Reviews

4,6
981 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Prima
Anoniem
2 dagen geleden
Goed en netjes geknipt en een goede sfeer in de salon.
Michel
2 dagen geleden
Voor een tweede keer bij Rana op de stoel gezeten voor een behandeling van mijn wenkbrauwen. Bij de eerste keer had ik al het gevoel dat ik bij de juiste persoon ben voor mijn wenkbrauwen. Stralend de deur uit... Gezellige sfeer, aardig personeel!
Soraya Huussen-Kazanci
4 dagen geleden
Heel gastvrij, als een heer ontvangen en aangesproken. Zeer bekwame gastvrouw en gastheren. Vakmensen!
Daan
5 dagen geleden
De medewerkers zijn geweldig. Harstikke aardig en daarnaast erg goed in hun werk. Was echt een plezier om naar de kapper te gaan. Ik ben geknipt door Adnan (als ik me niet vergis) en ben er erg tevreden over. Ik ga zeker weer terug.
Bart
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Sipan Style
Voorstraat 26
3512EW Utrecht

Bij Sipan Style, gevestigd aan de Voorstraat in Utrecht, kun je ontspannen genieten van een kopje cappuccino, terwijl topstylist Hassan je voorziet van een prachtig kapsel. Bij Sipan Style kan je als man of vrouw terecht om je professioneel te laten knippen of kleuren. Je wenkbrauwen of baard komen hier niks tekort. De topstylist denkt graag met je mee en geeft je advies over hoe je je haar thuis kunt verzorgen en stylen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en tevredenheid zijn de ingrediënten van Sipan Style. Het motto van deze salon is: ‘shine all the time’.

Maandag
11:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt