Hairbylisa

4,8
1045 reviews
Oudegracht 24, Utrecht, 3511AP
Open Vandaag: 10:00 - 18:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

4,8
1045 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wederom super geknipt kom hier elke keer graag terug! Lisa is super vriendelijk, kundig, fijne sfeer en knipt het haar perfect kijkend naar wat bij je past en hoe haar valt! Dankjewel en tot snel!
Dikke aanrader! 💫 Lisa denkt heel fijn met je mee en heeft echt een top techniek waardoor je haar perfect valt. Daarnaast is ze ook nog eens heel gezellig wat voor een aangename sfeer zorgt.
Nice and clean venue with stylish decor and modern equipment. Lisa is an expert in understanding head shapes and delivering precise haircuts that stand out from other hairdressers. Engaging conversation and excellent techniques to bring out the best version of your hair.
Super geknipt, bedankt Lisa!
Fijne kapper. Elke keer weer blij mee
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Hairbylisa is gevestigd aan de kade van de Oudegracht 24, ter hoogte van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht.  Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijgt u prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar.  Ook voor mannen word de klassieke techniek gebruikt. Zodat u haar een lange tijd goed in model blijft. Met natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kunt u ombeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring te creëren. Zelfs op grijs haar kan je hiermee mooie kleuren bereiken.  Verder in balayage en ombre-techniek zijn wij zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee, waar de klanten helemaal dol blij van worden. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle een effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.  U kunt altijd bellen of langs komen  voor advies. Hair by Lisa is op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren. De rest van de week kunt u goedkoper parkeren via www.parkbee.com.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Vakkundig58
Professioneel39
Deskundig36
Getalenteerd34

Over

Hairbylisa
Oudegracht 24
3511AP Utrecht

Hairbylisa is gevestigd in hartje centrum Utrecht. Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijg je prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar. Ook voor mannen wordt een klassieke techniek gebruikt. Zodat je haar een lange tijd goed in model blijft zitten. In balayage en ombre-techniek is de salon zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle en effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd. Je kunt altijd langskomen voor advies. Hair by Lisa is ook op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren.

Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Station Utrecht centraal is op loopafstand.

Het Team:
Lisa is de eigenaresse van de salon.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Relaxed.
  • Gespecialiseerd in: Kleuren & knippen.
  • Merken & Producten: Natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kun je onbeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring.
MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
09:3019:00
ZaZaterdag
09:0020:00
ZoZondag
10:0017:00
Salonawards
Top Rated 2022Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt