Browse services

Our Work

Venue reviews

4,6
37 reviews

Filter by treatment

Filter reviews

Treatment

Filter by rating

Rating
Filter by rating

Verified reviews

Written by our customers, so you know what to expect at each and every venue.
Gezellig gepraat weer maar ik vind dat mijn haar te kort geknipt is :{
Ik heb niet zo veel over mijn wensen gezegd maar toch kwam ik echt mooi uit de saloon, na een leuke gesprek. Bedankt Xander!
Vriendelijke kapper, heel erg gezellig rn rustig. Ik ben goed geknipt, er zijn kappers die het slechter doen voor meer geld. Ik ga vast weer een keer terug!
Aardige kapper en goeie service
Show more reviews...

Meet the team

Zoe

Services

Hair
Xander
NR. 1 kleursalon
4.9
24 reviews

About

DE NR. 1 KLEUR SALON Het Hoofdkantoor Gouda, de plek waar kappers kleur bekennen Niet in de breedte maar in de lengte. We hebben het over een bijzondere kapsalon in Gouda hartje stad aan de Kleiweg nr. 80. Geen brede gevel maar wel een sfeervol ingericht diep interieur. Het nieuwe domein van vakkundige en creatieve haarstylisten, waar je na je behandeling met nog meer zelfvertrouwen zo de stad in loopt. Je hebt dan ook de professie, de veelzijdigheid, de warme ontvangst en het persoonlijke advies ervaren. Kleuren en stijlen als van grote meesters Het Hoofdkantoor Gouda huisvest meesterkappers die in hun vakgebied niet onder doen voor de perfectie van Rembrand, het gewaagde bij Van Gogh of de uitdagende kleurvariaties van Picasso. Kleur, stijl en creatief knippen zijn de kenmerken maar altijd met grote aandacht voor een blijvende haarkwaliteit.

Services

Hair

Portfolio

Amenities

Payment methods
Cash accepted
Debit card accepted

About

Het Hoofdkantoor Haarstylisten
Kleiweg 80
Gouda

Het Hoofdkantoor Haarstylisten in Gouda is een kapsalon waar kappers kleur bekennen. De salon is sfeervol ingericht en je kunt dan ook een warm ontvangst verwachten. Je vindt hier alleen vakkundige en creatieve haarstylisten die er samen met jou voor zorgen dat jij het kapsel krijgt waar je altijd al van droomde. Je krijgt eerlijk en passend advies om ervoor te zorgen dat je uiteindelijke coupe ook past bij jouw persoonlijkheid.

De kwaliteit van je haar staat centraal en je kunt hier dan ook terecht voor verschillende verzorgende behandelingen zoals een haarmasker. Eigenaar Xander heeft al meer dan 27 jaar vakervaring in zowel binnen- als buitenland. Hij geeft tevens trainingen en is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Jouw haar is in goede handen en je zult de salon weer met een gezonde coupe verlaten.

MonMonday
Closed
TueTuesday
09:0018:00
WedWednesday
09:0018:00
ThuThursday
09:0018:00
FriFriday
09:0018:00
SatSaturday
09:0016:00
SunSunday
Closed
Venue awards
Top Rated 2020

Hair Salons nearby