Het Hoofdkantoor Haarstylisten

4,7
29 reviews

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

4,7
29 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima behandeling en een mooi resultaat. De tijd vloog voorbij en alles ging lekker vlot. Prijs-kwaliteitverhouding is super.
Ik heb maar voor knippen gereserveerd maar Xander had tijd ook voor last minute haarverf. We hadden gezellige conversatie, hij is heel ervaren en werkt snel, zeker aan te raden!
Goed geknipt, Xander weet waar hij het over heeft. Geeft de juiste adviezen, is eerlijk en hij heeft mij verrast met dit kapsel. Het zit super goed !! Ik kom zeker terug voor een kleurbehandeling
Mijn haar is weer goed geverfd, heel blij mee.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Xander
NR. 1 kleursalon
4.9
18 reviews

Over

DE NR. 1 KLEUR SALON Het Hoofdkantoor Gouda, de plek waar kappers kleur bekennen Niet in de breedte maar in de lengte. We hebben het over een bijzondere kapsalon in Gouda hartje stad aan de Kleiweg nr. 80. Geen brede gevel maar wel een sfeervol ingericht diep interieur. Het nieuwe domein van vakkundige en creatieve haarstylisten, waar je na je behandeling met nog meer zelfvertrouwen zo de stad in loopt. Je hebt dan ook de professie, de veelzijdigheid, de warme ontvangst en het persoonlijke advies ervaren. Kleuren en stijlen als van grote meesters Het Hoofdkantoor Gouda huisvest meesterkappers die in hun vakgebied niet onder doen voor de perfectie van Rembrand, het gewaagde bij Van Gogh of de uitdagende kleurvariaties van Picasso. Kleur, stijl en creatief knippen zijn de kenmerken maar altijd met grote aandacht voor een blijvende haarkwaliteit.

Behandelingen

Haar

Portfolio

Zoe

Behandelingen

Haar

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Het Hoofdkantoor Haarstylisten
Kleiweg 80
Gouda

Het Hoofdkantoor Haarstylisten in Gouda is een kapsalon waar kappers kleur bekennen. De salon is sfeervol ingericht en je kunt dan ook een warm ontvangst verwachten. Je vindt hier alleen vakkundige en creatieve haarstylisten die er samen met jou voor zorgen dat jij het kapsel krijgt waar je altijd al van droomde. Je krijgt eerlijk en passend advies om ervoor te zorgen dat je uiteindelijke coupe ook past bij jouw persoonlijkheid.

De kwaliteit van je haar staat centraal en je kunt hier dan ook terecht voor verschillende verzorgende behandelingen zoals een haarmasker. Eigenaar Xander heeft al meer dan 27 jaar vakervaring in zowel binnen- als buitenland. Hij geeft tevens trainingen en is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Jouw haar is in goede handen en je zult de salon weer met een gezonde coupe verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Kappers in de buurt