Enisa Healing en Massage - Amsterdam

IJplein 69, 1021LB Amsterdam
4,8
84 reviews
IJplein 69, 1021LB Amsterdam

Reviews

4,8
84 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik ben erg geraakt door haar warmte, een krachtige en helende energie heb ik mogen ervaren. Ik kom zeker maandelijks terug, wat een uniek adresje zo in Amsterdam Noord. Na de behandeling voelde ik mij erg ontspannen en vrij. Warme groet, Annemieke
Annemieke
23 dagen geleden
Cecilia
één maand geleden
Enisa is heel erg goed met haar handen, met massage maar ook met healen, ik voelde mijn pijn wegstromen tijdens de behandeling en erna voelde ik mij echt wonderbaarlijk goed! Ik ga zeker nog terug. Het was heerlijk!! Bedankt en liefs
Olivia
één maand geleden
Ik werd heel professioneel en prettig ontvangen door Enisa, heb een heerlijke hoofd/nek/schouder massage gehad en een korte chakra healing en een fijn gesprek. Ik voel me nu weer in balans ben en krachtig en voel weer de connectie met mezelf en het licht...er kwam veel angst en pijn los bij mijn maag en daar was ik erg blij mee! Weer een blokkade minder.. Ik ga zeker weer naar Enisa! Ook haar massage ruimte was heel prettig.
Susanne
één maand geleden
Heerlijke massage in een ontspannen omgeving. Enisa is erg vriendelijk en zorgzaam en luistert naar je en geeft oprechte aandacht.
Nancy
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Enisa Healing en Massage - Amsterdam
IJplein 69
1021LB Amsterdam

Niets geeft Enisa meer voldoening dan het helpen van mensen. Om die reden heeft zij besloten Enisa Healing & Massage op te richten aan het IJplein. Ze beschikt al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die stroomt via haar handen. Ook heeft ze een opleiding gevolgd om erkend wellness-masseur te worden. Je kunt bij deze praktijk terecht voor diverse healings en massages. Door een combinatie van beide te boeken weet je zeker dat je volledig ontspannen en vol energie de praktijk weer verlaat! Let op: cash betaling in de salon en online payment via TW only.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0019:00
Woensdag
11:0019:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt