Empuur Huidtherapie

Eykmanstraat 9, Nieuwerkerk aan den IJssel

Empuur Huidtherapie heeft geen aanstaande beschikbaarheid voor online boekingen met Treatwell. Vind hieronder salons in de buurt met online beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Simply Gorgeous NL

284 reviews
Bugel 84, 2907GA Capelle aan den IJssel

Semia Skin Improvement

602 reviews
Aronskelkstraat 95, 3053XB Rotterdam

Babor Institute Kralingen

241 reviews
Oudedijk 139B, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,5
22 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ontzettend prettige en vakkundige huidtherapeute! Emmelie is ontzettend vriendelijk en geeft naast tips voor de huid ook inzicht in de rol van voeding/vitaminen op je huid. De microdermabrasiebehandeling heb ik als prettig (en pijnlijk, het leegdrukken van puistjes) ervaren. De herstelperiode vond ik echter een ramp, mn gezicht was 10 dagen lang droger dan de Sahara, er kon geen creme of olie tegenop. De volgende keer ga ik dus liever voor een gewone facial of peeling bij haar langs!
Het is een leuk, professioneel studio en Emmelie is een grappige, aardige mevrouw. Het intakegesprek vond ik goed, omdat ze gedetailleerd vroeg wat ik voor producten gebruikte, wat ik verder met mijn huid doe en wat ik denk wat de oorzaak van mijn acne is. Verder voldeed de acnebehandeling helaas niet geheel aan mijn verwachtingen. De behandeling deed meer pijn dan ik gewent was van mijn oude studio. Ook om standaard een chemische peeling te gebruiken, zonder ervoor te testen of iemand allergisch is, vindt ik eigenlijk niet oké. Ik had er gelukkig geen last van, maar vindt deze methode voor mijn huid te aggressief. Na de behandeling ben je rood in je gezicht en je moet dan over de drukke Meent naar huis lopen. Ik miste dus een massage of iets dergelijks, wat de rode vlekken weer laat verdwijnen en mij laat prettig voelen aan het eind van deze behandeling.
Top
Toon meer reviews...

Over

Empuur Huidtherapie
Eykmanstraat 9
Nieuwerkerk aan den IJssel

Aan de Eykmanstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel is Empuur Huidtherapie gevestigd. Het team van deze kliniek bestaat uit drie medewerkers. Cosmetisch arts drs. Groh, huidtherapeute Emmelie en cosmetisch consulente Suzanne hebben hun krachten gebundeld en voeren behandelingen uit ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging. Ze zetten zich in voor het op veilige wijze realiseren van een mooier frisser uiterlijk en besteden hierbij uitgebreid aandacht aan begeleiding en nazorg. Je huid ondergaat bij Empuur Huidtherapie daadwerkelijk een professionele en verantwoorde behandeling, die uiteindelijk tot een structurele verbetering leidt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten