Schoonheidssalon
in Hoorn, Noord-Holland
Elke datum
Schoonheidssalons

Kies uit 10 schoonheidssalons in Hoorn, Noord-Holland

The Skin Journey

4,7
14 reviews
Hoorn, Noord-Holland
Laat zien op de kaart
BIAB reparatie 15 min
€3,50
ADD applicatie per nagel 5 min
€1,50
Bovenlip 10 min
€8
Kort overzicht salongegevens
MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
10:0015:00
ZoZondag
Gesloten

The Skin Journey is specialist op alle vlakken in de beautybranche. Wij bieden talloze verschillende behandelingen aan zowel huidverbeterend als ontspannend. Van nagelstyling tot wenkbrauwbehandelingen bij The Skin Journey bent u aan het juiste adres. Wij volgen regelmatig cursussen en trainingen om onszelf te blijven oriënteren en ontwikkelen op het gebied van beauty. The Skin Journey is het adres voor een droomhuid en andere schoonheidsbehandelingen. Samen met jou gaan wij voor de mooiste versie van jouw huid. Hier is waar jouw reis begint!

Merken en producten: Salonnepro, Zoe browjam, Inlei, Pink gellak, The gell bottle.

Het team: Kayleigh heeft al een aantal jaar ervaring als schoonheidspecialiste, en is drie jaar terug begonnen met haar eigen salon, dit doet zij met veel liefde en passie!

Gespecialiseerd in: Bij The Skin Journey kun je terecht voor facials, wenkbrauw behandelingen maar ook kun je je nagels laten doen waaronder BIAB of shellac!

Meer over Kayleigh Mijn naam is Kayleigh Hoveling. Ik ben 24 jaar oud, gediplomeerde schoonheidsspecialiste, wenkbrauwspecialiste, wimperstyliste en nagelstyliste. 18 Augustus 2020 ben ik mijn eigen salon gestart, genaamd: The Skin Journey.​ Waar ik voor sta. Mijn missie is om mijn klanten te laten stralen door middel van hoogwaardige behandelingen, het beste apparatuur, producten met een hoog percentage werkende ingrediënten, en natuurlijk een goede voorlichting en persoonlijke aandacht!