Hairextensions La fabulosa Hair Reviews

Nieuwe Crooswijkseweg 22A, Rotterdam

Check availability and book online

Reviews are written by customers after their visit.

5,0
14 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik heb bij diverse salons een keratine behandeling geprobeerd, maar nog nooit is het resultaat zo mooi geweest als bij Adelinde. Ze is professioneel, neemt ruim de tijd en is een super lief en warm mens!
Super leuke en lieve vrouw.ze vraagt wat je wilt en hoe je het wilt .Ze is vakkundig en ook precies .Ze is eerlijk en erg gastvrij en een plus punt dat ze om de hoek van me woont wist ik niet.Zeker een aanrader !!😘😘
Ik werd heel warm en welkom ontvangen. Adelina neemt echt de tijd voor je en luistert naar je wensen. Ze denkt mee over wat mooi zal staan en geeft net dat beetje extra. Goed geknipt en gestyled, heel blij mee. Daarbij was het ook erg gezellig. Ik kom zeker terug :)
Adelina heeft precies mijn haar zo geknipt als ik het wil hebben. Ik heb in 20 jaar bij alle kappers gevraagd om mn haar in heel veel laagjes te knippen. Geen enkele kapper kon dat, behalve Adelina. Zij is in staat mij die langgekoesterde kapsel te knippen. Super bedankt!
Adaline is een hele goede kapster die veel tijd voor je uittrekt en erg professioneel en aardig is. De kapsalon is een knusse kleine kamer in haar eigen huis.