Gezond Leusden

Beerzewijk 30, Leusden, 3831LD

Gezond Leusden has no upcoming availability with Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Kungfu Tuina Massage

267 reviews
Arnhemseweg 9F, 3811NN Amersfoort

Beauty Lounge Amersfoort

1397 reviews
Koestraat 16a, 3811HK Amersfoort

Lifestyle Salon Lilou

1083 reviews
Grote Haag 6, 3811HJ Amersfoort

Browse services

Venue reviews

5,0
7 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
De ontvangst was bijzonder hartelijk en vriendelijk.Mara stelt je meteen op je gemak. De behandelruimte ziet er fris , netjes en professioneel uit ! Ik vond de behandeling prettig en wil heel zeker voortzetting !!
Kalmerende sfeer en massage. Erg ontspannend. Kom graag terug. Top! Ook gebruik van de Bemermat erbij was super.
Mara is geweldig! Zij is doortastend, professioneel en kundig. Vanuit het vertrouwen in haar behandeling kan ik mij volledig ontspannen en overgeven waardoor er tijdens een behandeling steeds iets bijzonders gebeurt. Ik heb hele intense ervaringen gehad en de inzichten die daaruit voortkwamen hebben mij wezenlijk geholpen om verder te komen in mijn ontwikkeling. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Mara heeft mij behandeld in verband met mijn verkoudheid. Zij gaf heel goede en rustige uitleg wat ze ging doen en de behandeling voelde heel erg deskundig en plezierig. Ik voel ook direct dat er door haar behandeling van alles aan het werk is gezet in mijn lichaam. Ik kom zeker terug en ik kan haar van harte aanbevelen.
De salon ziet er mooi uit! De behandeling was erg goed, wat punten waren pijnlijk, dus probleem is vrij snel gevonden die ze kan behandelen. Erg fijne behandeling gehad. Ik had dezelfde dag al resultaat en dat vond ik geweldig. Ik ga zeker vaker afspreken en ben erg tevreden over de behandeling!
Show more reviews...

About

Gezond Leusden
Beerzewijk 30
3831LD Leusden

De eigenaar van Praktijk Gezond Leusden is gespecialiseerd in het geven van voetreflexbehandelingen. Zowel ontspanningsmassages als klachtgerichte therapie is mogelijk. Voetreflexologie is een veilige natuurgeneeskundige therapie en stimuleert het zelfgenezende vermogen van je lichaam. De behandelingen worden, indien je aanvullend bent verzekerd, geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar. Maak hier nu een afspraak en voel je weer fit!

Let op: bij Gezond Leusden kun je niet pinnen.

MonMonday
09:0016:30
TueTuesday
09:0016:30
WedWednesday
09:0016:30
ThuThursday
08:0016:00
FriFriday
09:0015:00
SatSaturday
Closed
SunSunday
Closed