oog voor details | Creatief.

Services

Hair
Lisa
Topstylist
5.0
108 reviews

About

Lisa is al jaren werkzaam in het kappersvak en heeft daardoor veel ervaring met alle aspecten binnen het kappersvak. Zij onderscheidt zich door het creëren van zachte natural looks. Naast kleuren en knippen ben je bij haar aan het juiste adres voor een volumineuze blow dry. Naast dames en heren bevinden zich ook regelmatig kinderen in haar kappersstoel. Professionele eigenschappen: Teamplayer | Spontaan | Zorgzaam | Geduldig | Veel passie voor haar.

Services

Hair

What our customers say about Lisa

Knowledgeable12
Skilled11
Professional8
Experienced7
Arantxa
Allround beauty specialist & masseuse
4.8
61 reviews

About

Arantxa is een chiromassagetherapeut en gespecialiseerd in alternatieve therapieën zoals Ayurveda, voetreflexologie, lymfedrainage, shiatsu en moxibustion. Door haar jarenlange ervaring heeft zij een goede kennis van de menselijke anatomie en fysiologie, houdingshygiëne, ademhaling en energiebalans. Arantxa heeft tijdens haar professionele carrière in diverse luxe spa’s en sportcentra gewerkt. Tevens is zij werkzaam geweest als lerares bij een schoonheid -en massageschool. Naast het uitvoeren van massages is zij zeer ervaren op het gebied van LPG behandelingen, manicure & pedicure en waxen van het lichaam.

Services

Body
Nails
Massage
Hair removal
Physical therapy

What our customers say about Arantxa

Skilled6
Whitney
Masseuse
5.0
5 reviews

About

Whitney werkt al geruime tijd in de beautybranche en heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring als masseuse. Zij is een echt 'mensenmens' en luistert aandachtig naar ieders persoonlijke verhaal. Hierdoor weet zij pijn en spanningsklachten goed door te vertalen naar de anatomie van het lichaam. Haar specialistische aanpak zorgt er dan ook voor dat (chronische) klachten sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Haar favoriete behandeling is een ontspanningsmassage van 90 of 120 min. Waarom? Omdat er dan ruim voldoende tijd is om iemand volledig in de watten leggen en de klok geen rol speelt. Professionele eigenschappen Zorgzaam | Kan goed luisteren | Begripvol | Heeft veel kennis van het lichaam

Services

Massage
Nadine
Huidtherapeut
4.2
5 reviews

About

Nadine is een ervaren huidtherapeut, met veel kennis van de huid. Het geeft haar veel voldoening om samen met de klant een huidverbeterend behandelplan op te stellen, en vervolgens toe te werken naar het beste eindresultaat. Nadine houdt ervan om zich continue te verbeteren, waardoor zij zich regelmatig laat bijscholen op het gebied van nieuwe specialisaties. Hierdoor blijft zij up-to-date van de nieuwste (behandel) trends en ontwikkelingen! Naast acné behandelingen, peelings, microneedling en laserbehandelingen is zij is o.a. gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen voor de donkere huid en het screenen van vervroegde symptonen van huidkanker. Professionele eigenschappen Houd van complexe behandelingen | Heeft veel kennis van de huid | Passie voor huidverbetering | Verdiept zich graag in nieuwe specialisaties

Services

Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental
Rosanne
Huidspecialist en huidtherapeut in opleiding
4.8
48 reviews

About

Rosanne is na het afronden van haar opleiding voor schoonheidsspecialist gestart met een HBO-opleiding huidtherapie. Om de theorie meteen in praktijk te brengen heeft zij naast haar studies altijd in een salon gewerkt. Eind 2021 is zij onderdeel van het elle & moi team geworden. Rosanne vindt het een uitdaging om een passend behandelplan op te stellen, om zo het gewenste eindresultaat te bereiken. Naast het resultaat focust zij zich tijdens de behandeling op volledige ontspanning zodat een klant weer volledig opgeladen de deur uitstapt. Eén van haar favoriete behandelingen is de Hydrafacial gecombineerd met de krachtige producten van Skin Ceuticals omdat de huid hiermee een enorme boost krijgt en je meteen resultaat ziet. Professionele eigenschappen: Zorgzaam | rustig van aard | Enthousiast | gemotiveerd en leergierig

Services

Body
Face
Hair removal

What our customers say about Rosanne

Knowledgeable6
Skilled5
Talented5
Safier
Topstylist
4.7
79 reviews

About

Safier is een ervaren topstylist en kapper in hart en nieren. Haar favoriete behandelingen zijn highlights, balayages en het creëren van volumineuze blow dry's. Naast kappersbehandelingen kun je bij Safier ook een mooie make-up laten aanbrengen. Professionele eigenschappen: Sociaal | Ambitieus | Perfectionistisch | Sensitief | Opgeruimd | Verdiept zich graag in de laatste kapperstrends.

Services

Hair
Face

What our customers say about Safier

Knowledgeable13
Professional8
Friendly6
Talented6
Merle
Topsylist
4.8
58 reviews

About

Merle is een ervaren topstylist met een passie voor kleuren. Met name highlights en balayages vallen onder haar favoriete behandelingen, aangezien het eindresultaat hiervan, altijd resulteert in een grote zichtbare verandering. Ook ben je bij Merle aan het goede adres voor volumineuze blow dry’s, knipbehandelingen en een mooie natural of glamour make-up. Professionele eigenschappen
: Collegiaal | Zorgzaam | Rustig | Creatief | Houdt van haar vak | Maakt klanten graag blij

Services

Hair
Face

What our customers say about Merle

Skilled7
Professional6
Judith
Huidspecialist & pedicure
4.9
215 reviews

About

Judith is een ervaren en gepassioneerd schoonheidsspecialist en pedicure. Bij Judith staat het leveren van een optimale service hoog in het vaandel. Zij onderscheidt zich door haar heerlijke ontspannen gezichtsbehandelingen. Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Ook ben je bij haar aan het juiste adres op het gebied van pedicure behandelingen en het verhelpen van voetproblemen. Persoonlijkheid: Perfectionist | Een mensen mens | Heeft veel passie voor haar vak.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Judith

Professional29
Skilled27
Knowledgeable21
Talented10
Nalini
Hairstylist allround & nagelstylist
4.9
67 reviews

About

Nalini heeft haar kappersdiploma aan de Nederlandse Kappersakademie behaald. Daarna is zij direct gaan werken als hairstylist bij Royal Caribbean cruiseschepen. Haar passie ligt het meeste bij het kappersvak maar omdat zij ook veel affiniteit heeft met beauty, is Nalini voor de afwisseling ook werkzaam als nagelstyliste bij elle & moi. Klant tevredenheid is erg belangrijk voor haar, waardoor zij bereid is net dat extra stapje extra te zetten, zodat klanten met een tevreden gevoel de deur uit gaan. Professionele eigenschappen: Enthousiast | Behulpzaam | Doorzetter | Secuur

Services

Hair

What our customers say about Nalini

Experienced9
Knowledgeable7
Friendly5
Talented5
Ivette
Nagelstylist
4.7
21 reviews

Services

Nails
Lisa
Huidspecialist & gastvrouw

About

Na het afronden van de opleiding voor schoonheidsspecialist, heeft Lisa zich gespecialiseerd in het uitvoeren van bindweefselmassages & cupping voor het lichaam. Ook kun je bij haar terecht voor het aanbrengen van een mooie naturel make-up. Naast het uitvoeren van behandelingen zorgt zij ervoor dat klanten vriendelijk worden ontvangen en dat het ze aan niets ontbreekt. Professionele eigenschappen: Vriendelijk | Klantgericht | Opgeruimd en netjes | Ontwikkelt zich graag verder | Harde werker.

Services

Body
Face
Massage
RV
Rosanne
Huidspecialist & stagiair huidtherapie

About

Na het afronden van haar opleiding voor schoonheidsspecialist is Rosanne gestart met de HBO-opleiding huidtherapie, op de Haagse Hogeschool. Momenteel bevindt zij zich in het 2e leerjaar. Rosanne is werkzaam als ervaren huidspecialist wat betekent dat je bij haar peelings, bindweefselmassages voor het gezicht en huidverbeterende behandelingen kunt boeken.

Services

Face
Massage
Hair removal
Medical & Dental
Iris
Huidspecialist
4.9
125 reviews

About

Naast huidspecialist is Iris gespecialiseerd in pedicure behandelingen en heerlijke massages. Doordat zij voorheen werkzaam is geweest als masseuse in diverse buitenlandse SPA salons, kun je bij haar goed terecht voor een heerlijke ontspannen aroma therapy of relax body massage. Professionele eigenschappen: Vriendelijk | Behulpzaam | Zorgzaam | Neemt haar werk serieus.

Services

Body
Face
Massage
Hair removal

What our customers say about Iris

Knowledgeable19
Skilled13
Professional8
Friendly8
Carla
Nagelstylist
4.9
25 reviews

About

Carla is een ervaren nagelstylist, afkomstig uit Argentinië. Haar favoriete nail treatment is BIAB, omdat je hiermee de natuurlijke nagels sterker, langer en sierlijker kunt maken. Daarnaast is Carla erg fan van nail-art omdat zij met haar prachtige nail-art creaties, klanten graag nog eens extra wil verrassen. Naast BIAB nails kun je bij haar ook terecht voor een CND Shellac of SPA manicure en SPA Foot Treatment. Professionele eigenschappen Verantwoordelijk | Georganiseerd | Harde werker | Perfectionistisch

Services

Nails

About

ELLE & MOI
Chris Bennekerslaan 25B
3061EB Rotterdam

Elle & Moi is de grootste high-end beautysalon van Rotterdam, een all-in-one-concept met internationale allure. Hier ga je naartoe voor de beste schoonheidsbehandelingen deskundig advies, een flinke dosis ontspanning en inspiratie.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde professionals die ervoor zorgen dat je binnen een relatief korte tijd weer op en top verzorgd de deur uit gaat. Verwen jezelf met een heerlijke facial, manicure of pedicure, kappersbehandeling of boek een DUO-behandeling samen met je zus, moeder of vriend(in).

Bij Elle & Moi wordt er verzorgd, ontspannen en verwend!

MonMonday
09:3018:00
TueTuesday
09:3020:00
WedWednesday
09:3020:00
ThuThursday
09:3020:00
FriFriday
09:3018:00
SatSaturday
09:0017:30
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Beauty Salons nearby