Reviews

4,6
986 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik word altijd netjes en vriendelijk behandeld bij Sipan. Prima service voor een goede prijs!
Judith
één dag geleden
Ik had grote twijfels over de kleur die ik had gekregen, maar zoals altijd had de meester weer eens gelijk. Het is prachtig! En dat is een kunst, weten wat de klant wil voordat de klant dat zelf weet :) Mijn enorme bos is door een collega ook weer netjes bijgeknipt en ik heb goed advies gekregen over het behandelen van mijn droge haar. Ik ben zo blij met deze salon. Ik moet er een half uur voor rijden, maar no way dat ik ooit nog iemand anders aan mijn haar laat zitten.
Georgina
2 dagen geleden
Uitstekend geholpen, Vriendelijke mensen, goed geknipt.
Rick
3 dagen geleden
Jessica
4 dagen geleden
Ik was er voor mijn afspraak en werd eerder geholpen... inmiddels kent het personeel mij, de mensen zijn ontzettend beleefd en weren precies wat ij wil. Dankjewel!
Steven
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Sipan Style
Voorstraat 26
3512EW Utrecht

Bij Sipan Style, gevestigd aan de Voorstraat in Utrecht, kun je ontspannen genieten van een kopje cappuccino, terwijl topstylist Hassan je voorziet van een prachtig kapsel. Bij Sipan Style kan je als man of vrouw terecht om je professioneel te laten knippen of kleuren. Je wenkbrauwen of baard komen hier niks tekort. De topstylist denkt graag met je mee en geeft je advies over hoe je je haar thuis kunt verzorgen en stylen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en tevredenheid zijn de ingrediënten van Sipan Style. Het motto van deze salon is: ‘shine all the time’.

Maandag
11:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt