Glam Label

2,6
11 reviews
Taborstraat 4B, Rotterdam
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

2,6
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer ontevreden. Ik had een afspraak staan om 10:00. Eenmaal aangekomen sta ik voor een dichte deur. Zelf contact opgenomen met Jamila en er werd aangegeven dat degene die mij zou behandelen (terwijl ik Jamila als behandelaar had opgegeven?) niet bereikbaar is. De afspraak uiteindelijk verplaatst naar dezelfde dag om 12:00. Om iets voor half 12 werd ik gebeld waarbij werd aangegeven dat ook deze afspraak toch niet door kon gaan. Jamila heeft een actie aangeboden, deze heb ik afgewezen.
Over de behandeling, hygiëne en atmosfeer kan ik eigenlijk niks zeggen (ook al moet ik dat bij deze review wel aangeven). Maar ik wil wel even kwijt dat ik de omgang met klanten niet heel prettig vond. Ik had in het weekend een afspraak voor in de middag gemaakt. Op de dag zelf kreeg ik een appje dat dit helaas niet door kon gaan en of ik dan de volgende dag (op een zondag terwijl ze eigenlijk normaal gesproken dan dicht zijn) zou kunnen. Dus voor de volgende dag een afspraak gemaakt. Vervolgens stond ik de volgende dag voor een dichte deur. Ik heb haar meerdere keren proberen te bereiken. 20 minuten na de afgesproken tijd kreeg ik een appje dat het niet door kon gaan omdat er iemand ziek was. Prima, kan gebeuren natuurlijk, maar laat het dan even weten in de ochtend. Ik had nu 2 middagen in mijn weekend hiervoor vrijgepland. Best wel storend. Enige positieve is dat ze nog wel aanbood korting op de behandeling te geven. Ik heb haar hier vriendelijk voor bedankt.
Tijdens de behandeling was het personeel gewoon met elkaar over prive zaken aan het praten en sprak amper met mij. Ook werd ik een half uur te laat geholpen dan de afgesproken tijd.
Mijn ervaring was erg goed.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Jamila

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Over

Glam Label
Taborstraat 4B
Rotterdam

Aan de Taborstraat in Rotterdam Kralingen kun je naar Glam Label. Dit is een beautysalon die vooral is gespecialiseerd in tanden bleken.

Voor kleine tot ernstige verkleuringen ben je hier op het juiste adres. Je gaat gegarandeerd de deur uit met een witter gebit! Tevens biedt het team van Glam Label wimperlifting aan met of zonder verven. Handig voor als je 's ochtends tijd wilt besparen met het opdoen van make-up. Dit is na de wimperlift niet meer nodig! Eigenaresse Jamila ontvangt je graag in haar salon waar je kunt rekenen op een vip-service.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt