Utrecht Hairstyle

Lange Jansstraat 6, Utrecht
4,7
123 reviews
Lange Jansstraat 6, Utrecht
Dalurenkorting

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,7
123 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Michelle
2 dagen geleden
Afgelopen zaterdag mijn wenkbrauwen laten epileren met touwtjes en zeer tevreden! Het werd gedaan met veel aandacht en ik ben klantvriendelijk geholpen. Ik kom zeker terug bij Utrecht hairstyle!
Joyce
2 dagen geleden
Ik ben geholpen door Khaled, echt een ontzettend leuk en lief mens! Hij wist precies welke kleur ik bedoelde nadat ik plaatjes had laten zien en de kleur heeft in 1x gepakt (terwijl ik normaal gesproken best probleem haar heb) het is prachtig geworden en ik kreeg ook meteen wat leuke tips om het zelf te stylen thuis! Ik ben super blij met mijn kleur en kapsel en kom hier zeker weer terug!
Rita
2 dagen geleden
Branko
2 dagen geleden
Eerste keer en heel blij mee
Daphne
2 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Utrecht Hairstyle
Lange Jansstraat 6
Utrecht

In de Lange Jansstraat in het centrum van Utrecht vind je UTRECHT HAIRSTYLE, een kapsalon waar zowel mannen, vrouwen en kinderen terechtkunnen voor onder andere het knippen en kleuren van het haar. Eigenaren Nael heeft meer dan 20 jaar ervaring als kapper, backstage en voor verschillende artiesten in Dubai en Libanon. Al hun kennis en training zal ervoor zorgen dat jij tevreden de salon verlaat met een kapsel dat helemaal in stijl is. Tevens zijn ze gespecialiseerd in het epileren met touw, ook wel threading genoemd. De salon is centraal gelegen en daarom ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Maandag
11:0019:00
Dinsdag
09:3019:00
Woensdag
09:3019:00
Donderdag
09:3021:00
Vrijdag
09:3019:00
Zaterdag
09:3018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt