GekniptenWel

4,7
119 reviews
Beemsterstraat 1, Edam, 1135EG
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Haar
Massage

Reviews

4,7
119 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Volop tijd genomen, is ook uitgelegd waarom bepaalde keuzes werd gedaan.
Prettige sfeer en flexibel in tijden.
Linda is een hartelijke vrouw. Veel aandacht voor de klant en luistert naar de wensen die je hebt. Je gaat goed geknipt de deur uit😉.
Altijd gezellig bij Linda!
Toon reactie salon...
Ik kom al geruime tijd bij kapper Linda in Edam. Zij is bijzonder gastvrij, opgewekt en kan heel gezellig praten. Opmerkelijk is dat zij ook heel goed kan luisteren en geen moeite haar teveel is om je haar te knippen zoals jij dat wil! Dus hulde aan Linda!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Linda
Hairstylist, Star colorist, Lady Barber, Hair & Scalp specialist, Organic Colour Specialist
4.9
64 reviews

Over

Gediplomeerd en ervaren allround hairstylist met als specialiteit creatieve bruid- en feestkapsels en (biologische) haarkleuringen. Mediceuticals hair & scalp specialist. Eigenaar GekniptenWel Hair & Care Edam sinds 2017, gericht op exclusieve privé kappersbehandelingen, gezondheid, haar- en hoofdhuid problemen. Gewerkt bij diverse salons.

Behandelingen

Haar
Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Linda

Deskundig9
Vakkundig6
Uitzonderlijk5

Over

GekniptenWel
Beemsterstraat 1
1135EG Edam

GekniptenWel in Edam geeft jou, van maandag tot en met zaterdag én zelfs tot 21.00 uur, een exclusieve en professionele haarbehandeling in de gezellige haarstudio. Er wordt gewerkt met kwaliteitsproducten, waaronder L'Oréal Professionnel. GekniptenWel is ook natuurkapper. De haarkleurproducten zijn voornamelijk ammonia-vrij, grotendeels biologisch en op natuurlijke basis (Organic Colour Systems) en puur biologisch (Botanéa). Goed om te weten is dat er bij het modelföhnen gebruik wordt gemaakt van de Dyson-föhn, waardoor je haar nooit te heet kan worden.

Heb je een festiviteit op de planning staan? Dat komt mooi uit, want GekniptenWel is niet alleen gediplomeerd allround hairstylist, colorist en barbier, maar ook specialist in creatieve lang haar, bruids- en feestkapsels. Alle trends en ontwikkelingen op het gebied van haar en haarverzorging worden hier op de voet gevolgd.

Ook voor het trimmen van je baard, een clean shave met wellness, overloop, opscheer of afro haircuts kun je bij GekniptenWel terecht. Het maakt niet uit of je voor een klassiek of een trendy kapsel gaat, want bij GekniptenWel wordt er goed naar je wensen geluisterd en krijg je passend advies. Elke klant, ook de kinderen, krijgen altijd een proefmonster of leuke attentie mee.

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0021:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Kérastase
L'Oréal Professionnel
Paul Mitchell
Proraso
Schwarzkopf Professional
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt