Hairbylisa

4,9
796 reviews
Oudegracht 24, Utrecht, 3511AP
Morgen open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
796 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Lisa is een professionele kapper met oog voor de klant. De winkel is origineel en inspirerend.
Lisa luistert naar wat je graag zou willen, kijkt hoe het haar valt, overlegt hoe ze je wil knippen en gaat dan geconcentreerd aan de slag. Precies zoals ik me dit voorstel bij een goede kapper. Daarnaast is ze ook nog erg aardig en voel je je op je gemak. Een echte aanrader.
Luistert goed naar wat je wil, hele fijne kapper!
Zoals altijd TOP
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisa
Tot je dienst voor een prachtig resultaat
4.9
249 reviews

Over

Hairbylisa is gevestigd aan de kade van de Oudegracht 24, ter hoogte van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht.  Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijgt u prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar.  Ook voor mannen word de klassieke techniek gebruikt. Zodat u haar een lange tijd goed in model blijft. Met natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kunt u ombeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring te creëren. Zelfs op grijs haar kan je hiermee mooie kleuren bereiken.  Verder in balayage en ombre-techniek zijn wij zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee, waar de klanten helemaal dol blij van worden. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle een effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.  U kunt altijd bellen of langs komen  voor advies. Hair by Lisa is op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren. De rest van de week kunt u goedkoper parkeren via www.parkbee.com.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Vakkundig37
Professioneel27
Getalenteerd20
Deskundig18

Over

Hairbylisa
Oudegracht 24
3511AP Utrecht

Hairbylisa is gevestigd in hartje centrum Utrecht. Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijg je prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar. Ook voor mannen wordt een klassieke techniek gebruikt. Zodat je haar een lange tijd goed in model blijft zitten. In balayage en ombre-techniek is de salon zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle en effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd. Je kunt altijd langskomen voor advies. Hair by Lisa is ook op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Station Utrecht centraal op loopafstand.

Het Team:
Lisa is de eigenaresse van de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Relaxed.
  • Gespecialiseerd in: Kleuren & knippen.
  • Merken & Producten: Natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kun je onbeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring.
MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
09:0018:00
ZoZondag
10:0017:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt