Oudegracht 24, Utrecht, 3511AP

Browse services

Our Work

Venue reviews

4,8
566 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Helemaal tevreden 😊
Heel erg blij met het resultaat van de kleuring van mijn haar!
Fijne behandeling en blij met resultaat.
Wat ben ik blij dat ik Lisa heb gevonden. Ze heeft oog voor detail, neemt de tijd, is communicatief, hartelijk en heeft duidelijk passie voor haar werk. En vooral: het resultaat mag er zijn! Heel blij met mijn nieuwe coupe.
Mooie salon op een mooie plek aan de gracht. Fijne sfeer en Lisa is een zeer prettige kapster. Neemt de tijd om de coupe te verfijnen zodat je weer helemaal tevreden naar buiten loopt.
Show more reviews...

Meet the team

Fleur

Services

Hair

Portfolio

Lisa
Tot je dienst voor een prachtig resultaat
4.9
65 reviews

About

Hairbylisa is gevestigd aan de kade van de Oudegracht 24, op de hoogte van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht.  zij zijn ware kunstenaar in het kleuren en snijden van haar. Met verschillende technieken krijgt u prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar.  Ook voor mannen word de klassieke techniek gebruikt. Zodat u haar een lange tijd goed in model blijft. Met natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kunt u ombeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring te creëren. Zelfs op grijs haar kan je hiermee mooie kleuren bereiken.  Verder in balayage en ombre techniek zijn zij zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee, waar de klanten helemaal dol blij van worden. Ook coupe de soleil muts is mogelijk. Zo wordt op een snelle een effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.  U kunt altijd bellen of langs komen  voor advies. Lisa en Fleur staan voor u klaar. Hair by Lisa is op Zondag geopend, ook op zondag vrij parkeren op de Oudegracht en Weertsingel OZ in Centrum Utrecht. De rest van de week kunt u op de parkeerplekken aan de Gruttersdijk parkeren voor 2,50 per uur. Boeken via http://www.parkbee.com 4 minuten Lopen van de Salon aan de Oudegracht 24

Services

Hair

Portfolio

What our customers say about Lisa

Skilled10
Professional7
Welcoming6
Friendly5

About

Hairbylisa
Oudegracht 24
3511AP Utrecht

In Hairbylisa gevestigd op de Oudegracht in Utrecht zijn ze ware kunstenaars in het snijden van haar en door middel van deze techniek krijg jij prachtig soepel vallend haar.

Bij Hairbylisa zijn ze getraind in natuurlijk kleuren en bereiken ze met hennakleuring onbeperkte mengformules waardoor je allerlei subtiele resultaten bereikt. Zelfs op grijs of blond haar. Verder brengt Hairbylisa jouw coupe soleil aan met behulp van op maat gemaakte muts. Zo wordt op een snelle en effectieven manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.

Goed om te weten: Betaald parkeren op Gruttersdijk voor 2,50 per uur via parkbee.com. Op zondag gratis parkeren aan de Oudegracht en Weertsingel

MonMonday
10:0016:00
TueTuesday
10:0018:00
WedWednesday
10:0018:00
ThuThursday
10:0018:00
FriFriday
10:0018:00
SatSaturday
10:0018:00
SunSunday
10:0015:00
Venue awards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Hair Salons nearby