Eykmanstraat 9, Nieuwerkerk aan den IJssel
Donderdag open: 12:00 - 21:00

Reviews

4,5
22 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ontzettend prettige en vakkundige huidtherapeute! Emmelie is ontzettend vriendelijk en geeft naast tips voor de huid ook inzicht in de rol van voeding/vitaminen op je huid. De microdermabrasiebehandeling heb ik als prettig (en pijnlijk, het leegdrukken van puistjes) ervaren. De herstelperiode vond ik echter een ramp, mn gezicht was 10 dagen lang droger dan de Sahara, er kon geen creme of olie tegenop. De volgende keer ga ik dus liever voor een gewone facial of peeling bij haar langs!
Het is een leuk, professioneel studio en Emmelie is een grappige, aardige mevrouw. Het intakegesprek vond ik goed, omdat ze gedetailleerd vroeg wat ik voor producten gebruikte, wat ik verder met mijn huid doe en wat ik denk wat de oorzaak van mijn acne is. Verder voldeed de acnebehandeling helaas niet geheel aan mijn verwachtingen. De behandeling deed meer pijn dan ik gewent was van mijn oude studio. Ook om standaard een chemische peeling te gebruiken, zonder ervoor te testen of iemand allergisch is, vindt ik eigenlijk niet oké. Ik had er gelukkig geen last van, maar vindt deze methode voor mijn huid te aggressief. Na de behandeling ben je rood in je gezicht en je moet dan over de drukke Meent naar huis lopen. Ik miste dus een massage of iets dergelijks, wat de rode vlekken weer laat verdwijnen en mij laat prettig voelen aan het eind van deze behandeling.
Top
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Emmelie
Huidtherapeute & Eigenaar

Over

Bij Empuur Huidtherapie bent u van harte welkom voor zowel paramedische, cosmedische als cosmetische behandelingen. Onze huidtherapeutische praktijk is gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Empuur is gespecialiseerd in het behandelen van acné, ontharen (overbeharing/ongewenste haargroei/’laser- IPL ontharing’), microdermabrasie, couperose, pigment, huidverstrakking en huidverzorgingsadviezen. Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak, dit i.v.m. de privacy van onze cliënten.

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Empuur Huidtherapie
Eykmanstraat 9
Nieuwerkerk aan den IJssel

Aan de Eykmanstraat in Nieuwerkerk aan den IJssel is Empuur Huidtherapie gevestigd. Het team van deze kliniek bestaat uit drie medewerkers. Cosmetisch arts drs. Groh, huidtherapeute Emmelie en cosmetisch consulente Suzanne hebben hun krachten gebundeld en voeren behandelingen uit ten behoeve van huidverbetering en huidverjonging. Ze zetten zich in voor het op veilige wijze realiseren van een mooier frisser uiterlijk en besteden hierbij uitgebreid aandacht aan begeleiding en nazorg. Je huid ondergaat bij Empuur Huidtherapie daadwerkelijk een professionele en verantwoorde behandeling, die uiteindelijk tot een structurele verbetering leidt.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
12:0021:00
VrVrijdag
10:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt