Utrecht Hairstyle

Lange Jansstraat 6, Utrecht
4,7
214 reviews
Lange Jansstraat 6, Utrecht
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
214 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
They really pay close attention to you and what you want!
Anoniem
2 dagen geleden
Ik ben ontzettend tevreden over hoe mijn haar is geknipt en ook de highlights zijn nog mooier dan ik had durven hopen. Na afloop is mijn haar ook nog eens prachtig gestyled. Hier weten ze wat ze doen. Ik kom zeker terug!
Senna
3 dagen geleden
All good!
Kamil
4 dagen geleden
Nette kapsalon, vriendelijk personeel. Kreeg wel het idee dat ze geen rekening houden met afspreken, maar gewoon maar alle tijden openzetten: toen ik kwam, werd ik begroet en vijf min later gevraag dof ik een afspraak had (ja, vijf minuten geleden). Werd uiteindelijk een kwartier later geholpen en haar moest per se gewassen (ik gebruik alleen natuurlijk producten, waarmee ik het die ochtend nog had gewassen, dus wilde dit niet, wat na paar keer vragen goed was). Ontzettend vriendelijk geholpen, jas aangenomen, mij gevraagd hoe ik het precies wilde. Dit werd doorgegeven aan degene die mij uiteindelijk knipte, maar de helft was niet verteld ("hulp" had doorgegeven dat de kapper niet aan m'n pony mocht zitten, maar we hadden juist doorgesproken hoe ik die wilde hebben, beetje vreemd...). Eindresultaat prima en zeer vriendelijke lui, maar aantal dingen hadden beter gekund.
Marieke
5 dagen geleden
Personeel was erg aardig en ik ben super blij met het advies en m’n nieuwe kapsel
Rianne
8 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Utrecht Hairstyle
Lange Jansstraat 6
Utrecht

In de Lange Jansstraat in het centrum van Utrecht vind je UTRECHT HAIRSTYLE, een kapsalon waar zowel mannen, vrouwen en kinderen terechtkunnen voor onder andere het knippen en kleuren van het haar. Eigenaren Nael heeft meer dan 20 jaar ervaring als kapper, backstage en voor verschillende artiesten in Dubai en Libanon. Al hun kennis en training zal ervoor zorgen dat jij tevreden de salon verlaat met een kapsel dat helemaal in stijl is. Tevens zijn ze gespecialiseerd in het epileren met touw, ook wel threading genoemd. De salon is centraal gelegen en daarom ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Maandag
11:3019:00
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0020:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Kappers in de buurt