Nieuwe Crooswijkseweg 22A, Rotterdam
Home-based venue
Open Today: 12:00 - 20:00

Browse services

Venue reviews

5,0
13 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb mijn vaste kapster gevonden en dat is Adelina. Ik geef mij niet zo snel over aan een kapster. Dit omdat een kapster niet altijd luistert wat ik wil maar bij Adelina geldt 1 ding en dat is een tevreden klant die met mooi haar naar buiten gaat. Onze contact na het boeken was al geruststellend. Adelina is prof, vriendelijk, grondig, vastberaden, geruststellend en boven alles ik voelde mij thuis. Na 10 jaar mijn 1e permanent weer laten zetten. Dit met top resultaat. Lieve Adelina, ga zo door.
Goed geholpen met permanent krullen, lief en doet haar best !
Heel fijn geholpen, mijn nieuwe vaste kapster!
Adelina is een schat. Wat een lieve vrouw, zeer professioneel en neemt echt de tijd voor haar klant. Adelina denkt mee, is oprecht en doet dit werk duidelijk met veel liefde. Ga zo door, lieve Adelina. Ik kom graag terug.
Ik heb bij diverse salons een keratine behandeling geprobeerd, maar nog nooit is het resultaat zo mooi geweest als bij Adelinde. Ze is professioneel, neemt ruim de tijd en is een super lief en warm mens!
Show more reviews...

Meet the team

Adelina
5.0
11 reviews

Services

Hair
Face
Hair removal

Portfolio

Amenities

General
Women only
Air conditioning
Internet
Free Wifi
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Location
Close to bus stop
Close to train station
Paid parking available

About

Hairextensions La fabulosa Hair
Nieuwe Crooswijkseweg 22A
Rotterdam

Hairextensions La fabulosa Hair is een sfeervolle kapsalon in Rotterdam. Je bent hier aan het juiste adres voor een goede knip- en kleurbeurt of het laten zetten van haarextensions. Voor eigenaresse Adelina zijn vriendelijkheid en betrouwbaarheid een prioriteit, dus in de salon hangt een gezellige sfeer waardoor je je al snel op je gemak voelt. Met vijf jaar ervaring in het vak weet Adelina precies waar ze op moet letten om jou het perfect kapsel te bezorgen. Of je nu kiest voor een set extensions, een nieuwe kleur of een verzorgingsbehandeling, je kunt er zeker van zijn dat je met een tevreden gevoel de salon weer verlaat.

MonMonday
09:0020:00
TueTuesday
12:0020:00
WedWednesday
Closed
ThuThursday
10:0020:00
FriFriday
12:0020:00
SatSaturday
13:0018:00
SunSunday
13:0018:00

Hair Salons nearby