Reviews

4,7
100 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Fijne, rustevende sfeer in de knusse salon. Esther doet haar werk met alle liefde en aandacht. Ik kan niet anders dan 5 sterren te geven!
Sanne
3 dagen geleden
Claudia Breda (info@fitsolution.nl)
4 dagen geleden
Simply Gorgeous is een salon met een hele fijne sfeer, die gecreëerd word door de schoonheidsspecialiste Esther. Er word echt de tijd voor je genomen en je gaat altijd weer met een heerlijk gevoel naar huis. De behandeling word volledig aangepast naar jou huidtype en door gebruik van verschillende merken producten zijn er in verschillende prijsklassen behandelingen. Kortom boek je behandelingen bij Simply Gorgeous!!
Angela Janssen
4 dagen geleden
Altijd vertrek ik na een behandeling met een super fijn gevoel. Esther bekijkt je huid elke keer opnieuw en ziet wat het nodig heeft aan verzorging. Ze neemt de tijd, is uitvoerig en precies en weet daardoor zwakke plekjes in he huid haarfijn te vinden. En daarbij is ze nog reuze gezellig ook en creëert ze een prettige sfeer.
Joyce
5 dagen geleden
Altijd fijn bij Esther! En een fantastisch resultaat. Goede productadviezen. En niet onbelangrijk: super gezellig!
Pandora van Dongen
9 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Simply Gorgeous NL
Bugel 84
2907GA Capelle aan den IJssel

In haar salon aan huis ontvangt Esther je voor ontspannende behandelingen. Zij is schoonheidsspecialiste en Stivas en Cidesco gediplomeerd. Esther heeft zich gespecialiseerd in huidverbetering bij rimpels, littekens en acne littekens en gebruikt hierbij onder andere de Dermaroller en de Green Peel. Persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer staat bij haar centraal en er wordt gewerkt met de laatste technieken. Verder zorgt Esther dat zij altijd op de hoogte is van de noviteiten in huidverzorging. Let op: In deze salon is het niet mogelijk om te pinnen.

Maandag
09:3019:00
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3019:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
12:0019:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt