Jack's Hair Studio

Oudedijk 156 A, Rotterdam
4,9
17 reviews
Oudedijk 156 A, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
17 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Joost
6 dagen geleden
Sarah
21 dagen geleden
Hier kun je gaan zitten en zeggen doe maar. Ja, kort mag ook. Er ging een hele pruik af, maar t zit echt perfect. Super model wat echt goed staat.
Monique
één maand geleden
Streng (stil zitten) maar rechtvaardig (als je geen ongelijk Bobje wil) ;)) nee hoor geintje. Was mijn eerste bezoek en meteen een goed gevoel, no-nonsens, zelfverzekerd, ervaren. Ging met goed geknipt en gekleurd hoofd de zaak uit. Een aanrader!
Elly
2 maanden geleden
Mijn kapper was op vakantie, dus ik wendde me naar Jack. Mijn kapsel moest iets bijgeknipt en -geschoren worden en dat heeft hij erg netjes gedaan. Mijn kapper heeft er niet eens iets van gemerkt denk ik!
Akash
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Jack's Hair Studio
Oudedijk 156 A
Rotterdam

In het centrum van Rotterdam Kralingen is het moderne Jack’s Hair Studio gevestigd. Rust en vakkennis staan bij deze salon hoog in het vaandel. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, weten ze bij deze salon alles op kappersgebied. Ze zorgen ervoor dat ze altijd up-to-date blijven over trends en technieken en geven je graag uitgebreid advies over een mooie nieuwe coupe. Ook voor een complete makeover ben je hier aan het juiste adres!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
09:3017:30
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3015:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt