GekniptenWel

4,8
181 reviews
Beemsterstraat 1, Edam, 1135EG
Open Today: 09:00 - 21:00

Matching your search

Not what you were looking for?

Browse services

All
Hair
Massage

Venue reviews

4,8
181 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Zeer tevreden
Super geknipt en altijd gezellig
Ik kom met veel plezier bij Linda, fijne thuissalon. Kundig in wat ze doet, ik laat altijd een permanent zetten en zij luistert goed naar de wensen. Het resultaat is altijd erg mooi.
Show venue reply...
Vlak bij mij in de buurt werd mijn haar in alle rust met veel behendigheid en aandacht geknipt. Kreeg nog wat informatie en goede adviezen. En leerde wat over hoe ik mijn haar kon opsteken op de trouwdag van mijn dochter. Ik ben zeer tevreden!
Show venue reply...
altijd een fantastische knipbeurt met leuke gesprekken
Show venue reply...

Meet the team

About

Gediplomeerd en ervaren allround hairstylist met als specialiteit creatieve bruid- en feestkapsels en (biologische) haarkleuringen. Mediceuticals hair & scalp specialist. Eigenaar GekniptenWel Hair & Care Edam sinds 2017, gericht op exclusieve privé kappersbehandelingen, gezondheid, haar- en hoofdhuid problemen. Gewerkt bij diverse salons.

Services

Hair
Massage

Portfolio

What our customers say about Linda

Knowledgeable14
Skilled10
Professional6
Considerate6

About

GekniptenWel
Beemsterstraat 1
1135EG Edam

GekniptenWel in Edam geeft jou, van maandag tot en met zaterdag én zelfs tot 21.00 uur, een exclusieve en professionele haarbehandeling in de gezellige haarstudio. Er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten, waaronder L'Oréal Professionnel. GekniptenWel is ook natuurkapper. De haarkleurproducten zijn voornamelijk ammonia-vrij, grotendeels biologisch en op natuurlijke basis (Organic Colour Systems) en puur biologisch (Botanéa). Goed om te weten is dat er bij het modelföhnen gebruik wordt gemaakt van de Dyson-föhn, waardoor je haar nooit te heet kan worden.

Heb je een festiviteit op de planning staan? Dat komt mooi uit, want GekniptenWel is niet alleen gediplomeerd allround hairstylist, colorist en barbier, maar ook specialist in creatieve lang haar, bruids- en feestkapsels. Alle trends en ontwikkelingen op het gebied van haar en haarverzorging worden hier op de voet gevolgd.

Ook voor het trimmen van je baard, een clean shave met wellness, overloop, opscheer of afro haircuts kun je bij GekniptenWel terecht. Het maakt niet uit of je voor een klassiek of een trendy kapsel gaat, want bij GekniptenWel wordt er goed naar je wensen geluisterd en krijg je passend advies. Elke klant, ook de kinderen, krijgen altijd een proefmonster of leuke attentie mee.

MonMonday
09:0021:00
TueTuesday
09:0021:00
WedWednesday
09:0021:00
ThuThursday
09:0021:00
FriFriday
09:0021:00
SatSaturday
09:0021:00
SunSunday
Closed
Products used in this venue
Kérastase
L'Oréal Professionnel
Paul Mitchell
Proraso
Schwarzkopf Professional
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby