EsthéBeau

Piet Heinstraat 48 , Noordwijk
5,0
9 reviews
Piet Heinstraat 48 , Noordwijk

Browse services

Venue reviews

5,0
9 reviews
Ambience
Cleanliness
Staff

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment
All treatments

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Bij binnenkomst voelde ik meteen warm welkom door de eigenaresse Nanda , Salon zag er schoon uit ! Heb de behandeling als zeer prettig ervaren Nanda erg kundig ,Nieuwe afspraak gemaakt en kan niet wachten!
Zeer mooie schone salon, vriendelijk geholpen, zeker aan te raden.
Een prachtige salon, ziet er zeer schoon uit. Nanda behandelt je met respect en weet heel goed wat ze doet. Goede behandelingen en zeer klantvriendelijk. Ga er zeker voor meer behandelingen heen!
Mooi,warm en persoonlijk dat waren de sleutelwoorden van mijn bezoek aan The eyebrow boutique. Dit keer voor een manicure en wimperlift. Maar na een goed advies alvast een afspraak gemaakt voor mijn wenkbrauwen. Bedankt!
Ik heb hier nu 3 verschillende behandelingen gehad, welke mij zeer goed zijn bevallen! Allereerst, een warm en fijn ontvangst. Voor de PMU was ik een beetje nerveus. Door een duidelijke, en een vakkundige uitleg was dit heel snel weg. De behandeling zelf vond ik niet pijnlijk, en het resultaat is super. Mijn wenkbrauwen zijn mooi en natuurlijk, precies wat ik wilde! De wimperlifting was ook nieuw voor mij. Na jarenlang wimperextensions wilde ik eens wat anders proberen, wat meer neutraal. Dit is voor mij echt perfect, en mijn nieuwe verslaving.
Show more reviews...

Meet the team

Nanda

Services

Face

Portfolio

About

EsthéBeau
Piet Heinstraat 48
Noordwijk

In Noordwijk vind je schoonheidssalon EsthéBeau. Je kunt hier terecht voor wimperextensions, wimperlifting (LVL), permanente make-up voor je wenkbrauwen en CND Shellac. Ook voor het verven van je wenkbrauwen met henna ben je hier aan het juiste adres.

Eigenaresse Nanda is een echte specialist en heeft een certificaat van de GGD voor het uitvoeren van permanente make-up. Hygiëne en tevredenheid staan centraal hier centraal. Wenkbrauwen en wimpers zijn de specialiteit van deze salon, maar je kunt hier ook terecht voor een ontspanningsmassage. De behandelingen zijn vernieuwend en Nanda is op de hoogte van de laatste trends, dus laat je hier vooral adviseren!

Ze werkt in de salon met merken als CND Shellac, Tina Davies, Mrs. Lashlift, Oh My Lash en KOH.

MonMonday
11:0019:00
TueTuesday
11:0016:00
WedWednesday
10:0013:00
ThuThursday
11:0016:00
FriFriday
10:0016:00
SatSaturday
11:0016:00
SunSunday
12:0016:00
Products used in this venue

Beauty Salons nearby