Begijnenstraat 21, Beverwijk

Browse services

All
Hair
Nails
Hair removal
Face
Massage
Medical & Dental

Venue reviews

4,6
1248 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Heel vriendelijk personeel en de wenkbrauwen zijn heel mooi in vorm gebracht.
Show more reviews...

Meet the team

Meike
Hairstyliste / Nagelstyliste / Brow specialiste
4.9
194 reviews

Services

Hair
Face
Nails

What our customers say about Meike

Professional19
Skilled14
Knowledgeable13
Experienced8
Joyce
Schoonheidsspecialiste / Nagelstyliste
4.8
138 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Joyce

Friendly9
Knowledgeable7
Skilled7
Professional6
PMU
Permanente make up / Fibroblast specialiste
5.0
5 reviews

About

Kelly Cremer is een gediplomeerd en GGD geregistreerd fulltime ervaren permanente make up specialiste. Zij is een perfectionist in haar vak en behandelt u liever de eerste keer iets lichter van kleur zodat zij de tweede keer de puntjes op de "i" kan zetten voor het perfecte resultaat. Haar passie en streven is dan ook om iedereen met een zo’n natuurlijk mogelijke uitstraling weer naar huis te laten gaan. Naast Permanente Make-up is Kelly Cremer ook specialiste op het gebied van Fibroblast behandelingen. Purebeau Fibroblast is een effectief alternatief voor chirurgische ingrepen. Ingrepen zoals ooglidcorrecties, halsversteviging, verwijdering van overtollige huid, mondhoek- en wenkbrauw lifting en nog vele andere esthetische klachten. Purebeau Fibroblast behoort tot de allernieuwste generatie medische apparatuur, is één van de meest effectieve, innovatieve en veilige medische methodes voor niet invasieve cosmetische/medische behandelingen. Fibroblast kan toegepast worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype. Zonder scalpels & hechtingen!

Services

Face
Botox
Cosmetisch Arts

About

Verantwoord kiezen voor een cosmetische behandeling door middel van injectables? Wij hebben daarom gekozen voor een partnership met cosmetisch arts Drs. Anwar Thio. Sinds 2008 is Drs. Thio Anwar lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, in 2013 werd hij officieel gecertificeerd lid. Ook is hij door de KNMG erkend als cosmetisch arts. Per 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel cosmetisch arts KNMG beschermd. Met deze erkenning kunnen alleen artsen die aan de kwaliteitskaders voldoen, zich cosmetisch arts KNMG noemen. Daarmee is duidelijk of een arts aantoonbaar bekwaam en opgeleid is in de cosmetische geneeskunde, waaronder botulinetoxine- en filler behandelingen. Dit is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG om cliënten en patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aantoonbaar wél bekwame cosmetische artsen een beschermde kwalificatie te geven. Wie is cosmetisch arts Drs. Anwar Thio? Anwar Thio studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij heeft hierna in diverse ziekenhuizen ervaring opgedaan in het vak neurologie. Sinds 2004 heeft hij zich gespecialiseerd in de cosmetische geneeskunde. In augustus 2011 heeft dokter Thio het bedrijf Wrinkless opgericht. Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botulinetoxine voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen. In 2009 was hij co-auteur van een wetenschappelijk artikel over een onderzoek naar handverjonging met Radiesse. In 2007, 2008 en 2009 is Anwar Thio als een van de besten getest door de Consumentenbond.

Services

Medical & Dental
Armine
Schoonheidsspecialiste / Nagelstyliste
4.7
36 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Armine

Professional5
Daisy
Schoonheidsspecialiste / Pedicure / Nagelstyliste
4.7
68 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal
Physical therapy

What our customers say about Daisy

Skilled9
Knowledgeable5
Demi
Schoonheidsspecialiste / Nagelstyliste
4.8
54 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal

What our customers say about Demi

Professional6
Knowledgeable6
Alicia
Pedicure / Nagelstyliste / Schoonheidsspecialiste
4.9
137 reviews

Services

Face
Nails
Massage
Hair removal
Physical therapy

What our customers say about Alicia

Knowledgeable13
Efficient5
Skilled5

About

Garra Rufa Hair & Beauty Centre
Begijnenstraat 21
Beverwijk

Het fijne van Garra Rufa Hair & Beauty Centre is dat je er je behandelingen kunt combineren. Kies voor een nieuwe coupe waar de ervaren hairstylisten je graag bij adviseren. De visie van de salon is dat een bezoekje aan de kapper niet alleen een knipbeurt is, maar tevens gezellig en ontspannen moet zijn. Je kunt hier dan ook prima ontspannen in een wellnessachtige sfeer. De schoonheidsspecialisten bieden je verschillende schoonheidsbehandelingen aan; van epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen, massages tot hele hand-, voet-, gezichts- en lichaamsbehandelingen.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Skin Clinics nearby