Face & Body Lounge

Sonderholm 124, Hoofddorp, 2133JH

Sorry, Face & Body Lounge is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

The Laser Studio - Haarlem

246 reviews
Prins Bernhardlaan 51A, Haarlem

Pretty Simple

412 reviews
Minaret 1, Hoofddorp

The Beauty Factory H

1295 reviews
Burgemeester Pabstlaan 10, 2131XE Hoofddorp

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

5,0
9 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De Microdermabrasie behandeling die ik bij Sheila heb gehad vond ik super. Ik zag meteen verbetering aan mijn huid en ik vond Sheila's advies over eten in combinatie met de behandeling erg waardevol. Ze heeft veel ervaring en dat merk je.
Fijn ontvangst door Sheila met een verse gember thee. Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de intake waar alles besproken kon worden. Vervolgens een heerlijke kennismakingsbehandeling gehad met op maat gemaakt advies. Ik was al lang op zoek een geloofwaardig, vakkundige huidspecialist. Ik heb mijn vervolg behandelingen al in gepland. Ik ben er benieuwd naar het uiteindelijke resultaat van ons plan.
Ik heb op een hele professionele wijze mijn behandeling ondervonden. De sfeer is gezellig en gemoedelijk en de behandeling heerlijk en rustgevend. Sheila is een ervaren vrouw met goede adviezen. Wat heel leuk is het glaasje sap of soep wat je na de behandeling krijgt. Ik kom zeker terug.
Wederom een heerlijke La Colline behandeling gehad van Sheila. Elke keer weer een feestje in een prima ambiance en goede service. Na zoveel jaren dat ik hier nu kom is het nog steeds genieten na elke behandeling weer met zichtbaar resultaat!
Afgelopen zaterdag een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen van Sheila. De salonruimte straalt rust uit en met de verwarmde stoel maakt het de behandeling helemaal ontspannend. Tevens goede adviezen gekregen en advies over producten die goed bij mijn huid passen.
Toon meer reviews...

Over

Face & Body Lounge
Sonderholm 124
2133JH Hoofddorp

Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij Face & Body Lounge aan de Sonderholm in Hoofddorp. Je kunt hier terecht voor vele gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen en ontharen. Bij deze salon kijken ze niet alleen naar je huid, maar ook naar de persoon achter de huid zodat er een juist totaaladvies kan worden gegeven. Daarnaast krijgt je lichaam de optimale aandacht. Bij Face & Body lounge zijn ze immers van mening dat een ontspannen huid zorgt voor een stralende huid. Boek dus nu een afspraak en laat je huid weer stralen!

MaMaandag
20:0022:00
DiDinsdag
10:0016:45
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
10:0016:45
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0013:00
ZoZondag
Gesloten