Zomerhofstraat 71-232, Rotterdam, 3032CK
Open Wednesday: 10:00 - 16:00

Browse services

Venue reviews

4,9
103 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Er is een heel aangename sfeer in de salon door de rustgevende muziek en de heerlijke geur. De totale body massage maakt dat ik me daarna helemaal ontspannen voel. De klankschalen werken goed op de chakra's. Ik heb meteen een knoop kunnen doorhakken en een goede beslissing kunnen nemen. Body en soul zijn weer in balans. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Wat een heerlijke massage! Leuke locatie. Ik voelde me gelijk op me gemak. Ga zeker nog een keer terug
Kundige massage in een prettige sfeer. Je voelt je echt op je gemak en het is gemakkelijk om je aan de massage over te geven.
Heerlijke massage, persoonlijke aandacht en fijne sfeer!
Heerlijke nek/schouder/rug massage, hoofd massage en voet massage gehad. Ik kom zeker nog een keer terug, want ik ben erg benieuwd naar haar klankschaal sessies
Show more reviews...

Meet the team

Nicole
4.9
72 reviews

About

Welkom! Ik ben Nicole Jacott, eigenaresse heartspace108. Sinds 2014 gespecialiseerd in diverse massagetechnieken. Daarnaast gefascineerd door de mens als geheel; mind, body, soul. Vanuit die holistische zienswijze, en mijn passie voor de mens en vitaliteit, focust heartspace108 zich naast massage ook op (personal) yoga, mindfulness, meditatie en coaching.

Services

Massage

Portfolio

What our customers say about Nicole

Skilled13
Professional10
Knowledgeable8
Experienced6

Amenities

Products
Natural ingredients
Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted
Languages spoken
English
Dutch

About

heartspace108
Zomerhofstraat 71-232
3032CK Rotterdam

Aan de rand van Rotterdam Centrum, in het Zomerhofkwartier in het Oude Noorden vind je heartspace108. In deze rustgevende salon ben je aan het juiste adres voor een breed aanbod aan massages, variërend van intuïtieve ontspanningsmassage, nek-, schouder-, rugmassage, deep tissue, tot aan zwangerschapsmassage en specifieke deelmassages voor de voeten, handen of het gezicht.

Dichtstbijzijnde Openbaar vervoer:
Tramhalte 4 Heer Bokelweg ligt op twee minuten loopafstand. Tram-/bushalte Weena ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Treinstation Rotterdam centraal.

Het Team:
Bij eigenaresse Nicole ben je in goede handen, Of je nu puur even wilt ontspannen, of specifieke klachten hebt, Met aandacht en toewijding weet zij iedere massage op de persoon af te stemmen en vanuit een holistische zienswijze ligt haar focus op het in balans brengen van lichaam en geest, zowel mentaal als fysiek.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Rustgevend.
  • Gespecialiseerd in: Intuïtieve ontspanningsmassage, nek-, schouder-, rugmassage, deep tissue, tot aan zwangerschapsmassage en specifieke deelmassages voor de voeten, handen of het gezicht.
  • Merken & producten: Er wordt enkel gebruik gemaakt van 100% natuurlijke olien. Afhankelijk van het doel van de massage en de eventuele klachten kan er gekozen worden voor een olie met diepere werking, zoals magnesiumolie, Arnica, of etherische oliën.
  • De extra's: Een bezoekje aan heartspace108 zal ervoor zorgen dat je ontspannen en verkwikt de salon weer verlaat!
MonMonday
Closed
TueTuesday
Closed
WedWednesday
10:0016:00
ThuThursday
10:0021:00
FriFriday
13:3021:00
SatSaturday
10:0021:00
SunSunday
10:0021:00

Massage & Therapy Centres nearby