Oudegracht 24, Utrecht, 3511AP
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
652 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ken Lisa nog van toen ze in opleiding was tot kapster en ben laatst voor het eerst bij haar eigen salon geweest. Ik voelde me nog net zo welkom als toen en de sfeer was nog steeds heel goed. Ze luisterde naar mijn wensen, gaf goed advies en heeft mijn haar heel mooi geknipt. Zeker een aanrader!
Fijn weer langs te zijn geweest in je nieuwe salon!
Altijd fijn als Lisa mijn haar weer gedaan heeft ! Zit mooi en de goede kleur
Goed geknipt en gekleurd
Lisa is a great hairdressers. She suggests how to get your desired look and truly knows her stuff. I highly recommend
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Lisa
Tot je dienst voor een prachtig resultaat
4.9
137 reviews

Over

Hairbylisa is gevestigd aan de kade van de Oudegracht 24, ter hoogte van de Bijenkorf in hartje centrum Utrecht.  Het kleuren, knippen en snijden van haar is een mooie ambacht. Met verschillende technieken krijgt u prachtige kleuringen en een mooie valling in uw haar.  Ook voor mannen word de klassieke techniek gebruikt. Zodat u haar een lange tijd goed in model blijft. Met natuurlijke kleuringen. Zoals Henna in combinatie met ontwikkelde pigmenten. Kunt u ombeperkte mengformules gebruiken voor een prachtig biologische natuurlijke haarkleuring te creëren. Zelfs op grijs haar kan je hiermee mooie kleuren bereiken.  Verder in balayage en ombre-techniek zijn wij zeer gedreven! Je krijgt er prachtige resultaten mee, waar de klanten helemaal dol blij van worden. Ook coupe de soleil is mogelijk. Zo wordt op een snelle een effectieve manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.  U kunt altijd bellen of langs komen  voor advies. Hair by Lisa is op Zondag geopend, dan ook op veel plekken in centrum vrij parkeren. De rest van de week kunt u goedkoper parkeren via www.parkbee.com.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Lisa

Vakkundig17
Professioneel17
Deskundig11
Vriendelijk11

Over

Hairbylisa
Oudegracht 24
3511AP Utrecht

In Hairbylisa gevestigd op de Oudegracht in Utrecht zijn ze ware kunstenaars in het snijden van haar en door middel van deze techniek krijg jij prachtig soepel vallend haar.

Bij Hairbylisa zijn ze getraind in natuurlijk kleuren en bereiken ze met hennakleuring onbeperkte mengformules waardoor je allerlei subtiele resultaten bereikt. Zelfs op grijs of blond haar. Verder brengt Hairbylisa jouw coupe soleil aan met behulp van op maat gemaakte muts. Zo wordt op een snelle en effectieven manier een gemêleerde blonde kleur gecreëerd.

Goed om te weten: Betaald parkeren op Gruttersdijk voor 2,50 per uur via parkbee.com. Op zondag gratis parkeren aan de Oudegracht en Weertsingel

MaMaandag
10:0016:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
10:0015:00
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Top Rated 2017

Kappers in de buurt