Hammam & Beautysalon Lina

Verlengde Heereweg 42, 9722AD Groningen
3,9
143 reviews
Verlengde Heereweg 42, 9722AD Groningen

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

3,9
143 reviews
Ambiance
Hygiëne
Spa faciliteiten
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Kina
3 maanden geleden
goede behandeling maar kille sfeer, was er ook erg koud.
Anoniem
5 maanden geleden
Marga
7 maanden geleden
Ik ben in deze salon geweest voor een hars beurt. De ruimte waarin dit plaats vindt is krap en onverzorgd. Het heeft niet de uitstraling en inrichting die je verwacht van een salon, voelt een beetje als een achteraf kamertje waarin dit plaats vindt. Over de behandeling was ik ook minder tevreden, voor een deel van mijn benen duurde dit een uur, terwijl in andere salons gehele benen vaak max 45 min duurt. Tijdens de hars beurt kreeg ik hars op mijn nieuw gekochte top. De medewerker verontschuldigde zich en adviseerde mij om de top thuis te behandelen en te wassen. Indien de hars er niet uit zou gaan kon ik contact opnemen en dan zou de top vergoed worden. Via de site heb ik het contactformulier nadien ingevuld dat ik de vlek er niet uit kreeg. Ruim 2 weken kreeg ik geen antwoord. Aangezien het hoog zomer is, heb ik ondertussen zelf een nieuwe top gekocht er vanuit gaande dat de salon de top zou vergoeden (zoals toegezegd). Ik werd telkens niet terug gebeld en toen ik zelf nog 2 x probeerde te bellen werd er eindelijk opgenomen. Dit is wat er gezegd werd over mijn klacht: 1. het contact formulier doet het niet. 2. het lag aan mijn telefoon dat ik geen contact met ze kon krijgen 3. een vergoeding van de top kon niet plaats vinden. 4.ik kon de top langs brengen zodat het schoongemaakt ging worden. Hierop was mijn reactie; hier heb ik weinig aan, er is toegezegd dat ik het bedrag vergoed zou krijgen als ik het niet schoon kreeg na het wassen, ik hem mij gehouden aan de afspraak, de salon houdt zicht niet aan de afspraak. In het gesprek lag het allemaal aan mij 'jouw telefoon doet het niet goed, je hebt niet goed geluisterd, etc etc' maar uiteindelijk komt het er op neer, er is een kledingstuk kapot gegaan, een klant belt met een klacht en deze wordt niet naar tevredenheid opgelost en voor het bedrag van 25 euro van de top raak je een klant kwijt en heb je een slechte review.
Anoniem
7 maanden geleden
Ik had een afspraak gemaakt via treatwell voor een massage maar toen ik op de afgesproken tijd aankwam waren ze gesloten.
Gabrielle
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Hammam & Beautysalon Lina
Verlengde Heereweg 42
9722AD Groningen

Hammam en Beautysalon Lina is goed voor de Oosterse beleving en een dagje ultiem relaxen. Gastvrijheid en dienstverlening zijn de sleutelwoorden. Geniet in een warme en ontspannen sfeer en verwen jezelf met vele heerlijke behandelingen. Naast de hammam kan je ook genieten in de sauna of gebruik maken van de beautysalon. De gastvrouw nodigt je uit om plaats te nemen in de rustruimte met een kopje koffie of (munt)thee. Vervolgens ga je naar de kleedruimte en berg je je kleren en eigendommen op in een locker. Badkleding, handdoeken en slippers zijn te huur.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0022:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0022:00
ZaZaterdag
10:0022:00
ZoZondag
10:0022:00

Spas in de buurt