Reviews

4,7
35 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ontzettend lief en gastvrij ontvangen! Prima service en een super eindresiltaat. Ben ontzettend blij met mijn mooie wimpers. De volgende afspraak is meteen gepland.
Monique Van Dijk
één maand geleden
Fijne sfeer, altijd gezellig en goede behandelingen. Ik ben blij met deze ontdekking.
Ewa van Abeelen
2 maanden geleden
Anoniem
2 maanden geleden
Weer prachtige nieuwe wimpers gekregen bij mooier@home. Anne is een zeer vakkundige en bevlogen schoonheidsspecialiste. Daarnaast is ze ook nog eens een ontzettende leuke vrouw. 2 jaar geleden heeft ze bij mij ook een permanente eyeliner aangebracht, welke tot op de dag van vandaag er nog op zit alsof deze gisteren gezet is. Helaas zit haar praktijk niet meer bij me om de hoek, maar goed ik rij er graag voor om!
Birgitte Lampe
2 maanden geleden
Ik kom al heel lang met heel veel plezier bij Anne voor suikerontharen en wenkbrauwen kleuren en shapen. Ik ben iedere keer weer super tevreden over het resultaat. Het is altijd gezellig om door Anne behandeld te worden. Ook de ruimte is fijn en sfeervol. Ik kom dan ook altijd graag weer terug!
Nancy Westerberg
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

mooier@home
Vlierweg 44
1032LG Amsterdam

Mooier@home is gevestigd in sportschool The Crunch aan de Vlierweg in Amsterdam. Hier zijn ze van alle gemakken voorzien om je handen, voeten, gezicht of wimpers te laten stralen. In sommige gevallen is het mogelijk dat ze met alle benodigdheden jouw kant op komen. Laat je verwennen en pak even een fijn momentje voor jezelf.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
17:0022:00
Woensdag
17:0022:00
Donderdag
17:0022:00
Vrijdag
17:0022:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt