Taborstraat 4B, Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,0
15 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik heb me lippen hier gedaan en het is onwijs mooi geworden! Hele vriendelijke mevrouw en erg hygiënisch gewerkt.
Als eerst wil ik vermelden dat ik echt heel blij ben met mijn wimperlifting. Je zag echt een duidelijke krul in me wimper en dat is wat ik wilde. Dame die me heeft geholpen was heel lief en zorgzaam. Het was er ook heel schoon dus ik heb niets te klagen eigenlijk. Top keuze, ik kom snel weer terug!
Zeer ontevreden. Ik had een afspraak staan om 10:00. Eenmaal aangekomen sta ik voor een dichte deur. Zelf contact opgenomen met Jamila en er werd aangegeven dat degene die mij zou behandelen (terwijl ik Jamila als behandelaar had opgegeven?) niet bereikbaar is. De afspraak uiteindelijk verplaatst naar dezelfde dag om 12:00. Om iets voor half 12 werd ik gebeld waarbij werd aangegeven dat ook deze afspraak toch niet door kon gaan. Jamila heeft een actie aangeboden, deze heb ik afgewezen.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jamila
3.8
6 reviews

Behandelingen

Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Over

Glam Label
Taborstraat 4B
Rotterdam

Aan de Taborstraat in Rotterdam Kralingen kun je naar Glam Label. Dit is een beautysalon die vooral is gespecialiseerd in tanden bleken.

Voor kleine tot ernstige verkleuringen ben je hier op het juiste adres. Je gaat gegarandeerd de deur uit met een witter gebit! Tevens biedt het team van Glam Label wimperlifting aan met of zonder verven. Handig voor als je 's ochtends tijd wilt besparen met het opdoen van make-up. Dit is na de wimperlift niet meer nodig! Eigenaresse Jamila ontvangt je graag in haar salon waar je kunt rekenen op een vip-service.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt