ELLE & MOI

4,7
4264 reviews
Chris Bennekerslaan 25B, Rotterdam, 3061EB
Vandaag open: 09:30 - 20:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,7
4264 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Fijne salon, goede sfeer. Weer prima geholpen door Nalini ze denkt echt met je mee
Goede salon met waar je voor alle behandelingen terecht kan
Super fijn! De entree kan overweldigend zijn omdat de balie nogal verstopt is achterin de zaak. Verder een enorm prettige ervaring gehad!
Rosanne is heel professioneel, nauwkeurig, open, menselijk, heel sociaal en gezellig! Een prachtmens die ook nog een geweldige behandeling kan geven!
Heel tevreden met de blow dry
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Emma
Huidspecialist
4.7
67 reviews

Over

Emma is een ervaren huidspecialist. Zij stelt klanten graag op het gemak en werkt zeer secuur en rustig. Peelings vallen onder haar favoriete behandelingen omdat hiervan het resultaat na afloop meteen zichtbaar is. Naast gezichtsbehandelingen heeft Emma veel ervaring op het gebied van laserontharing. Professionele eigenschappen: Klantgericht | Precies | Rustig | Houdt van haar vak.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Emma

Professioneel8
Vakkundig8
Deskundig7
Vriendelijk5
Lisa
Huidtherapeut
4.9
215 reviews

Over

Lisa heeft als ervaren huidtherapeut veel kennis van de huid. Ze staat bekend om haar professionele huidadviezen en ze vind het een uitdaging om huidproblemen op te lossen. Huidverbetering staat bij Lisa op nr. 1. Zij onderscheidt zich dan ook op het gebied van acné behandelingen, peelings, microneedling en laserbehandelingen. De favoriete behandeling van Lisa is laserontharen. Hier heeft zij tevens jarenlange ervaring mee. Professionele eigenschappen: Houd van complexe behandelingen | Heeft een passie voor huidverbetering | Is sociaal.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Professioneel21
Deskundig18
Getalenteerd13
Vakkundig13
Gleice
Pedicure & nagelstylist
4.9
202 reviews

Over

Gleice is werkzaam als pedicure en nagelstylist. Haar passie ligt bij pedicure behandelingen en het verhelpen van voetproblemen. Haar streven is dan ook dat klanten met perfect verzorgde voeten de deur uitgaan. Professionele eigenschappen: Kan goed luisteren | Werkt secuur | Neemt haar werk serieus.

Behandelingen

Nagels
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Gleice

Vakkundig16
Deskundig13
Ervaren12
Professioneel10
Palmira
Pedicure expert & nagelstylist
4.8
85 reviews

Over

Palmira is al jaren werkzaam in de beautybranche en is dan ook een alleskunner. Naast het behalen van haar diploma's als schoonheidsspecialiste, kapster en make-up artist, ligt haar grootste passie bij het uitvoeren van manicure en pedicure behandelingen. Zij streeft er dan ook naar om mensen met perfect verzorgde handen en voeten de deur uit te laten gaan.  Professionele eigenschappen: Sociaal | Attent | Doorzetter | Creatief | Empathisch | Stelt mensen graag op het gemak.

Behandelingen

Nagels
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Palmira

Professioneel10
Vriendelijk8
Ervaren7
Vakkundig7
Titzya
Nagelstylist
4.9
37 reviews

Over

Titzya is een aantal jaar geleden haar eigen salon gestart in Nijmegen. Door economische perikelen en een nieuwe liefde verhuisde zij eind 2021 naar Rotterdam. Sinds januari 2022 is Titzya onderdeel van het elle & moi team. Zij houdt van het creëren & ontwerpen van mooie lange nagels. Naast BIAB natural nail treatment, CND Shellac en SPA manicures kun je bij Titzya ook terecht voor mooie nailart creaties. Professionele eigenschappen: Ondernemend | Perfectionistisch| Sociaal | Gedreven | Ambitieus | Opgeruimd.

Behandelingen

Nagels

Wat onze klanten zeggen over Titzya

Deskundig5
Vakkundig5
Aardig5
Ingrid
Topstylist
4.8
68 reviews

Over

Ingrid is met maar liefst 18 'kappersjaren' een een ervaren topstylist. Door de jaren heen heeft zij veel cursussen gedaan en shows bijgewoond van grote kappersmerken. Als kleurspecialist valt kleuren onder haar favoriete kappersbehandeling, daarnaast kan zij uitstekend knippen en föhnen.  Professionele eigenschappen: Spontaan | Vrolijke uitstraling | Inlevingsvermogen | Creatief.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Ingrid

Professioneel8
Vakkundig6
Deskundig5
Ricardo
Topstylist
5.0
41 reviews

Over

Ricardo heeft Portugese ‘roots’ en is met 10 jaar ervaring een kapper in hart en nieren. Hij vindt het heerlijk om klanten in de watten te leggen en de ultieme kappersbeleving te geven. Ricardo houdt van kleuren, highlights & balayages en is gespecialiseerd in knippen. Met kleuren brengt hij dimensie aan in het haar en met knippen geeft hij het kapsel de structuur die het nodig heeft. Hier speelt hij graag mee, voor de mooiste haarcreaties. Verder is hij dol op de Olaplex herstelbehandeling, omdat dit de natuurlijke chemie van het haar herstelt en zorgt voor optimale hydratatie, zodat het haar weer mooi glanst. Naast prachtige haarcreaties ben je bij Ricardo aan het goede adres voor fijne wasmassages waardoor je even heerlijk kunt ontspannen. Professionele eigenschappen: Sociaal | Secuur | Klantvriendelijk | Zorgzaam.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Ricardo

Vakkundig7
Ervaren5
Getalenteerd5
Chelsea
Topstylist
4.7
10 reviews

Over

Chelsea is erg leergierig waardoor zij zich graag verdiept in de nieuwste haartrends -en technieken. Dit is de reden dat zij het kappersvak na 10 jaar ervaring nog steeds met veel passie uitvoert. Vooral de dagelijkse afwisseling qua behandelingen en de verschillende type klanten in haar kappersstoel, zorgen ervoor dat een dag nooit hetzelfde is. Haar belangrijkste doel is dat klanten een fijne kapperservaring hebben en met een goed en zelfverzekerd gevoel de deur uit stappen. Professionele eigenschappen: Opgeruimd | Secuur | Oog voor details | Creatief.

Behandelingen

Haar
Lisa
Topstylist
5.0
108 reviews

Over

Lisa is al jaren werkzaam in het kappersvak en heeft daardoor veel ervaring met alle aspecten binnen het kappersvak. Zij onderscheidt zich door het creëren van zachte natural looks. Naast kleuren en knippen ben je bij haar aan het juiste adres voor een volumineuze blow dry. Naast dames en heren bevinden zich ook regelmatig kinderen in haar kappersstoel. Professionele eigenschappen: Teamplayer | Spontaan | Zorgzaam | Geduldig | Veel passie voor haar.

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Deskundig12
Vakkundig11
Professioneel8
Ervaren7
Arantxa
Allround beauty specialist & masseuse
4.8
61 reviews

Over

Arantxa is een chiromassagetherapeut en gespecialiseerd in alternatieve therapieën zoals Ayurveda, voetreflexologie, lymfedrainage, shiatsu en moxibustion. Door haar jarenlange ervaring heeft zij een goede kennis van de menselijke anatomie en fysiologie, houdingshygiëne, ademhaling en energiebalans. Arantxa heeft tijdens haar professionele carrière in diverse luxe spa’s en sportcentra gewerkt. Tevens is zij werkzaam geweest als lerares bij een schoonheid -en massageschool. Naast het uitvoeren van massages is zij zeer ervaren op het gebied van LPG behandelingen, manicure & pedicure en waxen van het lichaam.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Ontharen
Fysiotherapie

Wat onze klanten zeggen over Arantxa

Vakkundig6
Whitney
Masseuse
5.0
6 reviews

Over

Whitney werkt al geruime tijd in de beautybranche en heeft inmiddels ruim 8 jaar ervaring als masseuse. Zij is een echt 'mensenmens' en luistert aandachtig naar ieders persoonlijke verhaal. Hierdoor weet zij pijn en spanningsklachten goed door te vertalen naar de anatomie van het lichaam. Haar specialistische aanpak zorgt er dan ook voor dat (chronische) klachten sterk verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Haar favoriete behandeling is een ontspanningsmassage van 90 of 120 min. Waarom? Omdat er dan ruim voldoende tijd is om iemand volledig in de watten leggen en de klok geen rol speelt. Professionele eigenschappen Zorgzaam | Kan goed luisteren | Begripvol | Heeft veel kennis van het lichaam

Behandelingen

Massage
Nadine
Huidtherapeut
4.2
5 reviews

Over

Nadine is een ervaren huidtherapeut, met veel kennis van de huid. Het geeft haar veel voldoening om samen met de klant een huidverbeterend behandelplan op te stellen, en vervolgens toe te werken naar het beste eindresultaat. Nadine houdt ervan om zich continue te verbeteren, waardoor zij zich regelmatig laat bijscholen op het gebied van nieuwe specialisaties. Hierdoor blijft zij up-to-date van de nieuwste (behandel) trends en ontwikkelingen! Naast acné behandelingen, peelings, microneedling en laserbehandelingen is zij is o.a. gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen voor de donkere huid en het screenen van vervroegde symptonen van huidkanker. Professionele eigenschappen Houd van complexe behandelingen | Heeft veel kennis van de huid | Passie voor huidverbetering | Verdiept zich graag in nieuwe specialisaties

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Rosanne
Huidspecialist en huidtherapeut in opleiding
4.8
48 reviews

Over

Rosanne is na het afronden van haar opleiding voor schoonheidsspecialist gestart met een HBO-opleiding huidtherapie. Om de theorie meteen in praktijk te brengen heeft zij naast haar studies altijd in een salon gewerkt. Eind 2021 is zij onderdeel van het elle & moi team geworden. Rosanne vindt het een uitdaging om een passend behandelplan op te stellen, om zo het gewenste eindresultaat te bereiken. Naast het resultaat focust zij zich tijdens de behandeling op volledige ontspanning zodat een klant weer volledig opgeladen de deur uitstapt. Eén van haar favoriete behandelingen is de Hydrafacial gecombineerd met de krachtige producten van Skin Ceuticals omdat de huid hiermee een enorme boost krijgt en je meteen resultaat ziet. Professionele eigenschappen: Zorgzaam | rustig van aard | Enthousiast | gemotiveerd en leergierig

Behandelingen

Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Rosanne

Deskundig6
Vakkundig5
Getalenteerd5
Safier
Topstylist
4.7
79 reviews

Over

Safier is een ervaren topstylist en kapper in hart en nieren. Haar favoriete behandelingen zijn highlights, balayages en het creëren van volumineuze blow dry's. Naast kappersbehandelingen kun je bij Safier ook een mooie make-up laten aanbrengen. Professionele eigenschappen: Sociaal | Ambitieus | Perfectionistisch | Sensitief | Opgeruimd | Verdiept zich graag in de laatste kapperstrends.

Behandelingen

Haar
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Safier

Deskundig13
Professioneel8
Vriendelijk6
Getalenteerd6
Merle
Topsylist
4.8
58 reviews

Over

Merle is een ervaren topstylist met een passie voor kleuren. Met name highlights en balayages vallen onder haar favoriete behandelingen, aangezien het eindresultaat hiervan, altijd resulteert in een grote zichtbare verandering. Ook ben je bij Merle aan het goede adres voor volumineuze blow dry’s, knipbehandelingen en een mooie natural of glamour make-up. Professionele eigenschappen
: Collegiaal | Zorgzaam | Rustig | Creatief | Houdt van haar vak | Maakt klanten graag blij

Behandelingen

Haar
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Merle

Vakkundig7
Professioneel6
Judith
Huidspecialist & pedicure
4.9
216 reviews

Over

Judith is een ervaren en gepassioneerd schoonheidsspecialist en pedicure. Bij Judith staat het leveren van een optimale service hoog in het vaandel. Zij onderscheidt zich door haar heerlijke ontspannen gezichtsbehandelingen. Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Ook ben je bij haar aan het juiste adres op het gebied van pedicure behandelingen en het verhelpen van voetproblemen. Persoonlijkheid: Perfectionist | Een mensen mens | Heeft veel passie voor haar vak.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Judith

Professioneel30
Vakkundig27
Deskundig21
Getalenteerd10
Nalini
Hairstylist allround & nagelstylist
4.9
68 reviews

Over

Nalini heeft haar kappersdiploma aan de Nederlandse Kappersakademie behaald. Daarna is zij direct gaan werken als hairstylist bij Royal Caribbean cruiseschepen. Haar passie ligt het meeste bij het kappersvak maar omdat zij ook veel affiniteit heeft met beauty, is Nalini voor de afwisseling ook werkzaam als nagelstyliste bij elle & moi. Klant tevredenheid is erg belangrijk voor haar, waardoor zij bereid is net dat extra stapje extra te zetten, zodat klanten met een tevreden gevoel de deur uit gaan. Professionele eigenschappen: Enthousiast | Behulpzaam | Doorzetter | Secuur

Behandelingen

Haar

Wat onze klanten zeggen over Nalini

Ervaren9
Deskundig8
Vriendelijk5
Getalenteerd5
Ivette
Nagelstylist
4.7
21 reviews

Behandelingen

Nagels
Lisa
Huidspecialist & gastvrouw

Over

Na het afronden van de opleiding voor schoonheidsspecialist, heeft Lisa zich gespecialiseerd in het uitvoeren van bindweefselmassages & cupping voor het lichaam. Ook kun je bij haar terecht voor het aanbrengen van een mooie naturel make-up. Naast het uitvoeren van behandelingen zorgt zij ervoor dat klanten vriendelijk worden ontvangen en dat het ze aan niets ontbreekt. Professionele eigenschappen: Vriendelijk | Klantgericht | Opgeruimd en netjes | Ontwikkelt zich graag verder | Harde werker.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
RV
Rosanne
Huidspecialist & stagiair huidtherapie

Over

Na het afronden van haar opleiding voor schoonheidsspecialist is Rosanne gestart met de HBO-opleiding huidtherapie, op de Haagse Hogeschool. Momenteel bevindt zij zich in het 2e leerjaar. Rosanne is werkzaam als ervaren huidspecialist wat betekent dat je bij haar peelings, bindweefselmassages voor het gezicht en huidverbeterende behandelingen kunt boeken.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden
Iris
Huidspecialist
4.9
125 reviews

Over

Naast huidspecialist is Iris gespecialiseerd in pedicure behandelingen en heerlijke massages. Doordat zij voorheen werkzaam is geweest als masseuse in diverse buitenlandse SPA salons, kun je bij haar goed terecht voor een heerlijke ontspannen aroma therapy of relax body massage. Professionele eigenschappen: Vriendelijk | Behulpzaam | Zorgzaam | Neemt haar werk serieus.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Iris

Deskundig19
Vakkundig13
Professioneel8
Vriendelijk8
Carla
Nagelstylist
4.9
25 reviews

Over

Carla is een ervaren nagelstylist, afkomstig uit Argentinië. Haar favoriete nail treatment is BIAB, omdat je hiermee de natuurlijke nagels sterker, langer en sierlijker kunt maken. Daarnaast is Carla erg fan van nail-art omdat zij met haar prachtige nail-art creaties, klanten graag nog eens extra wil verrassen. Naast BIAB nails kun je bij haar ook terecht voor een CND Shellac of SPA manicure en SPA Foot Treatment. Professionele eigenschappen Verantwoordelijk | Georganiseerd | Harde werker | Perfectionistisch

Behandelingen

Nagels

Over

ELLE & MOI
Chris Bennekerslaan 25B
3061EB Rotterdam

Elle & Moi is de grootste high-end beautysalon van Rotterdam, een all-in-one-concept met internationale allure. Hier ga je naartoe voor de beste schoonheidsbehandelingen deskundig advies, een flinke dosis ontspanning en inspiratie.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde professionals die ervoor zorgen dat je binnen een relatief korte tijd weer op en top verzorgd de deur uit gaat. Verwen jezelf met een heerlijke facial, manicure of pedicure, kappersbehandeling of boek een DUO-behandeling samen met je zus, moeder of vriend(in).

Bij Elle & Moi wordt er verzorgd, ontspannen en verwend!

MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3020:00
WoWoensdag
09:3020:00
DoDonderdag
09:3020:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:0017:30
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2021Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018

Schoonheidssalons in de buurt