Lübeckweg 2, Groningen
Donderdag open: 10:00 - 20:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
24 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Alles super!
Exceptional service and treatment! She really listened to what I wanted and I’m really happy with the result. She is highly professional and welcoming. I definitely recommend her treatments for everyone :)
Goede service!
Fijne behandeling!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sara
Huidspecialiste
5.0
14 reviews

Over

Er jong en stralend uitzien is wat iedereen wel wil. Helaas houden wij het veroudering proces niet tegen. Het verslappen van de huid is een normaal en natuurlijk proces. Gelukkig zijn er mooie technieken die de huid ondersteunen tegen veroudering. De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door de afbraak van de collageenvezels (een belangrijk onderdeel van het bindweefsel van onze huid, zie het als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt). Hoe snel deze afbraak verloopt is deels genetisch bepaald en deels afhankelijk van externe factoren zoals levensstijl. Wat is mesotherapie? Mesotherapie kan worden toegepast door de mesogun of skinpen en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté. De behandeling wordt meestal als pijnloos ervaren. Door de kracht van vitamines en anti-oxydanten krijgt de huid meteen een boost. Ook wordt er altijd hyaluronzuur gebruikt tijdens de meso behandeling. Hyaluronzuur is een natuurlijk en essentieel bestanddeel van de menselijke huid. en Het is de laatste jaren uitgegroeid tot het belangrijkste bestanddeel voor de behandeling van tekenen van ouderdom en geeft de huid haar volume en natuurlijke elasticiteit. In de ouder wordende huid neemt de hoeveelheid hiervan af waardoor rimpels kunnen ontstaan. Benefits van meso 🌟Verbetering van de huidstructuur. 🌟Volume en voller in het gezicht. 🌟Fijne rimpels vervagen. 🌟Neemt de oorspronkelijke kleur weer aan, de huid gaat stralen. 🌟Huid wordt strakker, sterker en soepeler. 🌟Activeert de fibroblasten dus meer collageen. 🌟Geeft voedingstoffen aan de huid. Een Mesolift kuur bestaat vaak uit vijf behandelingen. De eerste drie behandelingen volgen vlot op elkaar; ongeveer 1x per week. De laatste twee behandelingen worden om de twee weken uitgevoerd.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Medisch en tanden

Portfolio

Voorzieningen

Algemeen
Huisdiervriendelijk
Kindvriendelijk
Airconditioning
Product
Vegan producten
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Internet
Gratis wifi

Over

Every Face Instituut
Lübeckweg 2
Groningen

Schoonheidssalon Every Face Instituut is the place to be in Groningen als het gaat om gezichtsbehandelingen en huidverbetering. In de salon kun je kiezen uit verschillende vormen van mesotherapie, waardoor er voor elke huidtype wel een passende behandeling is. Eigenaresse Sara heeft al elf jaar ervaring in het vak en heeft in die tijd een echte passie voor huidverbetering ontwikkeld. Hierdoor kan ze je voorzien van passend en eerlijk advies, zodat je altijd de behandeling krijgt die perfect bij de behoeften van jouw huid past.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt