Gezond Leusden

Beerzewijk 30, 3831LD Leusden
5,0
7 reviews
Beerzewijk 30, 3831LD Leusden
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

5,0
7 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Pascale
één jaar geleden
De ontvangst was bijzonder hartelijk en vriendelijk.Mara stelt je meteen op je gemak. De behandelruimte ziet er fris , netjes en professioneel uit ! Ik vond de behandeling prettig en wil heel zeker voortzetting !!
2 jaar geleden
Kalmerende sfeer en massage. Erg ontspannend. Kom graag terug. Top! Ook gebruik van de Bemermat erbij was super.
2 jaar geleden
Mara is geweldig! Zij is doortastend, professioneel en kundig. Vanuit het vertrouwen in haar behandeling kan ik mij volledig ontspannen en overgeven waardoor er tijdens een behandeling steeds iets bijzonders gebeurt. Ik heb hele intense ervaringen gehad en de inzichten die daaruit voortkwamen hebben mij wezenlijk geholpen om verder te komen in mijn ontwikkeling. Ik kan haar van harte aanbevelen.
2 jaar geleden
Mara heeft mij behandeld in verband met mijn verkoudheid. Zij gaf heel goede en rustige uitleg wat ze ging doen en de behandeling voelde heel erg deskundig en plezierig. Ik voel ook direct dat er door haar behandeling van alles aan het werk is gezet in mijn lichaam. Ik kom zeker terug en ik kan haar van harte aanbevelen.
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Gezond Leusden
Beerzewijk 30
3831LD Leusden

De eigenaar van Praktijk Gezond Leusden is gespecialiseerd in het geven van voetreflexbehandelingen. Zowel ontspanningsmassages als klachtgerichte therapie is mogelijk. Voetreflexologie is een veilige natuurgeneeskundige therapie en stimuleert het zelfgenezende vermogen van je lichaam. De behandelingen worden, indien je aanvullend bent verzekerd, geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar. Maak hier nu een afspraak en voel je weer fit!

Let op: bij Gezond Leusden kun je niet pinnen.

MaMaandag
09:0016:30
DiDinsdag
09:0016:30
WoWoensdag
09:0016:30
DoDonderdag
08:0016:00
VrVrijdag
09:0015:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt