Chris Bennekerslaan 25B, Rotterdam, 3061EB

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Ons werk

Reviews

4,7
2181 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prachtig
Nice salon and atmosphere. Very happy with the pedicure treatment I received from Palmira.
Een ontzettend fijne facial gehad. Mijn huid is er heel erg van opgeknapt. Direct de volgende geboekt. Fijne producten en een relaxte sfeer. Daarbij is Cheyenne een echte professional en een leuk mens. Ik beveel haar van harte aan !
Very nice manicurists, but when I got home I had to file away and scrap a lot of excess gel polish between my nail and skin.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Cheyenne
Schoonheidsspecialist & brow specialist
4.9
207 reviews

Over

Cheyenne is werkzaam als allround beautymedewerker bij Elle & Moi en heeft veel verschillende expertises. Naast fijne gezichtsbehandelingen onderscheidt zij zich op het gebied van wenkbrauwen en wimpers, met een specialisatie in permanente make-up (PMU) waarmee zij de perfectie Ombré brows creëert. Kenmerken: Werkt zeer perfectionistisch en secuur | Gaat voor het beste resultaat | Wordt ook wel de brow ‘queen’ genoemd | Spontaan | Te herkennen aan haar lange blonde haar.

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Cheyenne

Professioneel18
Deskundig14
Vakkundig13
Getalenteerd8
Judith
Schoonheidsspecialist & pedicure
4.9
135 reviews

Over

Judith is een ervaren en gepassioneerd schoonheidsspecialist en pedicure. Bij Judith staat het leveren van een optimale service hoog in het vaandel. Zij onderscheidt zich door haar heerlijke ontspannen gezichtsbehandelingen. Ook ben je bij haar aan het juiste adres op het gebied van pedicure behandelingen en het verhelpen van voetproblemen. Kenmerken: Perfectionist en een mensen mens | Te herkennen aan haar felblauwe ogen | heeft veel passie voor haar werk.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Judith

Vakkundig16
Professioneel16
Deskundig9
Getalenteerd6
Yana
Manicure & SPA pedicure specialiste
4.6
49 reviews

Behandelingen

Nagels

Wat onze klanten zeggen over Yana

Vakkundig7
Attent5
Palmira
5.0
6 reviews

Behandelingen

Haar
Nagels
Gezicht
Fysiotherapie
Annet
Topstylist
5.0
6 reviews

Over

Annet heeft 13 jaar geleden de kappersacademie afgerond en heeft als topstylist veel ervaring in het kappersvak. Zowel kleuren als knippen vallen onder haar specialiteiten. Omdat zij houdt van het creëren van diepte in het haar, is een Balayage haar favoriete kleurbehandeling. Ook voor een gehele coupe verandering of het knippen van een mooie boblijn, ben je bij haar aan het juiste adres. Professionele eigenschappen Vriendelijk | Rustig | Zorgzaam | Creatief | Maakt graag mensen blij met een nieuwe coupe

Behandelingen

Haar
Lisa
Haarstylist Allround
4.9
59 reviews

Over

Lisa is al jaren werkzaam in het kappersvak en heeft dan ook veel ervaring met alle aspecten binnen het kappersvak. Zij onderscheidt zich door het creëren van zachte natural looks. Naast kleuren en knippen ben je bij Lisa aan het juiste adres voor heerlijke herstelbehandelingen zoals een Keratine -of Olaplex. Persoonlijke kenmerken: Teamplayer | Veel passie voor haar | Spontaan | Zorgzaam en geduldig | Valt op door brede glimlach en rode lippenstift.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Deskundig7
Vakkundig5
Ellen
Haarstylist Allround
4.9
75 reviews

Over

Ellen is een ervaren allround hairstylist met een specialisatie op het gebied van krullen, black hair en grooming. Verder onderscheid zij zich op het gebied van keratine behandelingen en creëert zij prachtige Balagayes! Persoonlijke kenmerken: Vrolijk | Behulpzaam | Creatief | Verstaat haar vak

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Ellen

Professioneel12
Vakkundig9
Getalenteerd8
Ervaren7
Arie
Gastheer & floormanager

Over

Gastheer en floormanager bij ELLE & MOI. Kenmerken: Houdt van gezelligheid | Is een echte teamplayer | Een tikkeltje sarcastisch | Te herkennen aan zijn Rotterdamse tongval.

Behandelingen

Haar
Konsta
Masseur

Behandelingen

Massage
Kelly
Schoonheidsspecialist & manager schoonheidssalon
4.9
106 reviews

Over

Kelly is als ervaren schoonheidsspecialiste verantwoordelijk voor de schoonheidssalon binnen Elle & Moi. Zij staat bekend om heerlijke en professionele gezichtsbehandelingen en haar goede huidadviezen. Kenmerken: Heeft een passie voor huidverbetering | Is behulpzaam | Heeft een energieke uitstraling.

Behandelingen

Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Kelly

Professioneel7
Deskundig6
Vakkundig6
Aleaya
Haarstylist Allround
5.0
104 reviews

Over

Aleaya is een ervaren allround hairstylist. Zij staat bekend om het creëren van prachtige highlights, balayage's en blow dry's. Daarnaast is zij gespecialiseerd in hairextensions van het merk Easilocks en Laura Zeeuwen. Persoonlijke kenmerken: Kapper in hart en nieren | Altijd op de hoogte van nieuwe trends | Te herkennen aan haar lach en lange donkere haar.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Aleaya

Vakkundig7
Professioneel6
Getalenteerd5
Yules
Masseur
4.9
35 reviews

Over

Yules heeft door zijn jarenlange massage ervaring veel kennis van zijn vak. Door goed te luisteren en in oplossingen te denken weet hij veel klachten te verhelpen. Kenmerken: Warme persoonlijkheid | Passie voor zijn vak | kijkt meestal een tikkeltje serieus.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Yules

Vakkundig5
Gleice
Manicure & pedicure specialist
4.9
130 reviews

Over

Gleice is werkzaam als manicure & pedicure specialist bij Elle & Moi. Haar passie ligt bij het uitvoeren van manicure en pedicure behandelingen voor optimaal verzorgde handen en voeten en het verhelpen van voetproblemen. Kenmerken: Kan goed luisteren | Maakt andere mensen graag blij | Heeft een Braziliaans temperament

Behandelingen

Nagels
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Gleice

Deskundig7
Vakkundig6
Ervaren5
Maarten
Cosmetisch arts KNMG
5.0
6 reviews

Over

Dokter Maarten Façee Schaeffer heeft in 2011 de studie geneeskunde aan de Vrije universiteit van Amsterdam succesvol afgerond. Sinds 2017 is hij een van de eerste officieel afgestudeerde cosmetische artsen van Nederland. Daarnaast mag dokter Maarten de titel ‘Cosmetisch arts KNMG‘ dragen. Sinds 1 juli 2019 is de cosmetische geneeskunde een beschermd en erkend profiel specialisme binnen de Nederlandse geneeskunde. Sinds juli van 2019 is dokter Maarten lid van de opleidingscommissie van de NVCG om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van de cosmetische geneeskunde. Middels zijn oog voor detail, het stellen van de juiste vragen en de nodige voorzorg bieden, zorgt hij ervoor dat het behandelplan volledig afgestemd is op het individu. Met als doel dat de patiënt tevreden is en het meest natuurlijke resultaat behaald kan worden. Dokter Maartens mantra is ‘less is more’.

Behandelingen

Medisch en tanden
Lisa
Huidtherapeut & schoonheidspecialist
4.9
133 reviews

Over

Lisa heeft als ervaren huidtherapeute en schoonheidsspecialiste bij Elle & Moi veel kennis van de huid. Huidverbetering staat bij haar op nr. 1 en zij onderscheidt zich dan ook op het gebied van acné behandelingen, peelings, microneedling en laserontharen. Kenmerken: Heeft een passie voor huidverbetering | Houd van complexe behandelingen | Is sociaal en gezellig.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Getalenteerd10
Deskundig8
Vakkundig8
Professioneel7
Amber
Manicure specialiste & schoonheidsspecialiste in opleiding
4.5
19 reviews

Over

Amber volgt de opleiding voor schoonheidsspecialiste maar heeft daarnaast ook ruime ervaring met het uitvoeren van CND Shellac manicures. Daarnaast is zij werkzaam als gastvrouw in de salon. Kenmerken: Werkt netjes en secuur | Jongste telg van het team | Harde werker

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Iris
Schoonheidsspecialist, pedicure en masseuse
4.7
24 reviews

Over

Iris is werkzaam als allround beautymedewerker bij Elle & Moi en heeft veel expertises in huis. Naast gezichts-en lichaamsbehandelingen is zij gespecialiseerd in pedicure behandelingen voor mooi verzorgde voeten en gelakte teennagels. Daarnaast heeft zij veel ervaring in het buitenland opgedaan als masseuse in diverse SPA salons. Kenmerken: Werkt netjes en secuur | Neemt haar werk serieus | Oogt een tikkeltje serieus maar schijn bedriegt ;-)

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Fysiotherapie
Romina
Eigenaresse, gastvrouw & make-up artist

Over

Romina is naast trotse eigenaar van ELLE & MOI en gastvrouw ook regelmatig aan het werk als make-up artist en nagelstylist. Kenmerken: Is ambitieus en een tikkeltje eigenwijs | Heel opgeruimd en netjes | Heeft Italiaanse roots | Praat veel en snel.

Behandelingen

Gezicht
Bianca
Eigenaresse & gastvrouw

Over

Verzorgd met name de achterkant van het bedrijf maar is ook regelmatig in de salon te vinden. Kenmerken: Trotse eigenaar van ELLE & MOI | Workaholic en perfectionist

Behandelingen

Haar

Over

ELLE & MOI
Chris Bennekerslaan 25B
3061EB Rotterdam

Elle & Moi is de grootste high-end beautysalon van Rotterdam, een all-in-one-concept met internationale allure. Hier ga je naartoe voor de beste schoonheidsbehandelingen deskundig advies, een flinke dosis ontspanning en inspiratie.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde professionals die ervoor zorgen dat je binnen een relatief korte tijd weer op en top verzorgd de deur uit gaat. Verwen jezelf met een heerlijke facial, manicure of pedicure, kappersbehandeling of boek een DUO-behandeling samen met je zus, moeder of vriend(in).

Bij Elle & Moi wordt er verzorgd, ontspannen en verwend!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3020:00
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3020:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt