GekniptenWel

Beemsterstraat 1, 1135EG Edam
5,0
12 reviews
Beemsterstraat 1, 1135EG Edam

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Reviews

5,0
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Biokleuring ondergaan bij Linda en het resultaat is prachtig. Haar glanst en de kleur is precies wat ik wilde. Persoonlijk vond ik het heerlijk om in kleine gezellige ambiance te worden geholpen.
Jaklien
één maand geleden
Hele fijne kapster, luisterd goed naar wat je wil en voldoet hier ook aan.
Sanne van Gog
2 maanden geleden
Mijn eerste bezoek zal zeker niet mijn laatste zijn. Linda ontving me zeer gastvrij. Ze nam alle tijd voor me en ik ging echt verzorgd tot in de puntjes naar huis. Mijn kapsel met kunde in model geknipt.
Femke
2 maanden geleden
Heel prettige persoonlijke behandeling.Luistert heel goed naar je wensen en neemt alle tijd voor je. Heeft veel kennis van haarkleuring.
Marja Smit
4 maanden geleden
Ik kreeg mijn haar opgestoken door Linda! Super niks op aan te merken! Erg proffesioneel en hartelijk. Ik kom graag nog een keer voor misschien wel een permanent?
Helena Dekker
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

GekniptenWel
Beemsterstraat 1
1135EG Edam

GekniptenWel in Edam geeft jou, van maandag tot en met zaterdag én zelfs tot 21.00 uur, een exclusieve en professionele haarbehandeling in de gezellige haarstudio. Er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten, waaronder pure biologische producten. Goed om te weten is dat er ook ammoniakvrije kleurbehandelingen zijn en dat er bij het modelföhnen gebruik wordt gemaakt van de Dyson-föhn. Deze speciale föhn meet automatisch de temperatuur, zodat je haar nooit te heet kan worden! Heb je een festiviteit op de planning staan? Dat komt mooi uit, want GekniptenWel is gediplomeerd specialist in creatieve lang haar, bruids- en feestkapsels. Alle trends en ontwikkelingen op het gebied van haar en haarverzorging worden hier op de voet gevolgd. Het maakt niet uit of je voor een klassiek of een modern kapsel gaat, want bij GekniptenWel wordt er goed naar je wensen geluisterd en krijg je passend advies.

MaMaandag
13:3021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
13:3021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
13:3021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Kappers in de buurt