Taborstraat 4B, Rotterdam
Open Tomorrow: 10:00 - 20:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Medical & Dental

Venue reviews

2,8
19 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb een afspraak gemaakt en ik was ruim op tijd. De deur bleek gesloten en geen enkel kanaal was te bereiken. Uiteraard heb ik vooraf betaald en gok ik dat ik kan fluiten naar mijn geld. Ik heb nu 3 dagen later nog niets gehoord. Ernaast ook nog betaald voor parkeren. Ronduit schandalig, brutaal en asociaal. Ik hoop dat mevrouw nog met een goede verklaring komt, want dit voelt bijna aan als een scam!
Ik had hier op een maandag een afspraak via Treatwell. De enige optie was om vooraf te betalen. Eenmaal aangekomen op mijn afspraak, stond ik voor een gesloten deur. Bellen had geen zin, want die stond op het antwoordapparaat. Ook via mail èn Instagram DM kan ik niemand bereiken. Google gaf aan dat de zaak op maandag gesloten is, en dinsdags weer opent, ik heb dus gewacht op respons (want ik wil graag mijn geld terug) maar tevergeefs. Verschrikkelijk klantonvriendelijk en buitengewoon aso.
Niet aanwezig
Afspraak gemaakt voor 17u via Treatwell en sta ik voor een dichte deur. Ik heb gebeld en gebeld. Wat blijkt? Google zegt dat ze al gesloten zijn. Nou kan gebeuren, contact via de mail gehad en nieuwe afspraak gemaakt. Sta ik daar bij mijn nieuwe afspraak weer voor een dichte deur. Bellen heeft gewoon geen zin. Had hier ook al slechte reviews over gelezen. Ik wil graag mijn (vooruitbetaalde) geld terug.
Show more reviews...

Meet the team

Jamila
2.1
10 reviews

Services

Hair
Face
Hair removal
Medical & Dental

About

Glam Label
Taborstraat 4B
Rotterdam

Aan de Taborstraat in Rotterdam Kralingen kun je naar Glam Label. Dit is een beautysalon die vooral is gespecialiseerd in tanden bleken.

Voor kleine tot ernstige verkleuringen ben je hier op het juiste adres. Je gaat gegarandeerd de deur uit met een witter gebit! Tevens biedt het team van Glam Label wimperlifting aan met of zonder verven. Handig voor als je 's ochtends tijd wilt besparen met het opdoen van make-up. Dit is na de wimperlift niet meer nodig! Eigenaresse Jamila ontvangt je graag in haar salon waar je kunt rekenen op een vip-service.

MonMonday
10:0020:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0020:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby