IJplein 69, Amsterdam, 1021LB
Open Tomorrow: 10:30 - 18:00

Browse services

Venue reviews

4,9
94 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Enisa is een hele lieve en empathische vrouw die met veel persoonlijke aandacht te werk gaat. Ik heb mijn energetische healing als heel prettig ervaren en kwam echt tot rust tijdens de behandeling. Ik kom heel graag nog een keer terug.
Een liefdevolle goede behandeling
Goede en prettige behandeling met goed resultaat
Show more reviews...

Meet the team

Enisa
Energetisch Therapeut, Gediplomeerd Wellness Masseur en Mindfulness Trainer MBSR
4.9
25 reviews

About

Ik ben Enisa, geboren in het voormalige Joegoslavie en heb daar gewoond tot na mijn studie economie aan de HBO en universiteit. Sinds 1993 woon ik in Nederland en sinds 1995 woon ik in Amsterdam. Sinds 2014 werk ik in mijn eigen praktijk. Naast mijn school en werk heb ik altijd mensen geholpen door met mijn handen helende energie te geven. De helende energie vol liefde en kracht. Ik doe Healing in mijn praktijk, maar ook op afstand. Om mensen nog beter te kunnen helpen heb ik een opleiding gevolgd om erkend wellness masseur te worden. Daarnaast heb ik de opleiding Mindfulnesstrainer MBSR. Toch blijft voor mij het allerbelangrijkst dat ik vanuit liefde en intuïtie werk. Op die manier zie ik mensen weer in hun kracht komen en dit is waar ik mijn voldoening uit haal.‏

Services

Massage
Yoga & Pilates
Counselling & Holistic

Portfolio

About

Enisa Healing en Massage - Amsterdam
IJplein 69
1021LB Amsterdam

Niets geeft Enisa meer voldoening dan het helpen van mensen. Om die reden heeft zij besloten Enisa Healing & Massage op te richten aan het IJplein. Ze beschikt al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die stroomt via haar handen. Ook heeft ze een opleiding gevolgd om erkend wellness-masseur te worden. Je kunt bij deze praktijk terecht voor diverse healings en massages. Door een combinatie van beide te boeken weet je zeker dat je volledig ontspannen en vol energie de praktijk weer verlaat! Let op: cash betaling in de salon en online payment via TW only.

MonMonday
10:3018:00
TueTuesday
10:3018:00
WedWednesday
10:3018:00
ThuThursday
10:3018:00
FriFriday
10:3018:00
SatSaturday
10:0016:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2017

Massage & Therapy Centres nearby