Het Hoofdkantoor Haarstylisten

4,7
26 reviews
Kleiweg 80, Gouda
Morgen open: 09:00 - 18:00

Alle behandelingen

Reviews

4,7
26 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Goed geknipt, Xander weet waar hij het over heeft. Geeft de juiste adviezen, is eerlijk en hij heeft mij verrast met dit kapsel. Het zit super goed !! Ik kom zeker terug voor een kleurbehandeling
Mijn haar is weer goed geverfd, heel blij mee.
Perfectekleur
Gezellige en aardige kapper, mijn haar is netjes geknipt en geverfd. Xander zorgt ervoor dat je tevreden de kapsalon verlaat!
Xander is super relaxed en geeft eerlijk advies. Nadat ik m’n haar jaren (te) donker verfde, heeft hij mij overtuigd een kleur te nemen die beter bij mijn gezicht staat. Hij knipt snel en goed en smeert je onderhand geen onnodige producten of behandelingen aan. Aanwinst voor Gouda!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

X
Xander
5.0
16 reviews

Behandelingen

Haar

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd

Over

Het Hoofdkantoor Haarstylisten
Kleiweg 80
Gouda

Het Hoofdkantoor Haarstylisten in Gouda is een kapsalon waar kappers kleur bekennen. De salon is sfeervol ingericht en je kunt dan ook een warm ontvangst verwachten. Je vindt hier alleen vakkundige en creatieve haarstylisten die er samen met jou voor zorgen dat jij het kapsel krijgt waar je altijd al van droomde. Je krijgt eerlijk en passend advies om ervoor te zorgen dat je uiteindelijke coupe ook past bij jouw persoonlijkheid.

De kwaliteit van je haar staat centraal en je kunt hier dan ook terecht voor verschillende verzorgende behandelingen zoals een haarmasker. Eigenaar Xander heeft al meer dan 27 jaar vakervaring in zowel binnen- als buitenland. Hij geeft tevens trainingen en is altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Jouw haar is in goede handen en je zult de salon weer met een gezonde coupe verlaten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0018:00
WoWoensdag
09:0018:00
DoDonderdag
09:0018:00
VrVrijdag
09:0018:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt