De Tuinderij 16, Leusden
Vandaag open: 09:00 - 13:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Studio Huid heeft alles in huis voor goede en heerlijke behandelingen, eerlijk advies en deskundigheid!
Wat een aanwinst voor Leusden en omstreken. Een mooie, moderne en vooral schone salon. Kayleigh is enorm gepassioneerd in wat ze doet en heeft veel kennis over de huis en producten. Een behandeling op maat is zo geregeld en zij behandeld je naar je behoefte. Al meerdere keren terug gekomen en dat zal ik zeker blijven doen. Absolute aanrader!!
Door een verhuizing was ik (na 15 jaar) opzoek naar een nieuwe schoonheidsspecialist. Studio Huid heeft mij direct een prettige en betrouwbaar gevoel gegeven. De persoonlijke aandacht en coaching voor mijn huid heeft er voor gezorgd dat ik heel snel resultaat zie.
Hele fijne salon met een fantastische en kundige huidcoach. De treatments op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat mijn huid eindelijk helemaal tot rust komt en optimaal hersteld. De combinatie met de nieuwste technologie, waarbij de conditie van je huid in kaart wordt gebracht (0-meting) en als basis dient voor de verdere behandelingen maakt mijn huidverbetering zichtbaar. De producten van cosmedix die aan de basis staan van de behandelingen zijn heerlijk. Een echte aanrader!
Zelf heb ik in de pubertijd last gehad van acne en heb nog altijd wel een onrustige huid. Kayleigh heeft een behandelplan opgesteld en is met een diepe reiniging gestart welke we elke 6 weken herhalen. Ik heb producten mee gekregen die ik thuis elke dag moet gebruiken en na 3 maanden begon je al heel duidelijk verschil te zien. Ik kan Kayleigh ook altijd appen als er iets met mijn huid is, dan komt ze gelijk met tips. Mijn huid is nu al een stuk rustiger, dat al in relatief korte tijd!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Kayleigh
Eigenaar en huidcoach

Over

Na meer dan 10 jaar gewerkt te hebben als schoonheidsspecialist bij schoonheidssalons en hotelketens was het tijd om mijn eigen visie op huidverbetering vorm te geven. Met “Studio Huid” bied ik mijn klanten niet alleen resultaatgerichte huidverbeterende behandelingen aan, maar ook een huidcoach die je ondersteund in het process naar een optimale huid gezondheid voor de langere termijn. Een no-nonsens salon waarin functionele huidtherapie en ontspanning centraal staan. Door middel van specialistische kennis in zowel behandelmethode, als gebruik van werkzame ingrediënten en een behandelplan op maat, streef ik naar een gezonde, jeugdige huid en promoot realistische doelen. Dit alles in een warme en rustige setting, waardoor je je meteen omarmt, ontspannen en op je gemak voelt.

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Voorzieningen

Algemeen
LGBTQIA+ vriendelijk
Product
Natuurlijke ingrediënten
Betalingsmogelijkheden
Pin geaccepteerd
Locatie
Bushalte dichtbij
Gratis parkeermogelijkeid
Eten & Drinken
Gratis drankje
Talen
Engels
Nederlands

Over

Studio Huid
De Tuinderij 16
Leusden

Studio Huid in Leusden is een no-nonsens salon waarin functionele huidtherapie en ontspanning centraal staan.

Kayleigh streeft met haar behandeling naar een gezonde, jeugdige huid en promoot realistische doelen. Dit alles in een warme en rustige setting, waardoor je je meteen omarmt, ontspannen en op je gemak voelt.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:

Bushalte Leusden, Plesmanstraat.

Het Team:
Met Studio Huid bied Kayleigh haar klanten niet alleen massages en huid verbeterende behandelingen aan, maar ook een huidcoach die je ondersteund en begeleid naar jouw optimale huid.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Professioneel en ontspannen.
  • Gespecialiseerd in: Huid verbeterende facials/peelings en (lichaam)massages.
  • De extra’s: Gratis parkeermogelijkheid.
MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
18:0021:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt