Enisa Healing en Massage - Amsterdam

IJplein 69, 1021LB Amsterdam
4,8
88 reviews
IJplein 69, 1021LB Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
88 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Ik was nieuwsgierig naar een energetische healing en omdat Enisa zoveel goede recensies heeft heb ik een afspraak bij haar geboekt. Enisa is een hele lieve vrouw en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. De healing was heel fijn, ik voelde me ontspannen en daarna ben ik naar huis gegaan met een lach op mijn gezicht. Beetje alsof ik high was ;-) Hele bijzondere ervaring en ik kom zeker nog eens terug.
Anna
7 maanden geleden
De behandeling was heel fijn. Enisa is ook erg vriendelijk. Ik vond het alleen ongemakkelijk om mij uit te kleden waar zij bij was en je daarin dus niet echt privacy had (als vrouw zijnde). Ik ben namelijk gewend dat je zonder de masseur omkleed en dan gaat liggen en de masseur dan weer terug komt. Buiten dat geef ik toch een goede beoordeling, want de behandeling was erg prettig en ik heb aanzienlijk minder last van mijn klachten.
Anoniem
8 maanden geleden
Sadije
9 maanden geleden
Hele fijne massage gehad. Enisa is erg vriendelijk.
Anoniem
9 maanden geleden
Ik ben erg geraakt door haar warmte, een krachtige en helende energie heb ik mogen ervaren. Ik kom zeker maandelijks terug, wat een uniek adresje zo in Amsterdam Noord. Na de behandeling voelde ik mij erg ontspannen en vrij. Warme groet, Annemieke
Annemieke
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Enisa Healing en Massage - Amsterdam
IJplein 69
1021LB Amsterdam

Niets geeft Enisa meer voldoening dan het helpen van mensen. Om die reden heeft zij besloten Enisa Healing & Massage op te richten aan het IJplein. Ze beschikt al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die stroomt via haar handen. Ook heeft ze een opleiding gevolgd om erkend wellness-masseur te worden. Je kunt bij deze praktijk terecht voor diverse healings en massages. Door een combinatie van beide te boeken weet je zeker dat je volledig ontspannen en vol energie de praktijk weer verlaat! Let op: cash betaling in de salon en online payment via TW only.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt