Jack's Hair Studio

Oudedijk 156 A, Rotterdam
4,8
10 reviews
Oudedijk 156 A, Rotterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,8
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Sara
2 maanden geleden
Jack was friendly and has lots of experience in hairdressing. Worth a visit.
Adelene
3 maanden geleden
Wat een prettige kapper is Jack, gastvrij, klantvriendelijk en kundig.
Fleur
4 maanden geleden
Al 16 jaar is Jack mijn vaste kapper. Wat hier zo goed aan is, dat Jack altijd je haar doet. Niet zoals in veel kapsalons een keer de meester en vervolgens steeds iemand anders die het mag proberen. Als Jack je haar knipt kun je het makkelijk zelf föhnen en zit het gewoon 5 weken goed. High lights en kleuren doet hij in een keer. Binnen een uur en drie kwartier ben je klaar, high lights, kleuren, knippen en föhnen. Het is geen hele chique kapsalon, maar het is er gezellig en Jack kan met iedereen overweg. Hij is oprecht in je geïnteresseerd en verstaat zijn vak. 16 jaar geleden was ik zoekende naar iemand die goed kon knippen en ik heb veel kapsalons geprobeerd. Nu heb ik al 16 jaar dezelfde kapper, dat wil wat zeggen. Voor mij is hij de beste kapper van Rotterdam
Yvonne Schalk
5 maanden geleden
Jack is een vakkundig kapper en geeft goede adviezen en is tevens een goede, gezellige gastheer. Het is voor mij heerlijk 1 1/2 relaxen en weer met een prachtig kapsel naar huis. Ik ga al 15 jaar naar Jack en ben nog nooit teleurgesteld.
Jolanda
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Jack's Hair Studio
Oudedijk 156 A
Rotterdam

In het centrum van Rotterdam Kralingen is het moderne Jack’s Hair Studio gevestigd. Rust en vakkennis staan bij deze salon hoog in het vaandel. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak, weten ze bij deze salon alles op kappersgebied. Ze zorgen ervoor dat ze altijd up-to-date blijven over trends en technieken en geven je graag uitgebreid advies over een mooie nieuwe coupe. Ook voor een complete makeover ben je hier aan het juiste adres!

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0017:00
WoWoensdag
09:3017:30
DoDonderdag
09:3017:30
VrVrijdag
09:3017:30
ZaZaterdag
09:3015:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt