Enisa Healing en Massage - Amsterdam

4,9
127 reviews
IJplein 69, Amsterdam, 1021LB
Open Vandaag: 10:00 - 16:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
127 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Chakra healing...aanrader@
Zo als altijd, geweldig!
Hele fijne massage gekregen van Enisa. Bijzondere en erg lieve vrouw. Aanrader!
Ik mocht de chakra healing ontvangen en voel me geweldig rustig en in balans. Deze behandelaar is professioneel, kundig, heel warm en aardig en ik voelde me veilig en op elk moment begeleid. Aanrader!!
Vriendelijk, professioneel en goed luisterend.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Enisa
Energetisch Therapeut, Gediplomeerd Wellness Masseur en Mindfulness Trainer MBSR
5.0
50 reviews

Over

Ik ben Enisa, geboren in het voormalige Joegoslavie en heb daar gewoond tot na mijn studie economie aan de HBO en universiteit. Sinds 1993 woon ik in Nederland en sinds 1995 woon ik in Amsterdam. Sinds 2014 werk ik in mijn eigen praktijk. Naast mijn school en werk heb ik altijd mensen geholpen door met mijn handen helende energie te geven. De helende energie vol liefde en kracht. Ik doe Healing in mijn praktijk, maar ook op afstand. Om mensen nog beter te kunnen helpen heb ik een opleiding gevolgd om erkend wellness masseur te worden. Daarnaast heb ik de opleiding Mindfulnesstrainer MBSR. Toch blijft voor mij het allerbelangrijkst dat ik vanuit liefde en intuïtie werk. Op die manier zie ik mensen weer in hun kracht komen en dit is waar ik mijn voldoening uit haal.‏

Behandelingen

Massage
Yoga & Pilates
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Enisa

Deskundig7

Over

Enisa Healing en Massage - Amsterdam
IJplein 69
1021LB Amsterdam

Niets geeft Enisa meer voldoening dan het helpen van mensen. Om die reden heeft zij besloten Enisa Healing & Massage op te richten aan het IJplein. Ze beschikt al van kinds af aan over de bijzondere gave om mensen geneeskrachtige energie te geven die stroomt via haar handen. Ook heeft ze een opleiding gevolgd om erkend wellness-masseur te worden. Je kunt bij deze praktijk terecht voor diverse healings en massages. Door een combinatie van beide te boeken weet je zeker dat je volledig ontspannen en vol energie de praktijk weer verlaat! Let op: cash of tikkie betalingen in de salon en online payment via TW only.

MaMaandag
10:3018:00
DiDinsdag
10:3018:00
WoWoensdag
10:3018:00
DoDonderdag
10:3018:00
VrVrijdag
10:3018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Enisa Healing en Massage - Amsterdam

Enisa Healing en Massage - Amsterdam is geopend van maandag tot vrijdag van 10:30 tot 18:00 en zaterdag van 10:00 tot 16:00. De salon is gesloten zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Enisa Healing en Massage - Amsterdam zijn: Reiki, Rug-, schouder- en nekmassage en Ontspanningsmassage
De populairste behandeling, Reiki, heeft een gemiddelde prijs van € 73,74.
Bij Enisa Healing en Massage - Amsterdam kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
lgbtqiaplusTop Rated 2017

Massagesalons in de buurt