Jack's Hair Studio

Oudedijk 156 A, Rotterdam
5,0
6 reviews
Oudedijk 156 A, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

5,0
6 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jack is een vakkundig kapper en geeft goede adviezen en is tevens een goede, gezellige gastheer. Het is voor mij heerlijk 1 1/2 relaxen en weer met een prachtig kapsel naar huis. Ik ga al 15 jaar naar Jack en ben nog nooit teleurgesteld.
Jolanda
15 dagen geleden
Zoals bij alle eerdere bezoeken was de behandeling ook deze keer weer uitstekend. Met name de ontspannen sfeer in de salon en Jack's deskundige adviezen worden zeer gewaardeerd. De klant is hier echt koning(in).
Wil
één maand geleden
Al jaren ga ik met plezier naar Jack. Heerlijke koffie en ik kan altijd binnenlopen. Mn haar zit na afloop altijd weer goed en mede daarvoor kom ik natuurlijk. Als ik dadelijk niet meer in rotterdam woon kom ik zeker nog langs. Altijd gezellig met een mooi resultaat.
Pim Heezen
één maand geleden
Top
Jasper
2 maanden geleden
Sinds begin dit jaar ben ik klant bij Jack's Hair Studio. Ik laat er mijn haar verven en knippen en ben ontzettend tevreden over het vakmanschap van Jack. Hij luistert naar je wensen en geloof het of niet, je gaat naar huis met de kleur en coupe die je wilt. Ik ben dan ook super tevreden. Nooit meer een andere kapper! P.S. Je kunt je auto gratis parkeren aan de overkant op het terrein van AH!
Ingrid
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Jack's Hair Studio
Oudedijk 156 A
Rotterdam

In het centrum van Rotterdam Kralingen is het moderne Jack’s Hair Studio gevestigd. Rust en vakkennis staan bij deze salon hoog in het vaandel. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, weten ze bij deze salon alles op kappersgebied. Ze zorgen ervoor dat ze altijd up-to-date blijven over trends en technieken en geven je graag uitgebreid advies over een mooie nieuwe coupe. Ook voor een complete makeover ben je hier aan het juiste adres!

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0017:00
Woensdag
09:3017:30
Donderdag
09:3017:30
Vrijdag
09:3017:30
Zaterdag
09:3015:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt