Empuur Huidtherapie

Eykmanstraat 9, Nieuwerkerk aan den IJssel

Empuur Huidtherapie has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Semia Skin Improvement

619 reviews
Aronskelkstraat 95, 3053XB Rotterdam

Simply Gorgeous NL

320 reviews
Bugel 84, 2907GA Capelle aan den IJssel

Beautysalon EasyFresh

154 reviews
Laan van Magisch Realisme 107, 3059VJ Rotterdam

Browse services

All
Hair removal
Face
Medical & Dental

Venue reviews

4,5
22 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ontzettend prettige en vakkundige huidtherapeute! Emmelie is ontzettend vriendelijk en geeft naast tips voor de huid ook inzicht in de rol van voeding/vitaminen op je huid. De microdermabrasiebehandeling heb ik als prettig (en pijnlijk, het leegdrukken van puistjes) ervaren. De herstelperiode vond ik echter een ramp, mn gezicht was 10 dagen lang droger dan de Sahara, er kon geen creme of olie tegenop. De volgende keer ga ik dus liever voor een gewone facial of peeling bij haar langs!
Het is een leuk, professioneel studio en Emmelie is een grappige, aardige mevrouw. Het intakegesprek vond ik goed, omdat ze gedetailleerd vroeg wat ik voor producten gebruikte, wat ik verder met mijn huid doe en wat ik denk wat de oorzaak van mijn acne is. Verder voldeed de acnebehandeling helaas niet geheel aan mijn verwachtingen. De behandeling deed meer pijn dan ik gewent was van mijn oude studio. Ook om standaard een chemische peeling te gebruiken, zonder ervoor te testen of iemand allergisch is, vindt ik eigenlijk niet oké. Ik had er gelukkig geen last van, maar vindt deze methode voor mijn huid te aggressief. Na de behandeling ben je rood in je gezicht en je moet dan over de drukke Meent naar huis lopen. Ik miste dus een massage of iets dergelijks, wat de rode vlekken weer laat verdwijnen en mij laat prettig voelen aan het eind van deze behandeling.
Top
Bij mijn eerste bezoek werd er gevraagd naar de conditie van mijn huid, wat ik gebruikte voor mijn huid, mijn omstandigheden (weinig/veel stress bijv.) en wat ik verwachtte van mijn bezoeken bij Empuur. Emmelie had mij daarna haar advies gegeven en de optie gegeven tussen twee behandelingen, waarna ik voor de microdermabrasie behandeling ben gegaan omdat ik op langere termijn de conditie van mijn huid wilde verbeteren. Aan het einde van mijn eerste bezoek en microdermabrasie behandeling heeft zij mij samples meegegeven die ik kon uitproberen. Ik vond deze producten heel fijn en zag na een twee/drie dagen meteen verschil in mijn huid. Het was niet meer zo dof, leek veel gezonder en ook had mijn huid een 'healthy glow'. Zij vraagt aan het begin van een behandeling altijd hoe het apparaat aanvoelt zodat het geen pijn doet. Tijdens de behandeling zorgt Emmelie er voor dat ze je leert kennen, waardoor je maar blijft kletsen. Er hangt dus altijd een hele gezellige sfeer!
Zeer vriendelijke therapeute, vol je meteen op je gemak, prettige ambiance, alleen voldeed de handeling, microdermabrasie, niet geheel aan mijn (misschien te hoge) verwachting.
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Empuur Huidtherapie
Eykmanstraat 9
Nieuwerkerk aan den IJssel

Aan de Eykmanstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel is Empuur Huidtherapie gevestigd. Het team van deze kliniek bestaat uit drie medewerkers. Cosmetisch arts drs. Groh, huidtherapeute Emmelie en cosmetisch consulente Suzanne hebben hun krachten gebundeld en voeren behandelingen uit ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging. Ze zetten zich in voor het op veilige wijze realiseren van een mooier frisser uiterlijk en besteden hierbij uitgebreid aandacht aan begeleiding en nazorg. Je huid ondergaat bij Empuur Huidtherapie daadwerkelijk een professionele en verantwoorde behandeling, die uiteindelijk tot een structurele verbetering leidt.

MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
Closed
ThuThursday
12:0021:00
FriFriday
10:0015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed