Hairbylisa

4,9
761 reviews
Oudegracht 24, Utrecht, 3511AP
Open Today: 09:30 - 19:00

Browse services

Venue reviews

4,9
761 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Lisa heeft hart voor het vak, dat merk je als je haar ontmoet. En ze heeft mijn haar een echte oppepper gegeven. Ik heb haar als zorgzaam ervaren, ze dacht mee met wat ik kon doen met mijn haar en dat was heel fijn nadat ik elders al een aantal keer merkte dat, ondanks praten over wat je wilt, mijn haar dan vrij snel na de knipbeurt toch al snel niet goed bleek te vallen. Nu twee weken later na m'n bezoek aan Lisa zit het nog steeds top!
Lisa is een kundige gezellige vrouw die weet wat de klant wilt. Aanrader om naartoe te gaan.
Excellent!
Show more reviews...

Meet the team

Lisa
Tot je dienst voor een prachtig resultaat
4.9
222 reviews

About

Hairbylisa is gevestigd aan de kade van de Oudegracht 24, ter hoogte van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht.  Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijgt u prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar.  Ook voor mannen word de klassieke techniek gebruikt. Zodat u haar een lange tijd goed in model blijft. Met natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kunt u ombeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring te creëren. Zelfs op grijs haar kan je hiermee mooie kleuren bereiken.  Verder in balayage en ombre-techniek zijn wij zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee, waar de klanten helemaal dol blij van worden. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle een effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.  U kunt altijd bellen of langs komen  voor advies. Hair by Lisa is op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren. De rest van de week kunt u goedkoper parkeren via www.parkbee.com.

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Lisa

Skilled36
Professional24
Talented18
Knowledgeable17

About

Hairbylisa
Oudegracht 24
3511AP Utrecht

Hairbylisa is gevestigd in hartje centrum Utrecht. Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijg je prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar. Ook voor mannen wordt een klassieke techniek gebruikt. Zodat je haar een lange tijd goed in model blijft zitten. In balayage en ombre-techniek is de salon zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle en effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd. Je kunt altijd langskomen voor advies. Hair by Lisa is ook op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Station Utrecht centraal op loopafstand.

Het Team:
Lisa is de eigenaresse van de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Relaxed.
  • Gespecialiseerd in: Kleuren & knippen.
  • Merken & Producten: Natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kun je onbeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring.
MonMonday
10:0016:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
09:3019:00
SatSaturday
09:0018:00
SunSunday
10:0017:00
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Hair Salons nearby