Reviews

3,9
34 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Heel slecht, al die hoge cijfers bij de reviews zijn waarschijnlijk door de kapper zelf of door bekende van haar geplaatst, alles wat daar staat klopt gewoon niet! Totaal geen oog voor klanten zoals het zou moeten, En de kennis van de behandelingen is beneden peil, ze doet maar wat maar verkoopt het wel, een blinde kan zien dat ze maar wat aanrommelt. Ik betaal liever iets extra voor kwaliteit en kennis en serive dan dit! Nooit meer voor mij!!
Anoniem
11 dagen geleden
Het was niet zo'n ontspannen ervaring. Het hele uur last gehad van geklets en geföhn uit de salon. Ook heb ik het ene uur koud gehad omdat er geen geven of iets was. Ook geen gezichtsbehandeling met weghalen van onzuiverheden. Een grote teleurstelling.
Anita Vonk
3 maanden geleden
Geweldig.
Anoniem
5 maanden geleden
Ineke Bienefelt
6 maanden geleden
Aardige dames die heel professioneel zijn. Hebben passie voor hun vak en veel ervaring. Bij hun ben je in goede handen.
Anoniem
7 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

DLine Hair & Beauty
Zwart Janstraat 110 B
3035AX Rotterdam

Op de Zwart Janstraat in Rotterdam kun je voor een nieuw kapsel voor dat speciale feestje, je gala of de mooiste dag van je leven terecht bij Dline Hair en beauty. Het team verwelkomt je in het strakke interieur met rode en zwarte accenten. Naast knippen kun je hier ook terecht voor permanente make-up,harsen, manicure, pedicure en epileren met touw.

Maandag
13:0017:00
Dinsdag
09:3018:00
Woensdag
09:3018:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3021:00
Zaterdag
09:3019:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt