Zomerhofstraat 71-232, Rotterdam, 3032CK
Woensdag open: 10:00 - 16:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
124 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik had last van rug/schouder- en nekklachten door stress en verkeerde houding. Na de 60 min rug-en schouder massage voelt alles soepeler en ontspannen. Nicole is top!
Heel erg prettige ervaring, kan niet anders zeggen
Nicole is incredibly gifted! I had lower back issues for a while and she was able to sort them out within a few sessions.
Relax massage :)
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Nicole
4.9
86 reviews

Over

Welkom! Ik ben Nicole Jacott, eigenaresse heartspace108. Sinds 2014 gespecialiseerd in diverse massagetechnieken. Daarnaast gefascineerd door de mens als geheel; mind, body, soul. Vanuit die holistische zienswijze, en mijn passie voor de mens en vitaliteit, focust heartspace108 zich naast massage ook op (personal) yoga, mindfulness, meditatie en coaching.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Nicole

Vakkundig15
Professioneel10
Deskundig8
Ervaren7

Voorzieningen

Product
Natuurlijke ingrediënten
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Talen
Engels
Nederlands

Over

heartspace108
Zomerhofstraat 71-232
3032CK Rotterdam

Aan de rand van Rotterdam Centrum, in het Zomerhofkwartier in het Oude Noorden vind je heartspace108. In deze rustgevende salon ben je aan het juiste adres voor een breed aanbod aan massages, variërend van intuïtieve ontspanningsmassage, nek-, schouder-, rugmassage, deep tissue, tot aan zwangerschapsmassage en specifieke deelmassages voor de voeten, handen of het gezicht.

Dichtstbijzijnde Openbaar vervoer:
Tramhalte 4 Heer Bokelweg ligt op twee minuten loopafstand. Tram-/bushalte Weena ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand.
Treinstation Rotterdam centraal.

Het Team:
Bij eigenaresse Nicole ben je in goede handen, Of je nu puur even wilt ontspannen, of specifieke klachten hebt, Met aandacht en toewijding weet zij iedere massage op de persoon af te stemmen en vanuit een holistische zienswijze ligt haar focus op het in balans brengen van lichaam en geest, zowel mentaal als fysiek.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Rustgevend.
  • Gespecialiseerd in: Intuïtieve ontspanningsmassage, nek-, schouder-, rugmassage, deep tissue, tot aan zwangerschapsmassage en specifieke deelmassages voor de voeten, handen of het gezicht.
  • Merken & producten: Er wordt enkel gebruik gemaakt van 100% natuurlijke olien. Afhankelijk van het doel van de massage en de eventuele klachten kan er gekozen worden voor een olie met diepere werking, zoals magnesiumolie, Arnica, of etherische oliën.
  • De extra's: Een bezoekje aan heartspace108 zal ervoor zorgen dat je ontspannen en verkwikt de salon weer verlaat!
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0016:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
13:3021:00
ZaZaterdag
10:0021:00
ZoZondag
10:0021:00
Salonawards
Top Rated 2021

Massagesalons in de buurt