Gezond Leusden

Beerzewijk 30, Leusden, 3831LD

Sorry, Gezond Leusden is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Wimper Huis Leusden

1086 reviews
De Biezenkamp 29 A, Leusden

Berry's Beauty

1939 reviews
Hamersveldseweg 58, 3833GS Leusden

Studio Huid

184 reviews
De Tuinderij 16, 3833SC Leusden

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
7 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De ontvangst was bijzonder hartelijk en vriendelijk.Mara stelt je meteen op je gemak. De behandelruimte ziet er fris , netjes en professioneel uit ! Ik vond de behandeling prettig en wil heel zeker voortzetting !!
Kalmerende sfeer en massage. Erg ontspannend. Kom graag terug. Top! Ook gebruik van de Bemermat erbij was super.
Mara is geweldig! Zij is doortastend, professioneel en kundig. Vanuit het vertrouwen in haar behandeling kan ik mij volledig ontspannen en overgeven waardoor er tijdens een behandeling steeds iets bijzonders gebeurt. Ik heb hele intense ervaringen gehad en de inzichten die daaruit voortkwamen hebben mij wezenlijk geholpen om verder te komen in mijn ontwikkeling. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Mara heeft mij behandeld in verband met mijn verkoudheid. Zij gaf heel goede en rustige uitleg wat ze ging doen en de behandeling voelde heel erg deskundig en plezierig. Ik voel ook direct dat er door haar behandeling van alles aan het werk is gezet in mijn lichaam. Ik kom zeker terug en ik kan haar van harte aanbevelen.
De salon ziet er mooi uit! De behandeling was erg goed, wat punten waren pijnlijk, dus probleem is vrij snel gevonden die ze kan behandelen. Erg fijne behandeling gehad. Ik had dezelfde dag al resultaat en dat vond ik geweldig. Ik ga zeker vaker afspreken en ben erg tevreden over de behandeling!
Toon meer reviews...

Over

Gezond Leusden
Beerzewijk 30
3831LD Leusden

De eigenaar van Praktijk Gezond Leusden is gespecialiseerd in het geven van voetreflexbehandelingen. Zowel ontspanningsmassages als klachtgerichte therapie is mogelijk. Voetreflexologie is een veilige natuurgeneeskundige therapie en stimuleert het zelfgenezende vermogen van je lichaam. De behandelingen worden, indien je aanvullend bent verzekerd, geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar. Maak hier nu een afspraak en voel je weer fit!

Let op: bij Gezond Leusden kun je niet pinnen.

MaMaandag
09:0016:30
DiDinsdag
09:0016:30
WoWoensdag
09:0016:30
DoDonderdag
08:0016:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten