Heike Schicketanz Beauty & Wellness

4,8
645 reviews
Wilhelminalaan 2, Hoorn, 1623MA
Vandaag open: 09:00 - 17:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,8
645 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Genoeg keuzes en goed advies.
Heerlijke behandeling. Heike is zorgvuldig en vakkundig en houdt goed rekening met de wensen
Erg genoten van de ontspanningsmassage
Heerlijke effectieve behandeling gehad.
Hele fijne op maat behandeling en veel opties aan high tec apparatuur.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Heike
schoonheidsspecialiste, huidverbetering en masseuse.
4.9
401 reviews

Over

Hi! Mijn naam is Heike, leuk kennis te maken! In mijn geboorteland, Duitsland, heb ik een medische opleiding gedaan en nu woon ik sinds 2000 in Nederland. Hier heb ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste en masseuse gevolgd. Nu heb ik sinds 2003 mijn eigen schoonheidssalon in Hoorn. Mijn streven is om met hoofdzakelijk natuurlijke producten het beste uit jouw huid te halen. Dit doe ik met de merken: Esse Skincare Evolve Organic Beauty, Jan Marini, 5D from Paris. Ik ben gespecialiseerd in verschillende huidverbeterende behandelingen o.a. Microneedling, Christal peeling, Dermaplanning, Bindweefselmassage, Faceliftmassage, Radiofrequentie, Fruitzuurpeeling,Cryotherapie, Bioslimming, Body Sculpting, hiermee kan je jou onder-huid vet definitief verwijderen, afslanken, verstevigen en verjongen, maar ook lichamelijke klachten als spierpijn, zenuwpijn en ontstekingen verminderen en voor lymfe drainage etc, etc. Je kan mij altijd bellen, mailen of appen voor meer informatie. Ik hoop je snel te verwelkomen bij mij in de salon! ❤️

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Heike

Professioneel52
Deskundig47
Vakkundig41
Ervaren21
Rochelle
Schoonheidsspecialiste /Huidverbetering / Massage
4.9
30 reviews

Over

Mijn naam is Rochelle den Dulk. De opleiding allround schoonheidsspecialist, cosmetische hand,- en voetverzorging, visagie en hairstyling heb ik gevolgd aan het Gerda Siemer College te Amsterdam. Momenteel ben ik werkzaam in een dokterspraktijk in Zwaag en in het Dijklander ziekenhuis te Purmerend. Na het behalen van mijn kwalificaties in 1998, ben ik mij verder gaan specialiseren in de volgende vakgebieden: acné en littekenverbetering, cosmetisch camoufleren, elektrisch ontharen en onderwijskunde. Mijn massagetechnieken zijn: manuele lymfedrainagetherapie, Zweedse massage en hotstone massage. Ik ben gecertificeerd voor alle lichaamsbehandelingen van Salon Heike. Mijn werkdagen zijn vrijdag en een zaterdag per maand.

Behandelingen

Nagels
Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Rochelle

Vakkundig5

Over

Heike Schicketanz Beauty & Wellness
Wilhelminalaan 2
1623MA Hoorn

Wil jij jezelf graag van top tot teen in de watten laten leggen met een heerlijke beautybehandeling? Breng dan een bezoek aan Heike Schicketanz Beauty & Wellness aan de Wilhelminalaan. Eigenaresse Heike werkt als schoonheidsspecialiste, pedicure, masseuse en heeft zich tevens gespecialiseerd in natuurlijke huidverzorging. Daarnaast worden er verschillende huidverbeterende behandelingen aangeboden en werkt Heike alleen met natuurlijke producten. Door een bezoek aan deze salon krijgt jouw natuurlijke schoonheid weer de kans om te stralen en kom je tevens helemaal tot rust.

Handig om te weten: je kunt in de buurt de eerste twee uur gratis parkeren.

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0017:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt