Heike Schicketanz Beauty & Wellness

4,8
585 reviews
Wilhelminalaan 2, Hoorn, 1623MA
Open Tomorrow: 11:00 - 19:00

Browse services

All
Hair removal
Face
Massage
Body

Venue reviews

4,8
585 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Het was 'n geweldige ervaring
Heel warme vrouw die echt meedenkt.
Show more reviews...

Meet the team

Rochelle
Schoonheidsspecialiste /Huidverbetering / Massage
4.7
15 reviews

About

Mijn naam is Rochelle den Dulk. De opleiding allround schoonheidsspecialist, cosmetische hand,- en voetverzorging, visagie en hairstyling heb ik gevolgd aan het Gerda Siemer College te Amsterdam. Momenteel ben ik werkzaam in een dokterspraktijk in Zwaag en in het Dijklander ziekenhuis te Purmerend. Na het behalen van mijn kwalificaties in 1998, ben ik mij verder gaan specialiseren in de volgende vakgebieden: acné en littekenverbetering, cosmetisch camoufleren, elektrisch ontharen en onderwijskunde. Mijn massagetechnieken zijn: manuele lymfedrainagetherapie, Zweedse massage en hotstone massage. Ik ben gecertificeerd voor alle lichaamsbehandelingen van Salon Heike. Mijn werkdagen zijn vrijdag en een zaterdag per maand.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal
Heike
schoonheidsspecialiste, huidverbetering en masseuse.
4.9
370 reviews

About

Hi! Mijn naam is Heike, leuk kennis te maken! In mijn geboorteland, Duitsland, heb ik een medische opleiding gedaan en nu woon ik sinds 2000 in Nederland. Hier heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste en masseuse gevolgd. Nu heb ik sinds 2003 mijn eigen schoonheidssalon in Hoorn. Mijn streven is om met hoofdzakelijk natuurlijke producten het beste uit jouw huid te halen. Dit doe ik met de merken: Esse Skincare Evolve Organic Beauty, Jan Marini, 5D from Paris. Ik ben gespecialiseerd in verschillende huidverbeterende behandelingen o.a. Microneedling, Christal peeling, Dermaplanning, Bindweefselmassage, Faceliftmassage, Radiofrequentie, Fruitzuurpeeling,Cryotherapie, Bioslimming, Body Sculpting, hiermee kan je jou onder-huid vet definitief verwijderen, afslanken, verstevigen en verjongen, maar ook lichamelijke klachten als spierpijn, zenuwpijn en ontstekingen verminderen en voor lymfe drainage etc, etc. Je kan mij altijd bellen, mailen of appen voor meer informatie. Ik hoop je snel te verwelkomen bij mij in de salon! ❤️

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

Portfolio

What our customers say about Heike

Professional45
Knowledgeable44
Skilled34
Experienced19
Somayeh
Schoonheidsspecialiste/ Huidverbetering
4.9
9 reviews

About

Mijn naam is Somayeh , mijn geboorteland is Iran. In Nederland heb ik een opleiding als Preventie assistent gevolgd en werk momenteel bij een tandartspraktijk in Hoorn. In 2020 heb ik met veel succes de opleiding tot allround schoonheidsspecialist afgerond. Ik ben gekwalificeerd in Dermaplaning, Microneedling en Treading. Ook geef ik afslankbehandelingen, huid- en spierversteviging met Cryotherapie , Bioslimming en Body Sculpting apparatuur. Mijn werkdagen zijn maandag en een zaterdag per maand.

Services

Body
Face
Nails
Massage
Hair removal

About

Heike Schicketanz Beauty & Wellness
Wilhelminalaan 2
1623MA Hoorn

Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke beautybehandeling? Breng dan een bezoek aan Heike Schicketanz Beauty & Wellness aan de Wilhelminalaan. Eigenaresse Heike werkt als schoonheidsspecialiste, pedicure, masseuse en heeft zich tevens gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging. Daarnaast worden er verschillende huidverbeterende behandelingen aangeboden en werkt Heike alleen met natuurlijke producten. Door een bezoek aan deze salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

Handig om te weten: je kunt in de buurt de eerste twee uur gratis parkeren.

MonMonday
09:0019:00
TueTuesday
11:0019:00
WedWednesday
09:0017:00
ThuThursday
09:0017:00
FriFriday
09:0017:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed

Beauty Salons nearby