Lübeckweg 2, Groningen
Open Today: 10:00 - 18:00

Browse services

All
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

4,8
25 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik was ongelooflijk tevreden met de behandeling. Sarah nam echt de tijd voor me. Mijn wenkbrauwen zijn prachtig geworden. Ik wilde ook graag verven en daar had ze gelukkig tijd voor. Ze deed dat heel kundig en mooi. Resultaat subtiele natuurlijk volle brows. Ik ga zeker vaker naar haar! Aanrader.
Alles super!
Exceptional service and treatment! She really listened to what I wanted and I’m really happy with the result. She is highly professional and welcoming. I definitely recommend her treatments for everyone :)
Goede service!
Show more reviews...

Meet the team

Sara
Huidspecialiste
5.0
15 reviews

About

Er jong en stralend uitzien is wat iedereen wel wil. Helaas houden wij het veroudering proces niet tegen. Het verslappen van de huid is een normaal en natuurlijk proces. Gelukkig zijn er mooie technieken die de huid ondersteunen tegen veroudering. De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door de afbraak van de collageenvezels (een belangrijk onderdeel van het bindweefsel van onze huid, zie het als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt). Hoe snel deze afbraak verloopt is deels genetisch bepaald en deels afhankelijk van externe factoren zoals levensstijl. Wat is mesotherapie? Mesotherapie kan worden toegepast door de mesogun of skinpen en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté. De behandeling wordt meestal als pijnloos ervaren. Door de kracht van vitamines en anti-oxydanten krijgt de huid meteen een boost. Ook wordt er altijd hyaluronzuur gebruikt tijdens de meso behandeling. Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de menselijke huid. en Het is de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste bestanddeel voor de behandeling van tekenen van ouderdom en geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hiervan af waardoor rimpels kunnen ontstaan. Benefits van meso 🌟Verbetering van de huidstructuur. 🌟Volume en voller in het gezicht. 🌟Fijne rimpels vervagen. 🌟Neemt de oorspronkelijke kleur weer aan, de huid gaat stralen. 🌟Huid wordt strakker, sterker en soepeler. 🌟Activeert de fibroblasten dus meer collageen. 🌟Geeft voedingstoffen aan de huid. Een Mesolift kuur bestaat vaak uit vijf behandelingen. De eerste drie behandelingen volgen vlot op elkaar; ongeveer 1x per week. De laatste twee behandelingen worden om de twee weken uitgevoerd.

Services

Body
Face
Massage
Medical & Dental

Portfolio

Amenities

General
Pet-friendly
Child friendly
Air conditioning
Products
Vegan products
Natural ingredients
Cruelty-free products
Organic products
Internet
Free Wifi

About

Every Face Instituut
Lübeckweg 2
Groningen

Schoonheidssalon Every Face Instituut is the place to be in Groningen als het gaat om gezichtsbehandelingen en huidverbetering. In de salon kun je kiezen uit verschillende vormen van mesotherapie, waardoor er voor elke huidtype wel een passende behandeling is. Eigenaresse Sara heeft al elf jaar ervaring in het vak en heeft in die tijd een echte passie voor huidverbetering ontwikkeld. Hierdoor kan ze je voorzien van passend en eerlijk advies, zodat je altijd de behandeling krijgt die perfect bij de behoeften van jouw huid past.

MonMonday
Closed
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed
Products used in this venue
NuFACE

Beauty Salons nearby