Utrecht Hairstyle

Lange Jansstraat 6, Utrecht
4,5
317 reviews
Lange Jansstraat 6, Utrecht
Daluren

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,5
317 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
perfect
Sebastiaan Douma
9 uur geleden
Er werd uitgebreid de tijd genomen voor de knipbeurt. Ook werd er goed geluisterd naar wat ik wilde! Heb al meerdere complimenten gekregen over mijn haar. Ik kom zeker nog eens terug!
Merel
16 uur geleden
Ik had gereserveerd bij khaled, maar werd vervolgens geknipt door een vrouw. Bleek hij niet aanwezig te zijn. Jammer, maar gelukkig ben ik door deze vrouw ook prima geknipt! Prijs kwaliteit is top hier.
Michelle Ernst
één dag geleden
Gemoedelijke sfeer. Vriendelijk ontvangst met drankje. Maar dat is vrij normaal. Wat echter boven verwachting was, was de sympatieke en erg kundige kapper. Neemt zijn vak serieus en heeft duidelijk oog voor detail. Ben heel wat Utregse kappers afgeweest en dit is mijn nieuwe favoriet. Leuke gespreksparter ook, ongedwongen en interessante (Syrische vluchteling) achtergrond. Het betrof de wat oudere man.
Rams
2 dagen geleden
Super fijne salon, vriendelijk personeel.
Muriel
4 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Utrecht Hairstyle
Lange Jansstraat 6
Utrecht

In de Lange Jansstraat in het centrum van Utrecht vind je UTRECHT HAIRSTYLE, een kapsalon waar zowel mannen, vrouwen en kinderen terechtkunnen voor onder andere het knippen en kleuren van het haar. Eigenaren Nael heeft meer dan 20 jaar ervaring als kapper, backstage en voor verschillende artiesten in Dubai en Libanon. Al hun kennis en training zal ervoor zorgen dat jij tevreden de salon verlaat met een kapsel dat helemaal in stijl is. Tevens zijn ze gespecialiseerd in het epileren met touw, ook wel threading genoemd. De salon is centraal gelegen en daarom ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

MaMaandag
11:3019:00
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0019:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2018

Kappers in de buurt