Hammam & Beautysalon Lina

Verlengde Heereweg 42, Groningen, 9722AD

Sorry, Hammam & Beautysalon Lina is temporarily unavailable on Treatwell. Find nearby salons with availability below or search to see all salons nearby.

Find the best venues near you

Browse more venues

WellCome Wellness - The Market Hotel

1091 reviews
Grote Markt 31, Groningen

Browse services

All
Nails
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,1
181 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Ik ben heerlijk gemasseerd afgelopen week. Fatima wist goed de spieren te vinden in mijn nek, rug en schouders. Stevig en heerlijke massage die mijn vermoeide spieren nodig hadden. Ik voelde me op mijn gemak, het was lekker warm en wat ik ook erg prettig vond; ik had niet het idee dat ik een gesprek op gang moest houden. Ik houd wel van een beetje stilte :) Ik zou elke maand hier wel een massage willen boeken.
Show venue reply...
Bij aankomst een kopje thee aangeboden gekregen, ik kreeg een vieze lepel. Gaf het netjes aan, ik kreeg geen excuses maar er werd een lepel in me handen gedrukt. Mijn behandeling stond om 16:00 gepland, ik werd om 16:20 geholpen en mijn massage begon om 16:25. Ik had geboekt voor 50 minuten, om 17:00 stond ik al af te rekenen. Fatima deed alsof zij mij een massage van 60 minuten had gegeven en wou me er ook nog meer geld voor vragen. Behandeling zelf was ook minimaal.
Tevreden met het resultaat, het had iets lichter gemogen maar bij een eerste behandeling bij een nieuwe salon is het altijd even zoeken naar de juiste kleur. Fatima had de afspraak verkeerd in de agenda staan waardoor ik buiten moest wachten, dat was wat vervelend maar het is netjes opgelost door Fatima. De prijs is van de behandeling is goed. Het is wel wat gehorig in de salon. Al met al was het prima. Ik kom zeker nog een keer.
Show venue reply...
Ontzettend fijne en ontspannende massage gehad, ik kom zeker nog een keer!
Show venue reply...
Een uitgebreide en gezellige behandeling met tips en trucs
Show venue reply...
Show more reviews...

About

Hammam & Beautysalon Lina
Verlengde Heereweg 42
9722AD Groningen

Hammam en Beautysalon Lina is goed voor de Oosterse beleving en een dagje ultiem relaxen. Gastvrijheid en dienstverlening zijn de sleutelwoorden. Geniet in een warme en ontspannen sfeer en verwen jezelf met vele heerlijke behandelingen. Naast de hammam kan je ook genieten in de sauna of gebruik maken van de beautysalon. De gastvrouw nodigt je uit om plaats te nemen in de rustruimte met een kopje koffie of (munt)thee. Vervolgens ga je naar de kleedruimte en berg je je kleren en eigendommen op in een locker. Badkleding, handdoeken en slippers zijn te huur.

MonMonday
10:3019:00
TueTuesday
10:3019:00
WedWednesday
10:3019:00
ThuThursday
10:3020:00
FriFriday
10:3020:00
SatSaturday
10:3019:00
SunSunday
10:3019:00