Hairbylisa

4,8
495 reviews
Oudegracht 24, Utrecht, 3511AP

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,8
495 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Wederom weer erg tevreden met mijn gesneden! Mooie nieuwe salon en Lisa zorgt dat je haar er weer perfect uit ziet. Ik kom snel weer terug!
Ik ben al jaren klant bij Lisa en was vorige week één van de eerste klanten in haar nieuwe salon. Wat heeft ze het mooi aangekleed! Heel sfeervol. Maar het belangrijkste is natuurlijk haar vakmanschap. Daar kom je tenslotte voor. Lisa weet wat ze doet en maakt van mijn kapsel altijd iets geweldigs. Ze gebruikt heel traditionele methoden, maar het kapsel is absoluut van deze tijd. Geweldig!
Nieuwe salon, fijne sfeer, geweldig geknipt! Dank je wel, Lisa!
Zoals altijd weer erg goed geknipt, en nu in een mooi nieuw pand aan de Oudegracht; zeker een aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisa
Tot je dienst voor een prachtig resultaat

Over

Hairbylisa is gevestigd aan de kade van de Oudegracht 24, op de hoogte van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht.  zij zijn ware kunstenaar in het kleuren en snijden van haar. Met verschillende technieken krijgt u prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar.  Ook voor mannen word de klassieke techniek gebruikt. Zodat u haar een lange tijd goed in model blijft. Met natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kunt u ombeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring te creëren. Zelfs op grijs haar kan je hiermee mooie kleuren bereiken.  Verder in balayage en ombre techniek zijn zij zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee, waar de klanten helemaal dol blij van worden. Ook coupe de soleil muts is mogelijk. Zo wordt op een snelle een effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.  U kunt altijd bellen of langs komen  voor advies. Lisa en Fleur staan voor u klaar. Hair by Lisa is op Zondag geopend, ook op zondag vrij parkeren op de Oudegracht en Weertsingel OZ in Centrum Utrecht. De rest van de week kunt u op de parkeerplekken aan de Gruttersdijk parkeren voor 2,50 per uur. Boeken via http://www.parkbee.com 4 minuten Lopen van de Salon aan de Oudegracht 24

Behandelingen

Haar

Portfolio

Fleur

Behandelingen

Haar

Portfolio

Over

Hairbylisa
Oudegracht 24
3511AP Utrecht

In Hairbylisa gevestigd op de Oudegracht in Utrecht zijn ze ware kunstenaars in het snijden van haar en door middel van deze techniek krijg jij prachtig soepel vallend haar.

Bij Hairbylisa zijn ze getraind in natuurlijk kleuren en bereiken ze met hennakleuring onbeperkte mengformules waardoor je allerlei subtiele resultaten bereikt. Zelfs op grijs of blond haar. Verder brengt Hairbylisa jouw coupe soleil aan met behulp van op maat gemaakte muts. Zo wordt op een snelle en effectieven manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.

Goed om te weten: Betaald parkeren op Gruttersdijk voor 2,50 per uur via parkbee.com. Op zondag gratis parkeren aan de Oudegracht en Weertsingel

MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0015:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt