Reviews

4,6
1039 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Warme sfeer, lieve mensen en zeer tevreden met mijn nieuw kapsel
Anoniem
2 dagen geleden
fijn ontvangst
Ramses
2 dagen geleden
Ik ben snel en goed geholpen
Anoniem
2 dagen geleden
Vriendelijk verwelkomd met een kop thee. Ik kon direct de stoel in en ben mooi geknipt en geföhnd! Zeker voor herhaling vatbaar!
Sarah
3 dagen geleden
Ze begrepen maar niet wat ik wilde. Al bij al kreeg ik niet het kapsel waar ik tevreden mee was... Ze bleven er maar dingen aan doen wat ik niet leuk vond. Ze deden meer wat ZIJ dachten dat goed voor mij was, terwijl het juist precies was wat ik niet wilde. Maar ze waren voor de rest wel vriendelijk hoor, ik kom gewoon nooit meer terug. Ik was met een vriendin er naartoe gegaan die ook haar haren liet knippen en zij was ook niet echt tevreden.
Kannica
5 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Sipan Style
Voorstraat 26
3512EW Utrecht

Bij Sipan Style, gevestigd aan de Voorstraat in Utrecht, kun je ontspannen genieten van een kopje cappuccino, terwijl topstylist Hassan je voorziet van een prachtig kapsel. Bij Sipan Style kan je als man of vrouw terecht om je professioneel te laten knippen of kleuren. Je wenkbrauwen of baard komen hier niks tekort. De topstylist denkt graag met je mee en geeft je advies over hoe je je haar thuis kunt verzorgen en stylen. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en tevredenheid zijn de ingrediënten van Sipan Style. Het motto van deze salon is: ‘shine all the time’.

Maandag
11:0019:00
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt