Face & Body Lounge

Sonderholm 124, Hoofddorp, 2133JH

Sorry, Face & Body Lounge is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

The Laser Studio - Haarlem

210 reviews
Prins Bernhardlaan 51A, Haarlem

The Beauty Factory H

1210 reviews
Burgemeester Pabstlaan 10, 2131XE Hoofddorp

LSR Clinic

59 reviews
Oudeweg 109-A1, Haarlem

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body
Medical & Dental

Venue reviews

5,0
9 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De Microdermabrasie behandeling die ik bij Sheila heb gehad vond ik super. Ik zag meteen verbetering aan mijn huid en ik vond Sheila's advies over eten in combinatie met de behandeling erg waardevol. Ze heeft veel ervaring en dat merk je.
Fijn ontvangst door Sheila met een verse gember thee. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de intake waar alles besproken kon worden. Vervolgens een heerlijke kennismakingsbehandeling gehad met op maat gemaakt advies. Ik was al lang op zoek een geloofwaardig, vakkundige huidspecialist. Ik heb mijn vervolg behandelingen al in gepland. Ik ben er benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van ons plan.
Ik heb op een hele professionele wijze mijn behandeling ondervonden. De sfeer is gezellig en gemoedelijk en de behandeling heerlijk en rustgevend. Sheila is een ervaren vrouw met goede adviezen. Wat heel leuk is het glaasje sap of soep wat je na de behandeling krijgt. Ik kom zeker terug.
Wederom een heerlijke La Colline behandeling gehad van Sheila. Elke keer weer een feestje in een prima ambiance en goede service. Na zoveel jaren dat ik hier nu kom is het nog steeds genieten na elke behandeling weer met zichtbaar resultaat!
Afgelopen zaterdag een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen van Sheila. De salonruimte straalt rust uit en met de verwarmde stoel maakt het de behandeling helemaal ontspannend. Tevens goede adviezen gekregen en advies over producten die goed bij mijn huid passen.
Show more reviews...

About

Face & Body Lounge
Sonderholm 124
2133JH Hoofddorp

Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij Face & Body Lounge aan de Sonderholm in Hoofddorp. Je kunt hier terecht voor vele gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en ontharen. Bij deze salon kijken ze niet alleen naar je huid, maar ook naar de persoon achter de huid zodat er een juist totaaladvies kan worden gegeven. Daarnaast krijgt je lichaam de optimale aandacht. Bij Face & Body lounge zijn ze immers van mening dat een ontspannen huid zorgt voor een stralende huid. Boek dus nu een afspraak en laat je huid weer stralen!

MonMonday
20:0022:00
TueTuesday
10:0016:45
WedWednesday
09:0022:00
ThuThursday
10:0016:45
FriFriday
10:0017:00
SatSaturday
10:0013:00
SunSunday
Closed