Hairbylisa

4,8
935 reviews
Oudegracht 24, Utrecht, 3511AP
Open Vandaag: 10:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
935 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Top
Al een tijdje mijn vaste adres voor een knipbeurt nadat Lisa er in geslaagd was een speels en klassiek model in mijn lange haar te krijgen! Zeer tevreden!
Gezellig & Goed geknipt
Heel fijn geholpen!
Altijd blij als mijn haar weer gedaan is bij Lisa !
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisa
Tot je dienst voor een prachtig resultaat
4.9
340 reviews

Over

Hairbylisa is gevestigd aan de kade van de Oudegracht 24, ter hoogte van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht.  Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijgt u prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar.  Ook voor mannen word de klassieke techniek gebruikt. Zodat u haar een lange tijd goed in model blijft. Met natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kunt u ombeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring te creëren. Zelfs op grijs haar kan je hiermee mooie kleuren bereiken.  Verder in balayage en ombre-techniek zijn wij zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee, waar de klanten helemaal dol blij van worden. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle een effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.  U kunt altijd bellen of langs komen  voor advies. Hair by Lisa is op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren. De rest van de week kunt u goedkoper parkeren via www.parkbee.com.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Vakkundig51
Professioneel33
Getalenteerd28
Deskundig24

Over

Hairbylisa
Oudegracht 24
3511AP Utrecht

Hairbylisa is gevestigd in hartje centrum Utrecht. Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijg je prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar. Ook voor mannen wordt een klassieke techniek gebruikt. Zodat je haar een lange tijd goed in model blijft zitten. In balayage en ombre-techniek is de salon zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle en effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd. Je kunt altijd langskomen voor advies. Hair by Lisa is ook op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Station Utrecht centraal is op loopafstand.

Het Team:
Lisa is de eigenaresse van de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Relaxed.
  • Gespecialiseerd in: Kleuren & knippen.
  • Merken & Producten: Natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kun je onbeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring.
MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
10:0017:00

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Hairbylisa

Hairbylisa is geopend maandag van 10:00 tot 16:00, van dinsdag tot donderdag van 10:00 tot 18:00, vrijdag van 09:30 tot 19:00, zaterdag van 09:00 tot 20:00 en zondag van 10:00 tot 17:00.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Hairbylisa zijn: Vrouwen knippen, Mannen knippen en Vrouwen kleuren
De populairste behandeling, Vrouwen knippen, heeft een gemiddelde prijs van € 45,37.
Bij Hairbylisa kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt